.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 93 от общо 93
    Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Цитирай Първоначално написано от sunshinepp
    Цитирай Първоначално написано от buuu
    Цитирай Първоначално написано от nadeto0405
    Не те знам на колко си години,ама разсъждаваш много по детски.Освен това имай малко повече уважение към момичето,защото то на практика за нищо нети е виновно.Явно все още има чувства към приятеля ти и прави всичко възможно да спаси връзката си.И е права.Ти какво искаш да седи и да гледа как 2 годни от живота и ще бъдат ей така зачеркнати и все едно нищо не е било.А и не мога да разбера ти защо се притесняваш,като си толкова сигурна в любовта му.Остави го него да се разбере с нея.Това е негова работа.Ако той наистина държи на теб ще поговори с нея,какви са тия лапешки истории и наредби в скайп.
    em matricata li da i pratq ?!? ako bqh ot neiniq grad sig 6tqhme da se razberem na 4 o4i.. i ne e prava ! men hi4 ne me burka kolko godini sa i minali dreme mi na ******* da e mislila ko prai predi da go izgubi ! a ne da go motai na malkoto si prust4e ko q za6titavate kato neznaete bahti horata

верно и аз тва се чуда кво я защитавате оная..смис до колкото помня..въпроса беше какво да направи , а не да я упреквате..
    Просто авторката на темата приема само мненията, които и харесват и се държи лапешки.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Цитирай Първоначално написано от mechtaq_za_teb
    Просто авторката на темата приема само мненията, които и харесват и се държи лапешки.
    емии..не мисля така..ама поо темата всъщност..мисля че трябваше да приключи още когато Тя написа " всичко се оправи"
    I don`t care .. ;] ..

Супер фен Аватара на buuu
    Град
    Бургас
    уат дъ ... avtorkata ne priema saпo hubavite mneniq i ne se durji lape6ki .. priemam vsi4ki mneniq koito mislq 4e sa pravilni :]]] za6toto spored men taq nqma nikfo pravo da se mesi ve4e .. nvm mina ve4e
    If I played you like a toy?

Град
    Paradise
    Бах, бившата пък от къв зор я защитавате, че не можела да зачеркне от живота си 2 години? А сегашното момиче се очаква да седи, да я чака и да им дава благословията си ли? "Сваляйте се, сваляйте се, 2 години все пак..." Еми, 2 години - 2 години. Това, че са ходили толкова не значи, че ще се оженят.
    Едно момче, когато се захване с някое момиче трябва да започне на чисто, да и дава всичко и да си е с нея, а не да бъде гонен от бившите си и да се занимава с тях.
    Когато скъсам с някой, оставаме приятели и поддържаме контакт, НО когато си хване ново момиче се грижа да изчезна, доколкото е възможно от фронта, за да му дам шанс да си намери щастието без да дразня новото момиче.
    Според мен въпросната бивша е егоистка, че не иска да го остави да си продължи живота на спокойствие и да бъде щастлив.

Голям фен Аватара на m0n4yyy
    Град
    .. сухо море .. :P
    Щом пазите връзка от разстояние, значи и с тази девойка няма да имате проблем ..

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от Bellatrix
    Бах, бившата пък от къв зор я защитавате, че не можела да зачеркне от живота си 2 години? А сегашното момиче се очаква да седи, да я чака и да им дава благословията си ли? "Сваляйте се, сваляйте се, 2 години все пак..." Еми, 2 години - 2 години. Това, че са ходили толкова не значи, че ще се оженят.
    Едно момче, когато се захване с някое момиче трябва да започне на чисто, да и дава всичко и да си е с нея, а не да бъде гонен от бившите си и да се занимава с тях.
    Когато скъсам с някой, оставаме приятели и поддържаме контакт, НО когато си хване ново момиче се грижа да изчезна, доколкото е възможно от фронта, за да му дам шанс да си намери щастието без да дразня новото момиче.
    Според мен въпросната бивша е егоистка, че не иска да го остави да си продължи живота на спокойствие и да бъде щастлив.
    e pravilno mnenie bah maa mu.. tq prosto neiska da se primeri 4e toi zapo4va na 4isto s men i 4e e 6tasliv s men a ne s neq ..

