- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- заради бившата му... :@ ;(
Убедена ли си?Първоначално написано от buuu
![]()
Не разбираш хората...Ами ако си му заместител?Ами ако с теб се чувства излекуван?Ами ако просто се надява да те изчука едно хубаво?
Не казвам, че непременно е така.Но защо не опиташ за вникнеш малко в ситуацията? "Не всичко, което хвърчи, се яде!"
all day... all night... what the fuck?!
Убедена ли си?Първоначално написано от buuu
Тихите води...![]()
ScarletBite евала! Най-сетне някой с различно мислене. Наистина се замисли дали всичко е така както ти го виждаш. А ако наистина е така с ГОВОРЕНЕ НЕ става! Прави се, че не ти пука дали тя го сваля. Покажи му, че не се притесняваш от нея. Направи нещата да изглеждат така, че ти владеш положението.
П.п. От Бургас ли си?
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Коя от двете питаш?Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
![]()
Нея.
Защото използваш типичните бургаски лафове.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Храня я, правя я на 2 ст'инки
бее няа значение откъде е и ква е и тн.. момичето иска съветт кво да направи а не да и казвате как да говори или да пишее..ако имате някакви смислени идеи споделяйте...
![]()
I don`t care .. ;] ..
wow така като гледам тези емотиконки,май мн си притеснена![]()
Ми просто му докажи ,че ти си по добрата от нея , бъде повече време с него ,не и обръщай внимание на това което си пише на скайп.Ако чак толкова държи на теб ,кажи му просто да я блокираи готово![]()
~•Inlסּwэ wIth yסּu •~·
Тя ли е жалка или ти? я се замисли много си наивна да си мислиш, че връзка от 2 години се забравя ей такакато го харесваш доказвай му че го искаш и не обръщай внимание на минали неща
![]()
ae ti ne4ete6 li e nali vi kazvam 4e posledno vreme predi da skusat tq se e durjala super otvratitelno mnoo qsno 4e 6e mu sa povru6ta kato se seti za neq .. 2 godi6na vruzka drun drun vajni sa deistviqta ne dumite ...pfff golemi mnogoznainici stanahte
![]()
нищо не можеш да направиш![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Уот дъ...Първоначално написано от buuu
![]()
Момиче, няма какво да ти кажа повече - зле си и това е.Ти си държиш да вярваш и да се придържаш към захаросаната обвивка, без да си направиш труда поне да се замислиш за алтернативни възможни истини.Както искаш.
![]()
А относно крилатата фразичка, че са важни действията, а не думите - скъпа, нали точно това се опитвах да ти обясня в няколкото поста досега?!![]()
Дам, и моя приятел тръгна с едно момиче... и уж не искаше никога повече да има общо с мен, но въпреки това ми звънеше и поддържахме контакт, докато накрая не изплю камъчето, че му липсвам и се събрахме. Така че... никога не можеш да си сигурна, докато той наистина не я разкара.Първоначално написано от Valeriq90
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Ако сам не остане при теб,няма смисъл.Аз никога не се влияая от подобни неща,много добре знам коя обичам
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
... абе ти да не си на 13? максимум 14? 1во,при положение,че те двамата са от друг град а ти знаеш ..толкова много неща за нея какво и кога го прави,означава,че някой ти го казва,който някой вероятно е приятелят ти,който иска да ревнуваш...иначе не би те занимавал с подобни глупости. бившата си е бивша,нека му пише нека го занимава той като не й обръща внимание...тя ще престане. Игнорацията е най-доброто отмъщение/атака/защита. Не падай на нейното жалко ниво. Ако тя лази след него,ти не се занимавай да ревнуваш от това,че тя е в краката му. Нали е с теб,другото няма значение!
Напълно съм съгласен с bqsna_teenagerka . И моята връзка с приятелката ми е от разстояние и точно най-добрата и приятелка искаше да ни раздели но не и позволихме.Смисъл казах на приятелката ми че тя ме занимава и всичко останало и от там проблемите свършиха защото тя вече знаеше какво цели приятелката и като и говори глупости по мой адрес![]()
There is no right or wrong, only fun or boring
Абе първо се научи да пишеш грамотно, пък тогава искай съвети. Проблема ти ми е до болка познат. Просто след време ще разбереш, че си се занимавала с глупости. Ако твоето момче наистина държи на теб няма, какво да те притеснява. Просто игнорирай всички малки "паразити" и се наслаждавай на това, което имаш. (: Успех!
“ А ти сигурно си мислиш,
че животa е игра?
Ако “Да” - тя е доста хардкор игра.. “