.
Отговор в тема
Страница 2 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 135
    Мега фен Аватара на lenito_sf
    Цитирай Първоначално написано от SunnyTime
    Цитирай Първоначално написано от lenito_sf
    не вярвам ,че го няма .. той ще е жив докато е в сърцата на феновете
    Тъй като темата е за обсъждане ..да питам хареса ли ви филма ако сте ходили да го гледате .. за мен беше уникален филм ..уникален

Хей и на теб

Ами да аз ходих също на филма ии..ии..нямам думи...Както каза ти УНИКАЛЕН е...Ще се прожектира още 3/4 дни.Хора ХОДЕТЕ!!!Няма да съжелявате...

Пп.. В София ли гледа филма?(Ако може да ми кажеш на коя дата и в колко часа беше прожекцията на която си била.Интересувам се,защото мисля,че се засякохме ) Ще се радвам ако отговориш
    да в Младост ,тази събота към обяд някъде( 1 и половина май)
    Бтв са пуснали филма в замунда ..тези които нямат възможност да отидат в киното ..може да го дръпнат от замунда ..да с лошо качество и испански субтитри ..но важно е ,че го има .. НО все пак вълшебството е мнооооого по- голямо в киното

Бтв съни тайм коя ти е любимата му песен ?

П.П. Казвам се Елена ,приятно ми е . Може да ми викаш Линд Лени Ели ..или както ти е удобно

Голям фен
    Град
    В нас :]
    не вярвам ,че го няма .. той ще е жив докато е в сърцата на феновете
    Тъй като темата е за обсъждане ..да питам хареса ли ви филма ако сте ходили да го гледате .. за мен беше уникален филм ..уникален

Хей и на теб

Ами да аз ходих също на филма ии..ии..нямам думи...Както каза ти УНИКАЛЕН е...Ще се прожектира още 3/4 дни.Хора ХОДЕТЕ!!!Няма да съжелявате...

Пп.. В София ли гледа филма?(Ако може да ми кажеш на коя дата и в колко часа беше прожекцията на която си била.Интересувам се,защото мисля,че се засякохме ) Ще се радвам ако отговориш
    да в Младост ,тази събота към обяд някъде( 1 и половина май)
    Бтв са пуснали филма в замунда ..тези които нямат възможност да отидат в киното ..може да го дръпнат от замунда ..да с лошо качество и испански субтитри ..но важно е ,че го има .. НО все пак вълшебството е мнооооого по- голямо в киното

Бтв съни тайм коя ти е любимата му песен ?

П.П. Казвам се Елена ,приятно ми е . Може да ми викаш Линд Лени Ели ..или както ти е удобно

Хей Лени Еееее...Не си ти това момиче...Жалко... ;(

Пп.1.
    Любима песен нямам.Обичам ВСИЧКИТЕ му песни...просто защото са изпяти със сърцето му,и докосват моето по някъкъв странен начин...Нямам негова любима песен...

Пп.2.

И да права си...Да го гледаш в киното..магията е ГОЛЯМА Ако искаш,дай си скайпа на ЛС

Бтв.Аз съм Мария.Приятно ми е да се запознаем

`SunnyTime` аа, Благодаря ти !
    На 16 и половина съм /тук трябва да кажа, че винаги оточнявам половинката сякаш имам нужда да се знае, че не съм просто на 16, а вече почти на 17. /Аа, и казвам се Даниела

Знаеш ли от одеве държа книгата и се чудя, то е ясно, че сме прави, че не ние трябва да я четем.Обаче мисля си, тези анти- фенове дори не заслужават да държат тази книга.И мисля си, че Майкъл е доволен и щастлив само от факта, че има хора, който са я взели не за да се убедят в невиността му, а просто защото не биха пропуснали да си купят нещо свързано с него. /Поне аз по тази причина я купих/

