.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 93
    Супер фен Аватара на buuu
    Град
    Бургас

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Цитирай Първоначално написано от buuu
    ako iska6e da e sneq izob6to nqq6e da bie put do men nali ? prosto iskam suvet kak da q ignoriram i tfa e
    Убедена ли си?
    Не разбираш хората... Ами ако си му заместител?Ами ако с теб се чувства излекуван?Ами ако просто се надява да те изчука едно хубаво?
    Не казвам, че непременно е така.Но защо не опиташ за вникнеш малко в ситуацията? "Не всичко, което хвърчи, се яде!"
    all day... all night... what the fuck?!

Град
    Бургас
    ae poznaam go ne e takuf !

ae poznaam go ne e takuf !
    Убедена ли си?
    Тихите води...

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    ScarletBite евала! Най-сетне някой с различно мислене. Наистина се замисли дали всичко е така както ти го виждаш. А ако наистина е така с ГОВОРЕНЕ НЕ става! Прави се, че не ти пука дали тя го сваля. Покажи му, че не се притесняваш от нея. Направи нещата да изглеждат така, че ти владеш положението.

П.п. От Бургас ли си?
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Цитирай Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
    П.п. От Бургас ли си?
    Коя от двете питаш?

Град
    Бургас
    smqqtai

mda ot bs sum 6to ?

Нея.
    Защото използваш типичните бургаски лафове.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Град
    Бургас
    a te saaaaaa .....

Храня я, правя я на 2 ст'инки

Град
    Бургас
    a ok

бее няа значение откъде е и ква е и тн.. момичето иска съветт кво да направи а не да и казвате как да говори или да пишее ..ако имате някакви смислени идеи споделяйте...
    I don`t care .. ;] ..

Град
    Бургас
    bay

мяуу
    I don`t care .. ;] ..

Повече от фен
    wow така като гледам тези емотиконки,май мн си притеснена
    Ми просто му докажи ,че ти си по добрата от нея , бъде повече време с него ,не и обръщай внимание на това което си пише на скайп.Ако чак толкова държи на теб ,кажи му просто да я блокираи готово
    ~•Inlסּwэ wIth yסּu •~·

Тя ли е жалка или ти? я се замисли много си наивна да си мислиш, че връзка от 2 години се забравя ей така като го харесваш доказвай му че го искаш и не обръщай внимание на минали неща

Град
    Бургас
    ae ti ne4ete6 li e nali vi kazvam 4e posledno vreme predi da skusat tq se e durjala super otvratitelno mnoo qsno 4e 6e mu sa povru6ta kato se seti za neq .. 2 godi6na vruzka drun drun vajni sa deistviqta ne dumite ...pfff golemi mnogoznainici stanahte

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    нищо не можеш да направиш
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

ae ti ne4ete6 li e nali vi kazvam 4e posledno vreme predi da skusat tq se e durjala super otvratitelno mnoo qsno 4e 6e mu sa povru6ta kato se seti za neq .. 2 godi6na vruzka drun drun vajni sa deistviqta ne dumite ...pfff golemi mnogoznainici stanahte
    Уот дъ...
    Момиче, няма какво да ти кажа повече - зле си и това е. Ти си държиш да вярваш и да се придържаш към захаросаната обвивка, без да си направиш труда поне да се замислиш за алтернативни възможни истини.Както искаш.
    А относно крилатата фразичка, че са важни действията, а не думите - скъпа, нали точно това се опитвах да ти обясня в няколкото поста досега?!

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Цитирай Първоначално написано от Valeriq90
    Забрави просто...щом той и обръща внимание, значи все още има нещо. Пък и връзката им е била дългичка. Освен това щом си толкова ядосана, сама осъзнаваш, че накрая всичко ще свърши лошо за теб
    Дам, и моя приятел тръгна с едно момиче... и уж не искаше никога повече да има общо с мен, но въпреки това ми звънеше и поддържахме контакт, докато накрая не изплю камъчето, че му липсвам и се събрахме. Така че... никога не можеш да си сигурна, докато той наистина не я разкара.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Бууу, пиши на кирилица поне...

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Ако сам не остане при теб,няма смисъл.Аз никога не се влияая от подобни неща,много добре знам коя обичам
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

... абе ти да не си на 13? максимум 14? 1во,при положение,че те двамата са от друг град а ти знаеш ..толкова много неща за нея какво и кога го прави,означава,че някой ти го казва,който някой вероятно е приятелят ти,който иска да ревнуваш...иначе не би те занимавал с подобни глупости. бившата си е бивша,нека му пише нека го занимава той като не й обръща внимание...тя ще престане. Игнорацията е най-доброто отмъщение/атака/защита. Не падай на нейното жалко ниво. Ако тя лази след него,ти не се занимавай да ревнуваш от това,че тя е в краката му. Нали е с теб,другото няма значение!

Град
    Таити
    Напълно съм съгласен с bqsna_teenagerka . И моята връзка с приятелката ми е от разстояние и точно най-добрата и приятелка искаше да ни раздели но не и позволихме.Смисъл казах на приятелката ми че тя ме занимава и всичко останало и от там проблемите свършиха защото тя вече знаеше какво цели приятелката и като и говори глупости по мой адрес
    There is no right or wrong, only fun or boring

Абе първо се научи да пишеш грамотно, пък тогава искай съвети. Проблема ти ми е до болка познат. Просто след време ще разбереш, че си се занимавала с глупости. Ако твоето момче наистина държи на теб няма, какво да те притеснява. Просто игнорирай всички малки "паразити" и се наслаждавай на това, което имаш. (: Успех!
    “ А ти сигурно си мислиш,
    че животa е игра?
    Ако “Да” - тя е доста хардкор игра.. “

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си