Цитирай Първоначално написано от DevilWish
Личи си, че не ми разбираш мисълта.До сега във всеки един пост открих голямо неразбирание от теб.
Изпитвам ужасно удоволствие както казах вече, дори за усмивката на някой.Но не мисля, че е редно, когато ти имаш нужда от помощ същите тези хора да седят и да смеят с оголени зъбки, разбираш ли?
Не очаквам одобрение от вас.От теб.От когото й да е.Очаквам удобрение само от един единствен - ГОСПОД!!!
Напротив разбирам много добре какво казваш. Просто си противоречиш, а и се опитвам да ти помогна карайки те да се замислиш над някои неща но явно не искаш...
Нека ти го кажа по друг начин. Ти вярваш силно в Господ и вярваш че само той може да ни съди нали? Сега прочети това което е в червено както и първия си пост отново и ми кажи дали според теб ти не осъждаш хората за това че не ти отвръщат с добро и са неблагодарни. Освен това ако наистина не търсеше одобрение нямаше да пускаш темата както казах вече. Харесвам те и точно за това ти казвам тези неща. Просто се замисли над думите ми без да мислиш че искам да те обидя или нещо такова