Интересно ми е какъв е бил филма.. Аз не ходих, защото в Пловдив не го излъчваха.Неясно за мене по каква причина, то причината ми бе ясна, но не разбирам как това би могло да се смята за адекватно `извинение`.. Както и да е, аз все някога ще го изгледам.Предполагам по всички негови концерти, които съм гледала, по неговите интервюта, които съм изкопвала от дъното на интернет пространтсвото, че е било страхотно изживяване.Седя и се чудя дали бих могла и аз да изгледам нещо толкова вълнуващо и нещо което толкова силно би докоснало сърцето ми.. Когато в петък си взех книгата и на път в колата не смеех да я отворя татко доста ми се подсмиваше, каза ми : `За какво я взе да я пазиш ли, я виж какво пише` .. и аз го погледнах отворих първите страници, прелистих и от това което зрението ми успя да долови цялата ми кожа настръхна и очите ми се изпълниха със сълзи.Винаги, когато чета за него е така.И го казвам именно заради това, че смятам, че не бих могла да го изгледам..

П.с - Съжалявам за изповедите ми, но понякога имам нужда да опиша чувствата си към цялата тази приказка, за един приказен и невероятен човек.

Яяя, кажете коя ви е любимата му песен ? /знам, че не е само 1/
    Кой е любимият ви клип ?
    Какво е нещото, което най - много ви трогва в него .. и т.н..
    Защо сте му фенове ,, ?

В последния въпрос, когато на мене ми го зададох казах : Просто, защото той докосва душата ми.Близък ми е

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Голям фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от sladkish_14
    `SunnyTime` аа, Благодаря ти !
    На 16 и половина съм /тук трябва да кажа, че винаги оточнявам половинката сякаш имам нужда да се знае, че не съм просто на 16, а вече почти на 17. /Аа, и казвам се Даниела

Знаеш ли от одеве държа книгата и се чудя, то е ясно, че сме прави, че не ние трябва да я четем.Обаче мисля си, тези анти- фенове дори не заслужават да държат тази книга.И мисля си, че Майкъл е доволен и щастлив само от факта, че има хора, който са я взели не за да се убедят в невиността му, а просто защото не биха пропуснали да си купят нещо свързано с него. /Поне аз по тази причина я купих/

Интересно ми е какъв е бил филма.. Аз не ходих, защото в Пловдив не го излъчваха.Неясно за мене по каква причина, то причината ми бе ясна, но не разбирам как това би могло да се смята за адекватно `извинение`.. Както и да е, аз все някога ще го изгледам.Предполагам по всички негови концерти, които съм гледала, по неговите интервюта, които съм изкопвала от дъното на интернет пространтсвото, че е било страхотно изживяване.Седя и се чудя дали бих могла и аз да изгледам нещо толкова вълнуващо и нещо което толкова силно би докоснало сърцето ми.. Когато в петък си взех книгата и на път в колата не смеех да я отворя татко доста ми се подсмиваше, каза ми : `За какво я взе да я пазиш ли, я виж какво пише` .. и аз го погледнах отворих първите страници, прелистих и от това което зрението ми успя да долови цялата ми кожа настръхна и очите ми се изпълниха със сълзи.Винаги, когато чета за него е така.И го казвам именно заради това, че смятам, че не бих могла да го изгледам..

П.с - Съжалявам за изповедите ми, но понякога имам нужда да опиша чувствата си към цялата тази приказка, за един приказен и невероятен човек.

Яяя, кажете коя ви е любимата му песен ? /знам, че не е само 1/
    Кой е любимият ви клип ?
    Какво е нещото, което най - много ви трогва в него .. и т.н..
    Защо сте му фенове ,, ?

В последния въпрос, когато на мене ми го зададох казах : Просто, защото той докосва душата ми.Близък ми е

Хей Дани

П.п.

Ами след като Натали ми каза така за книгата (че била ужасна и че била гавра с MJ) И в Петък ми се обадиха (и понеже не мога даа откажа поръчката приех...)да питат дали е удобно да я доставят и аз казах да...Тръгнах да изляза да им плащам и по стълбите буквално легнах и почнах да плача...Просто защото ме беше страх да взема книгата и да я чета.Не исках да му го причиня (на Майкъл)...Не исках да чета книга в която пише само глупости и обиди спрямо него...Майка ми излезе и започна да ме пита защо плача и аз почнах да и викам "Не искам тази книга""Не искам да влиза в тая къщаа" и плаках...Просто защото изпитвах вина към него...Не можех да си представя,че ще чета какви ли не глупости по негов адрес...Не исках да го правя,защото поне сега където е,никой не го петни...

