.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

проблем със субтитрите

здравейте..
    откакто ми преинсталираха компа не мога да гледам филми защото когато си пусна субтитрите не са на бг а изписват някви неща които даже не мязат на букви извинявам се за простоватото обеснение но се надявам някой ако ме е разбрал да ми каже какво да направя за да мога да си чета субтитрите на български език
    беше лято по коледа,през една слънчева нощ се качих слизайки на един орех,който беше ниско горе да си набера ябълки от крушата,но си паднах на далаката и си счупих окото и пукнах...

Мега фен Аватара на LittleDude
    Град
    bs™
    Start -> Control Panel ->Date, Time, Language and Regional Options -> Language and Regional Options и правиш всичко на Bulgaria / Bulgarian (Regional Options, Laguage, Advenced)

ми сичко ми е на бг ама пак субтитрите не са на бг
    беше лято по коледа,през една слънчева нощ се качих слизайки на един орех,който беше ниско горе да си набера ябълки от крушата,но си паднах на далаката и си счупих окото и пукнах...

Град
    bs™
    Цитирай Първоначално написано от _mimi7y_
    ми сичко ми е на бг ама пак субтитрите не са на бг
    няма начин... да не са бъгнати субсите ?

пробвах и с друг филм.. същата работа

Град
    bs™
    Windows Sex Pi ?

Свали си нов кодек пак

Град
    bs™
    Цитирай Първоначално написано от kir40
    Свали си нов кодек пак
    въйй как не са сетих

Провери също и настройките на плеъра.
    Направи Language for non-Unicode programs (на страница Advanced) да е Bulgarian.

Супер фен Аватара на SolusChristus
    Направи Language for non-Unicode programs (на страница Advanced) да е Bulgarian.
    Точно това.

Другото, щрак с дясното копче върху BS Player, Subtitles -> Primary -> Subtitle Properties -> Font

От там където пише Scripting и е Western се променя на Cyrillic.

Цитирай Първоначално написано от SolusChristus
    Точно това.

Другото, щрак с дясното копче върху BS Player, Subtitles -> Primary -> Subtitle Properties -> Font

От там където пише Scripting и е Western се променя на Cyrillic.
    благодаря на всички за помощта оправих ги по начина който предложи SolusChristus

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си