- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Слаб човек,лакът ламя
 Отговор в тема
 Отговор в тема

момче, първо се вземи в ръце и си опечи акъла.Първоначално написано от render360
първо, налегни си книжлето по български, да се научиш да пишеш правилно. после може и другите книжлета. да, знам, че не е готино и на "прятел"четата сигурно няма да им хареса, ама така като те чета оставам с впечатлението, че с "аверите" ходите сами да си търсите белята. не тва ви е работата. знам, че сте много силни и сте най-великите, -готините и т.н., ама все пак се замисли малко.
след това се запиши на някой боен спорт. само с фитнес не става, квото и да ти говорят локалните "бабаити" - ама гледай да си намериш и добър треньор, да не е и той от тези "бабаити". всеки боен спорт е добър за самозащита - макар че ако си избереш нещо от типа на айкидо, както ти препоръча някой от колегите горе, ще ти трябват поне 6-7 годинки тренировки да можеш да се защитиш от когото и да било (е вярно де, после няма кой да ти се опъне). и като се запишеш на нещо такова, гледай да си постоянен. а не като келешите дето ходят 1-2 месеца на кикбокс колкото после да натякват на аверите им, че не удрят правилен ъперкът.
отделно за здраве като цяло най-добро е, вярвам, плуването или фехтовката. (бих ти препоръчал и гребане, ама докато бях в бг не разбрах там някъде да има такова нещо).
ай със здраве - другото не е важно