Пп.2

Знаеш ли...Много вечери,когато си лягам си казвам наум "Michael i love you" и заспивам...Сънувала съм го няколко пъти...Единя ми сън беше,че отивам някъде не знам къде,и го виждам там.Отивам при него и го прегръщам..Питам го защо е тук и той ми разказва...Ставаме приятели и аз трябва да го скрия от СВЕТА.Събудих се,защото,някой потропа...И усетих,че плача...Имам доста сънища с него..

Пп.3

Много трудно приех смъртта му...Още щом чух,седнах пред телевизора,хванах дистанционното,и гледах с опулени очи...Пуснаха песента Stranger In Moscow...Слушах я,гледах в една точка (в него) и плаках....

Пп.4..

Съжеляваш че описваш чувствата си...
    Не трябва да съжеляваш

1.Яяя, кажете коя ви е любимата му песен ? /знам, че не е само 1/
    Нямам любима негова песен.Както казах по-горе,неговите песни (всички) докосват сърцето ми по много странен начин и ме карат да се замисля за много неща.Да вземеем за пример Earth Song и Heal The World.След като чуя тези песни,се замислям за бъдещето на нашата планета. (колкото и смешно да звучи,искам да продължа това,което той започна)
    Ако някой се интересува може да види темата ми "Планетата и нашето бъдеще" в раздела "Наука,Култура,Изкуство"

Кой е любимият ви клип?
    ^^ същото като с песните.Всъщност имам два клипа,които са малко над любими.Smooth Criminal е единя и втория е Earth Song и на двата клипа обожавам long-версийте.

3.Какво е нещото, което най - много ви трогва в него .. и т.н..?
    Човечността му.НЕ съм виждала и чувала такъв човек,които е говот на всичко за да помогне...И толкова грабващ (не мога да намеря дума за да изразя това което мисля и затова използвам "граабващ")
    Толкова брилянтен в действията си...Толкова силен изглежда в клиповете си...Но в реалността е едно малко дете...КОЕТО всички отбиха....Не смятам,че той беше същество за тази планета...

Защо сте му фенове?
    Харесвам музиката му от малка.Аз сама се зарибих по него (е с малко помощ от майка ми) В една игра пускаха само Billie Jean иии питах майка дали знае кой е това (певеца) и тя ми обясни какво що и от тогава го обожавам...Фенка съм му и не само на творчеството му а и на човечността,която показваше до последно.

Пс.

Радвам се че има хора,които продължават да пишат и им е интересно

а защо чак сега хората се сещат ,че Майкъл беше велик .. Години наред го обиждат ,че бил такъв ,бил онакъв ..педофил .. сега вече го няма и те се сетиха да оценят това ,което е правил ...защо ?!

Голям фен
    Град
    а защо чак сега хората се сещат ,че Майкъл беше велик .. Години наред го обиждат ,че бил такъв ,бил онакъв ..педофил .. сега вече го няма и те се сетиха да оценят това ,което е правил ...защо ?!

Ами не мога да ти отговоря на този въпрос,но има хора,които преди не знаеха нищо за неговото творчество и започнаха да го харесвад след смъртта му.Лично аз не виждам нищо лошо в това,ноо тези,които го хулиха през последните години...Нямам думи за тях

много ми е интересно що не постна тая тема преди Майкъл Джексън да умре.Тоя форум е вече на 3-4 години,ама никой тогава и дума не гъкна за Майкъл.Като умря всички го заобичахме,ама ха така,той почина и се сетихте,че е съществувал

Голям фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от GracelessIsDumb
    много ми е интересно що не постна тая тема преди Майкъл Джексън да умре.Тоя форум е вече на 3-4 години,ама никой тогава и дума не гъкна за Майкъл.Като умря всички го заобичахме,ама ха така,той почина и се сетихте,че е съществувал

Какво като сега съм пуснала темата?Това не значи,че от сега го слушам!И да както споменах по-горе,има хора,които сега почнаха да го слушат и какво от това.Просто не са знаели за творчеството му (тяхна си работа,аз не мога да забраня на никой какво и кога да слуша)...И на няколко пъти съм пускала такива теми преди,но винаги са били заключвани...Даже се учудвам,че тази вече е на два три дни...