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Аз лично се поставям на мястото на онова момиче.Аз също имам връзка от 2 години и не мога да си представя,че от нищо и никъде ще дойде някоя и ще ми се прави и ще ми пише глупости по скайп.Първо не е тя човека,който ще ми каже какво ще правя.Аз имам право да се боря за любовта си и няма да оставя човека който обичам да си тръгне ей така заради някакви проблеми които имаме и които със сигурност са преодолими щом две години сме успявали да се справим със всичко и да запазим любовта си.Едва когато той дойде и ми обясни и в прав текст ми каже,че не иска да е с мен тогава ще се оттегля.Ама твоя проблем идва от там,че не си сигурна в твоя приятел и в любовта му за това и нападаш момичето.А това,което разбрах от написаното и приятеля ти май не знае с коя иска да е,защото ако беше сигурен отдавна щеше да я постави на мястото и и да и даде да разбере ,че иска да е с теб.
    Всъщност аз гледам от същата гледна точка. И аз имам дълга връзка и знам какво е друго момиче да се намеси, когато бях "бивша". Но вече не съм, макар че и моят приятел беше "приключил" с мен. Именно затова моето мнение е, че трябва да си имаш едно наум.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Град
    Paradise
    nadeto0405, а може би него го е жал да я разкара най-грубо? Може да не я иска вече, да си иска авторката, ама да не иска тотално да разбива бившата - все пак сигурно поне я уважава след 2те години. Не може ей тъй да иде и да я напсува, грозно е.
    С бившия ми останахме приятели, сега съм с друго момче, но не съм се развикала на бившия да се махне и не съм го разкарала най-гадно. Той понякога пише по скайп, че му липсвам и тн., но това не значи да му отгоарям с: "Бегай бе, пиндил" примерно, за да го махна окончателно. Отделила съм му много време от живота си и намирам за смешно, жалко и грозно да го унижавам и обиждам, за да разбере, че вече не сме гаджета.

А той ясно схваща намеци и не ме принуждава да стигам дотам. Бившата на момчето от темата явно не е такава.

Град
    Paradise
    Къде в написаното от мен видя нещо от сорта на "Бегай бе, пиндил".Никъде не съм казала,че момчето трябва да се държи грубо с която и да е от двете,написах,че едва когато ми обясни и ми каже,че не иска да е с мен,че е щастлив с другото момиче,че е решил и това е края тогава ще се отдръпна.Ама не някоя си там да ме обижда и нарежда.
    Доколкото разбрах са скъсали и той е с друго момиче. Това не е ли горе долу ясният знак, че не иска да е с бившата си вече? Не са важни само думите, много по-важни са действията. Те не са заедно вече - това от всякъде значи, че той е продължил. А щом след цялото това натискане още не се е върнал при бившата си - значи не иска да го направи.
    Просто не разбирам тая работа - приключвате си взаимоотношенията с някого (без значение по чия вина) и после не го оставяте да си оправи живота, да продължи напред, да бъде щастлив с някоя друга. Истинското в любовта е да искаш другия да е щастлив дори понякога да не ти харесва как.
    Той, ако я иска онази - ще я потърси. Не тя да му се набутва, да го търси и тн.

...

и при мене беше подобно...просто продължавайте да си вярвате с момчето,обичайте се и това е щом и него го дразни,а не й се връзва всичко е наред игнорирайте я..

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Цитирай Първоначално написано от crazymm
    P.S ScarletBite, кефиш ме
    И ти мен
    all day... all night... what the fuck?!

Супер фен Аватара на Neftochimic
    Град
    Bourgas
    няма и няма да има любов от разстояние.
    <N>

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от Neftochimic
    mdam

Цитирай Първоначално написано от cookie_master
    научи се да пишеш,като за начало
    а и ти нищо не можеш да направиш,всичко зависи от приятеля ти
    Учител ли ще ставаш че даваш акъл кой как да пише.

Вай гледай себе си, щом си я разбрала стига, не ти трябва всичко да е точно буква по буква за да разбереш за какво става въпрос.

...
    Бахти тъпия подпис имам

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от LudoMlado
    Цитирай Първоначално написано от cookie_master
    научи се да пишеш,като за начало
    а и ти нищо не можеш да направиш,всичко зависи от приятеля ти
    Учител ли ще ставаш че даваш акъл кой как да пише.

Вай гледай себе си, щом си я разбрала стига, не ти трябва всичко да е точно буква по буква за да разбереш за какво става въпрос.

...

Супер фен Аватара на Neftochimic
    Град
    Bourgas
    Цитирай Първоначално написано от buuu
    Цитирай Първоначално написано от Neftochimic
    mdam
    ми кви ги вършиш тогава? =]
    <N>