.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 83 от общо 83
    Добре, тук все мрънкаш колко си неразбран, а пък ако някой случайно изкаже мнение, че не си струва след 2-3 години още да задълбаваш в нещо минало, веднага отговаряш как той 'явно никога не е изпитвал нещо истинско към някого'.
    Ами не, истината е, че ти просто си слаб характер, не че това, което си изпитвал към нея е кой знае какво. Първата приятелка ти била, ами, добре, то всеки си има първи в този живот, ама дай всички дружно да ревнем? За 1 месец какви толкова силни чувства би могъл да имаш, че да не я прежалиш вече 3 години?
    Ами един ден като се ожениш и ако, недай Боже, се стигне до развод? Куршума ли ще си теглиш?
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Цитирай Първоначално написано от LoveHurT
    Свестен си, осъзнал си реалността. Само дето темата е от Ноември и може би вече няма смисъл да се пише..
    Защо да няма смисъл то си се чувствам така както се чувствах когато ме заряза тя а и от ден на ден по зле става.. А иначе за куршума отгоре дето е споменал потребителя еми незнам.. То има и такива които се гърмят заради такива неща всякакви има.. Ако всички сме еднакви няма да е интересно.. А и не мрънкам просто написах какво ми е нали за това е форума да си споделиш какво ти е и какво чувстваш .. Или се бъркам?

Град
    plovdiv :)
    Пич любовта вече не съществува...Но се научи да се радваш на малките моменти от живота все пак той е кратък.Така самотата ще изчезне напълно.Аз се старая всеки един ден да ми е по-различен от предишния щото тва ежедневие ме съсипва Don`t worry be happy

Мога ти кажа, че преди нещата не бяха така. Просто сега всеки трети следва "МОДАТА". Всеки иска е като всеки, но в света няма само такива хора има и различни. Срещат се рядко именно, защото са различни. Не те съветвам да търсиш, а да чакаш, но това също ти дава право да се споглеждаш наоколо из всички. Трябва да преценяваш хората още щом ги видиш по начина по, който се държат, външния вид. Бъди умен и премисляй всеки твой ход.
    Също така и мисля, знаеш теорията за любовта. Всички сме разделени на половини. Все някога ще откриеш или тя ще те открие, иам впредвид половинката ти.
    Аз съм момиче и никгоа не съм се влюбвала, не съм се "запознала" с това чувство има мн хора около мен, който са заедно. Но аз не се депресирам като ги гледам, а незнам изпитвам радост, защото знам, че и аз един ден ще срещна човека, който ще преобърне целия ми живот.

Плащаш си цената за това, че си различен бе, Уотсън...
    Аз не искам да те нагрубявам, НО...

Много жалко се държиш. Принципи и 'закони'? Как може да ги имаш, когато ти дори и характер нямаш? И какви са тия железни принципи и закони, който позволяват връзка с дете?
    Любовта ти е самоцел и това те прави отблъскващ.
    Стегни се, дръж се като мъж и гледай себе си. Съжелявам да го кажа, но начинът ти на държание е като на паразит. Ти очевадно можеш да се оплакваш, но можеш ли да си силен, да си опора за някого? Питам? Никой няма да те трай дълго време, ако продължаваш така.

Стегни се, бъди мъж и започвай да си изграждаш характер, защото без него трудно ще стигнеш до някъде, било то любов, работа и т.н.....

ПП Вие тая романтика за топъл хляб я имате! Зведза! Въх, далее....

Боже..толкова вярно, че незнам какво да допълна..Освен може би да не се тревожиш..след това, което прочетох просто ставя ясно, че си супер свестен и просто самото момиче ще дойде когато най-малко очакваш.. : ) Та..повечето момичета наистина са пълни курволетини :Д но не мисли, че е по-лесно да се намери и момчето..те всички станаха некфи "хулигани","гъзари","е*ачи","с алячи","плейбои" и прочие..Повечето от тези момчета глеат просто да те изе*ат..и тфа е истината.. аз съм на 12 и са ше си помислиш, че съм некфа пикла.. ми имаш това право :Д просто изказвам мнение

Е какво значение има дали си на 13 15 18 20 всеки си има мнение и невиждам нищо лошо в това да го споделя...

Супер фен Аватара на vesinka899

Re: Здравейте...

Цитирай Първоначално написано от FromAutumToAshes
    Цитирай Първоначално написано от xxxSS
    Привет на всички които ще ми прочетът темата...

Аз няма да съм от тях, ама все пак привет
    Кръв,черва и хруптящи вокали!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си