Град
    Германия
    Знаете ли,че всъщност Майкъл е написал песента Billie Jean както и Beat it.Да напишеш сам водещите песни за твоя албум който в последствие се превръща в най продавания за всички временна е голямо постижение.Освен,че е можел да танцува и да пее е създал и едни от най голямите хитове в кариерата си.Не съм чул госпожа Чиконе някога да е била автор на своя песен.Последния й голям хит от 2005 Hung up всъщност е с мелодията на ABBA.Незнам дали Madonna може да танцува,но да пее съм сигурен,че неможе.Имах нещастието да я слушам на живо.Пиша толкова много за Мадонна защото един изтърси,че тя е много по голяма звезда от Майкъл.Знам,че всеки си има любимци,ама тя не може да му стъпи на малкия пръст.Нито пеене,нито танци,нито песни,нито клипове,нито има неговото влияние,нито дори в медийте не може да се сравнява с него.Не казвам,че мадж не е успяла,напротив,тя е най продаваната певица в света,но сравнение с Майкъл е едно нищо.
    MICHAEL 1958 - FOREVER.

Ей много ме е яд на изказвания от рода `ама защо не го направи преди да умре, а след това ` .. Абе, защото така ми е кеф на оная работа да ти кажа аз на тебе, е затова ! Сега ми стана хлад и затова сега бръкнах ?! Проблем ли имате с това кога се пускат темите ?! Какъв ви е проблема ? ПОвече от тука имат рег. от 1 година и вече всезнайковци кой кога пускал теми за Майкъл Джексън.. Аре моля ви се, теми и преди е имало, обаче някой хора явно не са ги забелязвали..
    Яд ме е, че отворих единствената в този раздел и почти в целия форум тема, която ме интересува и пак срещнах елементарни хора ..

♫ Beautiful.. ♫

Ей много ме е яд на изказвания от рода `ама защо не го направи преди да умре, а след това ` .. Абе, защото така ми е кеф на оная работа да ти кажа аз на тебе, е затова ! Сега ми стана хлад и затова сега бръкнах ?! Проблем ли имате с това кога се пускат темите ?! Какъв ви е проблема ? ПОвече от тука имат рег. от 1 година и вече всезнайковци кой кога пускал теми за Майкъл Джексън.. Аре моля ви се, теми и преди е имало, обаче някой хора явно не са ги забелязвали..
    Яд ме е, че отворих единствената в този раздел и почти в целия форум тема, която ме интересува и пак срещнах елементарни хора ..
    не са ги забелязали щото не са го оценявали ..и аз нямам отдавна регистрация.. но и като се регнах имаше теми за МД

Интересно ми е на мене пък ` GracelessIsDumb ` ,защо има хора на които и с черпак в главата да им наливаш те пак не взимат от дума ?! Би ли ми обеснил/а ?

П.С - Съжалявам, обаче пак се изнервих ще поспамя в темата.Утре ще попиша пак малко за Майкъл и ще разнищя въпроса, `Защо някой хора сега се сещат за него ? ; Защо тези, които чак сега пишем за него сме наречени лицемери ? ; също така = Защо нямаше теми по - рано за него и тем подобни други въпроси` от хора, които не се интересуват от отговорите обаче нямат друга работа и влизат в теми, които не им харесват с едничка цел да запълнят свободното си време..

П.С2 - ПИСНА МИ ДА ПЛЮЕТЕ ПО НЕГО И ФЕНОВЕТЕ МУ !
    ПИСНА МИ ОТ НЕДОРАСЛИ ХОРА ..
    ПИСНА МИ от хора, които нямат друга работа и колкото и да им обесняваш те пеят едно и също.
    ПИСНА МИ след смъртта му всички да се държат с нас, като виновни !
    АЗ несъм виновна, че съм човек който го харесва и за нищо не бих заменила това - напротив страшно много се гордея !

