- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- заради бившата му... :@ ;(
Просто авторката на темата приема само мненията, които и харесват и се държи лапешки.Първоначално написано от sunshinepp
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
емии..не мисля така..ама поо темата всъщност..мисля че трябваше да приключи още когато Тя написа " всичко се оправи"Първоначално написано от mechtaq_za_teb
![]()
I don`t care .. ;] ..
уат дъ ...
avtorkata ne priema saпo hubavite mneniq i ne se durji lape6ki ..
priemam vsi4ki mneniq koito mislq 4e sa pravilni :]]] za6toto spored men taq nqma nikfo pravo da se mesi ve4e .. nvm mina ve4e
![]()
If I played you like a toy?
Бах, бившата пък от къв зор я защитавате, че не можела да зачеркне от живота си 2 години? А сегашното момиче се очаква да седи, да я чака и да им дава благословията си ли? "Сваляйте се, сваляйте се, 2 години все пак..." Еми, 2 години - 2 години. Това, че са ходили толкова не значи, че ще се оженят.
Едно момче, когато се захване с някое момиче трябва да започне на чисто, да и дава всичко и да си е с нея, а не да бъде гонен от бившите си и да се занимава с тях.
Когато скъсам с някой, оставаме приятели и поддържаме контакт, НО когато си хване ново момиче се грижа да изчезна, доколкото е възможно от фронта, за да му дам шанс да си намери щастието без да дразня новото момиче.
Според мен въпросната бивша е егоистка, че не иска да го остави да си продължи живота на спокойствие и да бъде щастлив.
Щом пазите връзка от разстояние, значи и с тази девойка няма да имате проблем ..![]()
e pravilno mnenie bah maa mu.. tq prosto neiska da se primeri 4e toi zapo4va na 4isto s men i 4e e 6tasliv s men a ne s neq ..Първоначално написано от Bellatrix
![]()
Всъщност аз гледам от същата гледна точка. И аз имам дълга връзка и знам какво е друго момиче да се намеси, когато бях "бивша". Но вече не съм, макар че и моят приятел беше "приключил" с мен. Именно затова моето мнение е, че трябва да си имаш едно наум.Първоначално написано от nadeto0405
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
nadeto0405, а може би него го е жал да я разкара най-грубо? Може да не я иска вече, да си иска авторката, ама да не иска тотално да разбива бившата - все пак сигурно поне я уважава след 2те години. Не може ей тъй да иде и да я напсува, грозно е.
С бившия ми останахме приятели, сега съм с друго момче, но не съм се развикала на бившия да се махне и не съм го разкарала най-гадно. Той понякога пише по скайп, че му липсвам и тн., но това не значи да му отгоарям с: "Бегай бе, пиндил" примерно, за да го махна окончателно. Отделила съм му много време от живота си и намирам за смешно, жалко и грозно да го унижавам и обиждам, за да разбере, че вече не сме гаджета.
А той ясно схваща намеци и не ме принуждава да стигам дотам. Бившата на момчето от темата явно не е такава.
Доколкото разбрах са скъсали и той е с друго момиче. Това не е ли горе долу ясният знак, че не иска да е с бившата си вече? Не са важни само думите, много по-важни са действията. Те не са заедно вече - това от всякъде значи, че той е продължил. А щом след цялото това натискане още не се е върнал при бившата си - значи не иска да го направи.Първоначално написано от nadeto0405
Просто не разбирам тая работа - приключвате си взаимоотношенията с някого (без значение по чия вина) и после не го оставяте да си оправи живота, да продължи напред, да бъде щастлив с някоя друга. Истинското в любовта е да искаш другия да е щастлив дори понякога да не ти харесва как.
Той, ако я иска онази - ще я потърси. Не тя да му се набутва, да го търси и тн.
и при мене беше подобно...просто продължавайте да си вярвате с момчето,обичайте се и това ещом и него го дразни,а не й се връзва всичко е наред
игнорирайте я..
И ти менПървоначално написано от crazymm
![]()
![]()
all day... all night... what the fuck?!
няма и няма да има любов от разстояние.
<N>
mdamПървоначално написано от Neftochimic
Учител ли ще ставаш че даваш акъл кой как да пише.Първоначално написано от cookie_master
Вай гледай себе си, щом си я разбрала стига, не ти трябва всичко да е точно буква по буква за да разбереш за какво става въпрос.
...
Бахти тъпия подпис имам
Първоначално написано от LudoMlado
![]()
ми кви ги вършиш тогава? =]Първоначално написано от buuu
<N>
v tfa se ubedif f4eraПървоначално написано от Neftochimic
![]()
ахахаха, браво.
по-добре късно отколкото никога.