- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- заради бившата му... :@ ;(
[quote="BloodyAmy"]Абе първо се научи да пишеш грамотно, пък тогава искай съвети.
не мога да разбера защо се заяждате за нещо такова..нали успявате да я разберете какво иска да каже???![]()
I don`t care .. ;] ..
mda 10x za suvetite ..am kirilicata ne6to ne me slu6a ..![]()
Ти не си по-оправна от "мърлата" .
[size=7][b][u]fosse cos
На колко си год?Първоначално написано от buuu
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Даа го туряя на тея бивши![]()
Съжелявам,но не се сдържах....
ла-ла-ла
връзка от разстояние =![]()
Връзката ви няма бъдеще,по добре не се задълбавайте ,че на края ще сте още по наранени!
Според мен такава връзка не може да съществува дълго време освен ако не се съберете да живеете заедно!
Първоначално написано от Rofl4e
никога не можеш да знаеш какво ще стане ..може пък да се съберат
I don`t care .. ;] ..
Тия проблеми се решават с БОЙ !
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
и аз съм на тва мнение..междудругото..не винаги с бой...ноо почтиПървоначално написано от fenastz
![]()
![]()
I don`t care .. ;] ..
нищо няма да стане...
бивша му е сега, след няколко седмици ти ще си бившата![]()
Първоначално написано от crazymm
що така мислиш?![]()
I don`t care .. ;] ..
ами и аз в момента си имам връзка от разстояние но никога не са ме интресували отношенията с бившите, щом е бившо значи в бившо! важно е настоящото
не обръщай внимание просто, така ядосваш само себе си и то за неща които не можеш да промениш :P
ti tupa li si ?Първоначално написано от crazymm
Никак даже.Първоначално написано от buuu
![]()
![]()
all day... all night... what the fuck?!
1.От различни градове сте.
2.Наричаш момичето мърла.(С какво право нз.)
3.Не вярвам да не я трае,бил е с нея цели две години.
Няма да се получи нищо според мен,но не ти пречи да опиташ.
Ако съдбата ти е обърнала гръб,просто я изчакай да се наведе!!!
http://www.nahrani.com/
Епа бий и шута... Вдигни и някой ден като звъни на приятеля ти и и тегли 2 п***и майни....
It's too late...
Ако трябва и 3 путки майни да и тегли, ако приятелят и не прави нищо по въпроса.... сещаш се.Първоначално написано от stupid0boy
Благодаря на всички ..нещата се оправиха
![]()
![]()
If I played you like a toy?
И ? 5 страници изписаха хората ти няма да и кажеш к'во е станалоПървоначално написано от buuu
![]()
![]()
мисля, че ти си тъпата. да вярваш, че момчето ще забрави тази, с която е бил две години за месец...Първоначално написано от buuu
евала, че нещата са се оправили - няма да е за дълго. била съм в подобна ситуация, само дето аз бях "мърлата", и от опит - бившата почти винаги надделява. Но живей си с мисълта, че всичко е наред, няма лошо.
P.S ScarletBite, кефиш ме![]()
![]()
em matricata li da i pratq ?!? ako bqh ot neiniq grad sig 6tqhme da se razberem na 4 o4i.. i ne e prava !Първоначално написано от nadeto0405
men hi4 ne me burka kolko godini sa i minali dreme mi na ******* da e mislila ko prai predi da go izgubi ! a ne da go motai na malkoto si prust4e ko q za6titavate kato neznaete bahti horata
![]()
ti po zvezdite li gadae6 ili ima6 brumbari v glavata ?Първоначално написано от crazymm
kfo kato si bila v takava situaciq ..pri vseki e razli4no taka 4e zamul4i po dobre
![]()
Съгласна съм.Първоначално написано от crazymm
Първоначално написано от buuu
верно и аз тва се чуда кво я защитавате оная..смис до колкото помня..въпроса беше какво да направи , а не да я упреквате..
I don`t care .. ;] ..