П.С 3 - АЗ не харесвам Еминем и за Бога не вися в темата за него , не казвам `Защо нямаше преди тема за него, а чак след като излезна новия му албум` нали ?

П.С 4 - Не ми лазете по нервите.

П.С 5 - Майкъл ти си най - великия !!
    И преди и след смъртта ти ние те обичаме.Ние ще поддържаме твоя лик и образ винаги ! Ние ще докажем, че те обичаме и няма да преставаме.Ние ще те запазим жив във своите сърца и ще накараме още много други да те приемат тук Трудно, но Майкъл ще отворим очите на много хора, за това какъв бе! Ние ще докажем що за личност беше, ще докажем, че заслужаваш да останеш вечно жив, на место на което ти не трябваше да бъдеш.На Свят пълен с алчни и глупави същества, толкова глупави, че не можаха да те разберат, да те чуят, да те обикнат, защото ако докато беше жив те не го осъзнаха, то тогава ние останалите който го бяхме осъзнали, ние останахме тука , за да го докажем на другите..Ние ! Защото аз съм длъжна да продължа това, което ти направи, да продължа да го разнасям и да не го оставям никога да застине в прахта ..Аз съм тука и ще пиша в темата ощее, ще продължавам да те подкрепям и описвам на останалите, за да може и когато аз стана на 50 моите деца и внуци да знаят кой бе МАЙКЪЛ ДЖЕКСЪН !!!

♫ Beautiful.. ♫

Велик просто.. R.I.P.

Голям фен
    Град
    Интересно ми е на мене пък ` GracelessIsDumb ` ,защо има хора на които и с черпак в главата да им наливаш те пак не взимат от дума ?! Би ли ми обеснил/а ?

П.С - Съжалявам, обаче пак се изнервих ще поспамя в темата.Утре ще попиша пак малко за Майкъл и ще разнищя въпроса, `Защо някой хора сега се сещат за него ? ; Защо тези, които чак сега пишем за него сме наречени лицемери ? ; също така = Защо нямаше теми по - рано за него и тем подобни други въпроси` от хора, които не се интересуват от отговорите обаче нямат друга работа и влизат в теми, които не им харесват с едничка цел да запълнят свободното си време..

ПИСНА МИ от хора, които нямат друга работа и колкото и да им обесняваш те пеят едно и също.
    АЗ несъм виновна, че съм човек който го харесва и за нищо не бих заменила това - напротив страшно много се гордея !

П.С 3 - АЗ не харесвам Еминем и за Бога не вися в темата за него , не казвам `Защо нямаше преди тема за него, а чак след като излезна новия му албум` нали ?

И преди и след смъртта ти ние те обичаме.Ние ще поддържаме твоя лик и образ винаги ! Ние ще докажем, че те обичаме и няма да преставаме.Ние ще те запазим жив във своите сърца и ще накараме още много други да те приемат тук Трудно, но Майкъл ще отворим очите на много хора, за това какъв бе! Ние ще докажем що за личност беше, ще докажем, че заслужаваш да останеш вечно жив, на место на което ти не трябваше да бъдеш.На Свят пълен с алчни и глупави същества, толкова глупави, че не можаха да те разберат, да те чуят, да те обикнат, защото ако докато беше жив те не го осъзнаха, то тогава ние останалите който го бяхме осъзнали, ние останахме тука , за да го докажем на другите..Ние ! Защото аз съм длъжна да продължа това, което ти направи, да продължа да го разнасям и да не го оставям никога да застине в прахта ..Аз съм тука и ще пиша в темата ощее, ще продължавам да те подкрепям и описвам на останалите, за да може и когато аз стана на 50 моите деца и внуци да знаят кой бе МАЙКЪЛ ДЖЕКСЪН !!!

За пореден път +++

Пп.1

Не разбирам,какво им пречи на останалите това,че ние го харесваме толкова много.Може би те не разбират що за човек бе той,явно им липсва акъл за да се замислят за делата му.Какво е важно за тези хора??И аз не знам...Със всеки следващ ден,Света ПРОПАДА все повече и повече...Не мога да гледам днешните хора....(ако мога така да ги нарека)...За тях няма любов..приятелство и доброта..Те си нямат понятие какви са значенията на тези думи...

