- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какъв си тии ...
ми.. често се правя на шут, но не съм такъв.. учтив съм към момичетата, към момчетата - ако трябва.. умея да пазя тайни, трудно се сърдя, но разсърдя ли се.. става лошоимам чувство за хумор, добър съм с когото мога, другите са ми безразлични.. държа на приятелите си, но поста "най-добър приятел" вече е зает
обичам да помагам на хората с каквото мога, търпелив съм и съм лесно влюбчив.. (уви, но не мога да го призная пред себе си)... ако някоя ми е направила добро първо впечатление малко се срамувам при контакт с нея.. хехе
ии това е в общи линии
Позитивен във всичко (когато не съм в настроение поне се опитвам). Един ден съм много весел, друг ден мога да изям някой жив, като негативните дни са значително по-малко.
Към момичетата достоен, забавен и усмихнат.
Към момчетата също.
Високо самочувствие, горе вдигната глава и за нищо не ми пука. Ако някой ме харесва - добре, ако не.. не е мой проблем.
Трудно и почти невъзможно казвам думата "Обичам те". Не се е случвало до сега. Но ако я изрека ще бъде истина.
Думата приятел също е нещо голямо за мен, макар че имам много "приятели". До сега истински не съм намерил и затова винаги съм резервиран към всички.
Човекът, който играе ролята на най-добрия ми приятел е баща ми и общо взето е единственият човек, който знае абсолютно всичко за мен.
Това беше малко Story of my life, но пък беше интересно да се замисля какъв точно съм.
Задник...
По принцип мила,но трудно се доверявам на хората.Когато не ги познавам съм дори малко дръпната.Обичам да отрязвам хората,когато не ми допадат,просто ги разкарвам.Иначе имам добро чувство за хумор,държа на приятелите си.Мразя предателството,още повече ако е от приятел.Един от недостатъците ми е,че не показвам чувствата си.Когато ми е тъжно,не плача,просто не говоря...
Ми свестен,разбран,малко мързелив,забавен,понякога дори лигав(рядко),леко затворен за чужди хора,бях много романтичен,обаче само на подводни камани удрям и затова съм го оставил в бакграунда това,интересувам се от всичко,понякога съм лесно раздразнителен,и още много!!!
Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.
I'm A Freak Undercover.![]()
![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Много съм добричка![]()
Аз съм човек, който живее без да се интересува от чуждото мнение и който е готов да прави всичко, стига да се забавлява.
За мен няма умни, тъпи, красиви, грозни и т.н. и т.н. За мен всички хора са еднакви. Широко скроен човек съм, общо казано. Във всяка задръстена улица намирам капка светлина и винаги гледам нея.
Всичко на всички прощавам, но нищо не забравям. Въпреки това, не съм отмъстителна, просто винаги си имам едно на ум за даден човек : ))
Обичам новите запознанства и хората, които умеят да бъдат и сериозни и купонджии : ))
И спря да се върти за миг земята..
По принцип съм спокоен човек... май. Упорита съм и на моменти твърдоглава. Директна и открита, не мога да бъда лицемерна. Обичам нещата да са на моето, но признавам, когато не съм права.
Само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!
уфф.. най-доброто място да напишеш 'нормален софийски дришльо', пък не съм от съфъто..
за да не е спам : аз съм умен, начетен, с чувство за хумор и добре изглеждащ. ако има заинтересовани, да пишат на лична ;дд
Добричък съм и обичам да помагам на приятели,обаче иначе съм доста импулсивен и избухлив![]()
Добричка съм, когато се държат добре с мен, но мога да бъда и доста проклета![]()
Разбран човек съм, обичам да помагам, когато мога... винаги съм усмихната (освен ако не са ме зарязали)
Обичам лъчезарните хора(като мен) Малко странна личност съм...
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Добра,мила,съобразителна,н докато не започнат да ми се качват на главата-избухлива,раздразнителна и най-вече злобна![]()
![]()
Пусни ръката на мама и ше видим колко струваш
Спри да слугуваш и спри да се надуваш
Филията не е само с cash-има и мноо болка
За тва обаче няма как да чуеш в поп-фолка
Горе главата хора...
Не знамТрудно ми е да се описвам сама себе си.
Настроението ми е често променливо. Труден характер съм, не се доверявам изцяло на никой. Каквото мисля го казвам, честна съм, не мога да лъжа. Щом взема някое решение е невъзможно човек да ме разубеди. Инат съм, обичам да рискувам и не ми влияе чуждото мнение. Обожавам музиката, семейството, роднините и истинските си приятели.
Стига ви толкова..
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
държа се добре с хората,които заслужават..някой ядоса ли мее по-добре да не ми е пред очите..супер влюбчива съм и много чувствителна...все 1 си правя някъв профил в сайт за запознанстваа БОЖЕЕЕ![]()
![]()
![]()
![]()
I don`t care .. ;] ..
Равнодушен ,безразличен ,песимист![]()
И да добавя още ,че и когато приказвам съм ухилена.Първоначално написано от lizzy
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
tAke a dIrty pIcture![]()
Значи аз съм дева-некфа перфекционистка,това е едното-подреждам всичко по милиметри ала бала,мила съм,добра,мнооого забавна,забавлявам всички,не съм злопаметна и добре че,мога да бъда и кучка навремена
![]()
Добър ,забавен , леко нервен ,относително търпелив xD
--------------------------------------------------------
Тука всеки си прави личностна характеристика ли ?
ОК.
Аз съм най-големия.
Пич съм отвсякъде. Богат ,красив и умен съм.Аз съм момче мечта.
Не съм нервак ,донякъде съм търпелив.Имам ферари в цвят червен и нокия с карбонов капак за 2 бона.Мил,любезен и възпитан.Фен съм на спорта и спортувам. . Обичмам шоколад, пица, китайска и италиянска кухня. Не ям чипс ,щот е много вреден но иначе обичам.Не ям спанак, карамел ,гъби ,шкембе чорба, охлюви ,миди и други. Не пуша и не пия алкохол (само понякога).Любимата ми игра е уъркрафт.
И к'ва файда ся.![]()
ЕЕЕ добре беПървоначално написано от huksy
![]()
![]()
Който ме познава,знае какъв съм![]()
Хмм.. Преди около 4 месеца бях ужасна.. Търсих си с кого да се скарам и кого да обвиня в някоя простотия..
Обаче днес не е така.. Сега съм добричка и търся положителните страни във всичко..
Откачена съм си още и живея на върха на възможностите си..
Правя това, което искам и се усмихвам ВИНАГИ..
Обичам свободата си и НЕ позволявам да ми я отнемат..
ОБИЧАМ живота си..!![]()