- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тва шибаното разтояние
аз за първи път виждам едно "влюбено" момче да говори на приятелката си на "човек" ... мн странно такова. Другото което е заместил ти близоста с друга ми то по тази логика и следващия път като изкочи нещо и не можете да се видите пак ще потърси близост с друго момиче.С приятелката ми сме от година и един месец заедно и сме на почти 200км разстояние но никога не съм си помислял да я заменя с някоя др.Така че щом той е способен да го направи сега ще го направи и още много пъти.Според мен зарязвай го този и си намери човек който наистина да те цени и обича.Хората са казали " обича те не този който ти казва обичам те, а този който ти казва обичай ме"Успех
There is no right or wrong, only fun or boring
Ами за сега го отбягвам ,той усети ,че в мен нещо се промени,а това стана защото загубих всякакво доверие в него.Обичам го ,но понякога това ,че направи това нещо ме кара да забравям ,че имам въобще някакви чувства.Да найстина постъпи тъпо,но както казвам "понякога нещата са чисто загуба на време и нерви''.Така де дадох му втори шанс,но нищо няма да е както преди ,аз му го казах директно.
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
правилно си му казала..дано да си заслужи 2рия шанс Успех!Първоначално написано от balu4ka
I don`t care .. ;] ..
мдамПървоначално написано от ef4etyYy
много сте наивни всички бе..щом веднъж го е направил, откъде знаеш, че няма да се повтори? Ти вече не можеш да му вярваш, а той може всичко да ти каже, вече не знаеш дали е истина. Колкото и да си пристрастен към един човек такова нещо не трябва да се прощава. Аз преди бях простила...ама от това нищо хубаво не излезе, той продължи и всичко ставаше все по-лошо. Ако толкова те обича както казва, нямаше да го направи!! Всяка друга щеше да му е гадна едва ли не..защото не си била ти, ама явно не. Помисли![]()
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
оо много гадно така![]()
ами и аз имах такава връзка и то на повече от 100 км,да признавам,че ни беше доста трудно/на мен и на момчето ми/ но решихме,че ще се справим.. това ми е най-истинската досега любов и съответно аз бях неговата.. ами край имаше впоследствие,но и досега не спираме да се търсим всяка седмица и да си казваме колко се обичаме и даже в момента ако се видим 100 на 100 ще се прегърнем и т.н.,споделям ти,защото съм го преживяла и знам как се чувстваш.Най-важното е да се опиташ да разбереш дали наистина си готова на тая крачка,заради него.Пак зависи от човека дали да му простиш-ако е някой бройкаджия по добре се откажи,за да не те нарани още повече,но ако си 1000%процента сигурна,че наистина те обича и съжалява за това, му прости.Да,много хора ще кажат,че щом го е направил веднъж значи пак ще го направи-така е,но не и при истинската обич!
дано да съм ти помогнала поне малко
![]()
Първоначално написано от LadyDi
Първоначално написано от m0n4yyy
Преди година, даже повече от година поддържах подобна връзка с едно момче. Всичко беше... бомба, т.е. беше така, заради моите компромиси, но все някак се спрявяхме. След 8 месеца "справяне" реших, че искам да се отдръпна от приятеля си, да премахна привързаността ми към него. И така, една пиянска вечер, докато той беше далеч се видях с едно момче и ... общо взето му изневерих. След няколко дни той вече отдавна усещаше, че има нещо, а аз реших да го пека на бавен огън за всичко, което бях изтърпяла по време на връзката ни. Накратко му казах по най - отвратителния начин, по който такова нещо може да бъде казано - след сума време питане: ама ти дали ще скъсаш с мен ако съм направила еди-какво-си. Казах му... Резултата беше, че супер много го нараних, но въпреки всичко той явно ме е обичал, защото не ми се кара, не ми вика... прости ми. Въпросът е, че оттам нататък от връзката ни не ставаше нищо. Той постоянно се съмняваше в мен. И имаше право... Ако не беше скъсал с мен аз сигурно пак щях да пробвам да го заменя с някой друг. Няма смисъл от компромиси в този случай. Вярвам, че около теб има предостатъчно други момчета.
+Първоначално написано от LadyDi
Не в твоето положение ,НЕ бих.
Това ,което ти каза..което той е говорил и извинението..че боже за к`во да му даваш втори шанс?!
Нека се пърже!Нека разбере какво е направил,защото явно не го разбира.
Аз направих такава грешка..в различни градове сме..
а и бях заминала за месец и нещо..но съжалявах!
Толкова ми беше гадно..по-гадно от колкото на него!Неможех да го погледна в очите.През сълзи му казвах ,че го обичам..Ето това значи да обичаш!
Той ми прости!Не бих го направила отново.
Това неговото..съжалявам ,но ако бях на твойто място не бих простила.
Бих продължила напред!
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
Аз бих дала и трети и четвърти шанс,но това е ,защото ако съм влюбена съм направо сляпа за истината.Лесно е ние да ти кажем какво да правиш,но друго е ти да го изпълниш наистина.Не ние го обичаме,а ти.Затова сама реши дали да му позволиш да поправи грешката си,макар че това,което ти е казал е доста глупаво и не звучи много обнадеждаващо.Аз лично бих му дала втори шанс.Но пък после за всяка една негова грешка ще го карам да си плаща двойно.
Виж въпроса е ти какво мислиш за изневярата и как я приемаш...според мен една нощ прекарана с друга не е изневяра,а и всички момичета знаем че мъжа си е мъж то от вътре им идва да го прават,с такива лесни,които ги предизвикват...и именно за това имал си е някаква нужда и тъй като ти не си била до него се е възползвал от онази...Ако това не е системно според мен трябва да дадеш втори шанс,все пак,ако той те обича и ти го обичаш,би трябвало да си усетила как се чувствате когато не сте се виждали от дълго време и изведнъж този миг настъпи...
Разбирам че е ужасно да чуеш тези думи,а постъпката е още по-обидна и нараняваща,но пък поне ти е казал истината,защото 100% е можел да премълчи...
Първоначално написано от NoShTnO_iZkUsHeNiE
До някаква степен си права,но това не му дава такова право,защото тази която беше проверяваната и т.н бях аз ,а в същото време той е бил с друга.Ако ме разбираш..По същата логика и аз можех да му изневеря и на мен ми е тррудно,но не го направих,може би защото го обичах достатъчно много ,за да преглътна разтоянието и за моменти да го забравя...
Така е в една връзка винаги са нужни компромиси и винаги има труднусти...вашата най-голяма е разстоянието,но ти го познаваш най-добре мислиш ли че би го направил в друга ситуация и мислиш ли че и той изпитва това,което ти към него?Първоначално написано от balu4ka
Хм доста съм против изневярата,този път найстина направих компромис ,дадох му втори шанс,но е различно,в такъв смисал ,че я няма тръпката ,нещо се загуби(от моя странна,се появиха съмнения).А мисля ,че една връзка се крепи точно на доверието,няма ли го ,то тва не е връзка..Първоначално написано от NoShTnO_iZkUsHeNiE
Еми след това което направи ,може би спрях да мисля ,че той изпитва нещо ..
Ами дано няма повече такива изцепки! Пожелавам ти успех!Първоначално написано от balu4ka
Но така е да за жалост за 1 момент може да рухне всичко ... особено доверието,а е изключително трудно възвръщането му и си абсолютно права,че в една връзка то е най-важното.