П.п2

Но както каза и sladkish_14
    Ние трябва да продължим делата му...Трябва да направим Света едно по-добро място!Трябва да накараме хората да си помагат когато имат нужда..Трябва да го направим.Трябва да си дадем сметка,че така няма да стигнем до никъде...С тази злоба,завист и пр...
    Трябва да уважим това,за което се бореше Майкъл..Та той толкова го искаше...И съм сигурна,че сега ако той ни гледа от горе...И види какво се опитваме да направим...Ще бъде много ЩАСТЛИВ!...Защото ще знае,че хората искат да живеят по-добре в мир със самите себе си и да направят нашия ОБЩ ДОМ по-добро място...
    Както казваше той..."Погледни човека в огледалото.Направи промяна!"

Нека всички станем едно по-голямо и по-добро семейсто.

П.п3

Трябва да се опитаме да го направим.Заради него.Аз смятам,че той го заслужава!!!Единствената му грешка,която направи е тази,че се остави да го изсмучат...(гадните и алчни хора)|Той нямаше избор...Не можеше да им попречи!Нямаше ни най-малка представа,че се говорят такива неща|...По дяволите...Та той беше толкова чист и крехък...Като едно детенце...Дори и най-малкото нещо.го караше да плаче и страда..Търсеше любов...Искаше само хората да го обичат така,както той ги обичаше...

П.п4

Съжелявам Майкъл...Съжелявам,че не успяхме да ти дадем любовта,която заслужаваше приживе...Затова НИЕ ще отворим очите на хората (както каза sladkish_14) за да разберат кой бе ти и какво се опита да направиш за нас!

Усмивката ти винаги ще грее в съзнанието ми...А спомена за теб ше бъде запечатен в сърцето ми,и никой не ще може да го извади от там...В нашите сърца,никой никога няма да може да опетни името ти отново....

Почивай в мир..Майкъл...Ще те помним ВИНАГИ!Спомена за теб ще грее в нас като светлина,която никога не ще бъде загасена!!

една негова реплика няма да забравя никога
    ВСИЧКО Е ЛЮБОВ !

Олелееее...
    Аре престанете,умрял,умрял
    Аз какво?Да си режа вените,понеже не е сред нас вече.В последните 20 години нито съм го чувала да пее на живо нито нищо.Аз не го обичам,но го уважавам като изпълнител,защото той въведе всичко,което днешните изпълнители искат и могат!Но преди да си тръгне нито беше в пресата,нто се говореше за него.Престанете с това РИП,мип,сип,гип или квото е..Оставете Майкъл да почива в един по-добър свят,където лицемерите "като мен" да не го притесняват..

И кво като вися в темата за Еминем?Като го харесвам като изпълнител,да се гръмна ли или да ям боб чорба Във всички теми се изразява мнение с аргумент и теза,независимно дали на Пенка и Тони им харесва.Казах си мнението за Майкъл,да сте ме разбрали.Ако вие не харесвате Лили иванова,аз не съм ви виновна.Всеки със стила си..Не съм длъжна на всяка цена да харесвам Краля,Бащата,Майката и Кралицата,нали..Просто изразявам мнение и вие или го приемате или не.Ако ще да плюете Еминем,Маря Кери,мене не ми пука.Като не ги харесвате,това не ме засяга.Така че,не ме обвинявайте или ругайте ,че пиша в тая тема

Голям фен
    Град
    И кво като вися в темата за Еминем?Като го харесвам като изпълнител,да се гръмна ли или да ям боб чорба Във всички теми се изразява мнение с аргумент и теза,независимно дали на Пенка и Тони им харесва.Казах си мнението за Майкъл,да сте ме разбрали.Ако вие не харесвате Лили иванова,аз не съм ви виновна.Всеки със стила си..Не съм длъжна на всяка цена да харесвам Краля,Бащата,Майката и Кралицата,нали..Просто изразявам мнение и вие или го приемате или не.Ако ще да плюете Еминем,Маря Кери,мене не ми пука.Като не ги харесвате,това не ме засяга.Така че,не ме обвинявайте или ругайте ,че пиша в тая тема

Това е ФЕН тема!
    Хора,които НЕ го ХАРЕСВАТ НЯМАТ работа ТУКА!
    Както ние,които не харесваме ЕминеМ и не висиме е темите за него,така и ти нямаш работа в тая тема.Като не ти харесва недей излишно да пишеш!Тая тема е направена за хора като
    lenito_sf
    и sladkish_14

НЕ ВИЖДАМ ТИ КАКВО ПРАВИШ ТУКА!

