спомням си че като бяхме малко двете със сестра ми много пакости правехме ..

един път баща ми ни беше наказал и ние решихме да му правим напук и почнахме да късаме тапетите [ тогава все още бяхме с тапети ]

лятото майка ни пращаше на гости при другата ни баба обаче на нас никак не ни харесваше там и решихме да ядосваме баба .. аз се заключих в банята и оставих сестра ми да ме чака пред вратата обаче баба ни хвана и нашамари сестра ми пък на мен каза да отворя вратата .. и ест аз не исках да ме нашамари и мен и започнах да се преструвам че съм се заключила и не мога да отворя ..
и така де баба седя и ме чака навънка с точилката 5-10 минути и накрая аз се отказах и излязох и тя ме почна с точилката сега не изглежда толкова забавно ама като се сетя за това и ми става много весело ..

един ден пък бяхме се събрали в нашия двор и играхме народна топка [ двора ни е доста голям и ние го ползвахме за игрище ]..
и така де играхме си ние .. беше много забавно обаче по едно време щастието ни се помрачи .. сестра ми тръгна да цели с топката едно от децата в другото поле и без да гледа тръгна да бяга и се нацели право в един железен кол и така ревнаааа че баща ми я чу и ни изгони от двора и после имаше цицина голяма колкото главата и .. е шегувам се де но доста голяма цицина и беше излязла .. но като цяло аз доста се посмях тогава .. и такаа ..

еххх детство детствоо