секи може да си пише където иска.. ти като всеки имаш право на мнение и аз лично го уважавам

Това е ФЕН тема!
    Както ние,които не харесваме ЕминеМ и не висиме е темите за него,така и ти нямаш работа в тая тема.Като не ти харесва недей излишно да пишеш!Тая тема е направена за хора като
    lenito_sf
    и sladkish_14

Изразявам мнение,което ти или приемаш,или отбягваш...

секи може да си пише където иска.. ти като всеки имаш право на мнение и аз лично го уважавам
    Ееето това впредвид имах и аз..

Голям фен
    Град

Това е ФЕН тема!
    lenito_sf
    и sladkish_14

Изразявам мнение,което ти или приемаш,или отбягваш...

Окей хубаво.Нека все пак не правиме темата на гъз!

`SunnyTime` тази книга не ми харесва ..
    Прочете ли интервютата с Майкъл за мен лично тези неща ми бяха най - интересни и без много да я чета по ред, прелистих на интервютата с него.И, О.о Боже колко нагли хора има .. ..
    Какви въпроси само и човека им отговаря от сърце и тя му забива нож със следващия си въпрос Уникална простотия просто, сега разбирам защо не обичаше да дава интервюта.. Ако не за блудството с деца, те го питаха за сексуалността му, за ориентациите му.. Питам се тези хора, защо не ги е изхвърлил като кучета от дома си ?!
    Направо почвам да се плаша от това, което хората са му причинили през целият му живот.Радвам се, че има и имаше милиони фенове, много милиони, за да стигне до тук.

♫ Beautiful.. ♫

Голям фен
    Град
    `SunnyTime` тази книга не ми харесва ..
    Прочете ли интервютата с Майкъл за мен лично тези неща ми бяха най - интересни и без много да я чета по ред, прелистих на интервютата с него.И, О.о Боже колко нагли хора има .. ..
    Какви въпроси само и човека им отговаря от сърце и тя му забива нож със следващия си въпрос Уникална простотия просто, сега разбирам защо не обичаше да дава интервюта.. Ако не за блудството с деца, те го питаха за сексуалността му, за ориентациите му.. Питам се тези хора, защо не ги е изхвърлил като кучета от дома си ?!
    Направо почвам да се плаша от това, което хората са му причинили през целият му живот.Радвам се, че има и имаше милиони фенове, много милиони, за да стигне до тук.

Да,прочетох ги...
    Еми да той им казва,че е ХУБАВО да споделиш леглото си с приятел,а те го свързват чисто сексуално... Не знам...Пълни глупости... Не знам,как може да има такива хора...

П.п

Ще дочетеш ли книгата?

Олелееее...
    Аре престанете,умрял,умрял
    Аз какво?Да си режа вените,понеже не е сред нас вече.В последните 20 години нито съм го чувала да пее на живо нито нищо.Аз не го обичам,но го уважавам като изпълнител,защото той въведе всичко,което днешните изпълнители искат и могат!Но преди да си тръгне нито беше в пресата,нто се говореше за него.Престанете с това РИП,мип,сип,гип или квото е..Оставете Майкъл да почива в един по-добър свят,където лицемерите "като мен" да не го притесняват..
    Нещо си в грешка. Явно въобще не си запознат/а. Последното световно турне на Майкъл беше през 97г - HIStory tour. Последния му студиен албум е Invincible от 2001г. Тогава има и 2 концерта в Медисън скуеър гардън, на които се включват като гост-изпълнители Бионсе, Джъстин Тимбърлейк, Бритни, Крис Тъкър и тн. Това е и последното му появяване пред публика на концерт. 2009-2001= на колко? 8 години, май.
    Айде като не разбира някой нещо да не се изказва компетентно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си