.
Отговор в тема
Страница 5 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 135
    Повече от фен Аватара на JohnnyQuid
    Град
    САМОКОЗ
    а на тате няма ли? а на мама?

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=tVACUjHn6yU[/youtube]

Цитирай Първоначално написано от SunnyTime
    [i]^^УРОД!

http://www.slava.bg/news/17478.html

Какво намекват тия?Че Майкъл е гръмнал Евън??
    Какво да намекват? Нищо не се намеква. Как така Майкъл да го е убил? Виж, че пише 5 ноември. Нещо не си разбрала.

JohnnyQuid не си интересен. Разбрахме те, можеш да спираш вече. Върви да си играеш с нещо друго.

Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от stela29
    Цитирай Първоначално написано от thoronaro
    Чухте ли,че бащата на момчето което обвини Майкъл за изнасилване през 1993 се е самоубил.Има господ както и има възмездие.Дано сега и малкия се хвърли от някой мост заради това което му причиниха.
    thoronaro ти кефиш! Ама може би причината е защото живееш в Германия, а не тук! Там хората имат съвсем друго мислене и отношение към Майкъл - позитивно.
    И във връзка със самоубилия се, вижте и другите, които също го предадоха:

Джак Гордън - бившия съпруг на Ла Тойа, който преди години каза, че Майкъл е педофил, и разполага с доказателства, починал от РАК на 19.04.2005г.

Боб Джоунс - написал книгата "Майкъл Джаксън - мъжа зад маската" (долкото знам, е някаква гавра) - също починал от РАК.

Еван Чандлър - човекът, който обвини Майкъл в педофилия и му съсипа живота, се самоуби, защото беше болен от РАК.

Мартин Башир - човека, който буквално се изгарви с Майкъл, който му отвори вратите на дома си, и на сърцето си - болен от РАК...

Да, най-вероятно има възмездие на света.
    Аз твърдо вярвам,че има Господ и всеки който прави зло рано или късно му се връща.За мен историята на живота на Майкъл е много близка като тази на Исус Христос.
    Между другото какво стана с лекаря който го умъртви.Искам да изгние в затвора.

Голям фен
    Град
    В нас :]
    thoronaro
    Напълно съм съгласна.Аз също вярвам,че има Господ и че рано или късно виновните си получават заслуженото.

Не знам какво става с тоя доктор Конрад М....Нооо аз преди много исках да му напиша едно писмце и да му го пратя на адрес..

Дам...има нещо вярно..Историйте на Майкъл и на Исус си приличат..

Не знам..за мен просто Майкъл беше...НАЙ-ДОБРИЯ на ЗЕМЯТА!!
    Аз не съм чувала за дгур като него..

`stela29` по - спокойно и аз съм фенка на Майкъл Джексън, но това не е достатъчна причина, за да си затварям очите за някой неща.
    ДА, той е Краля на попа, той бе удивителен човек и невероятен изпълнител, но като всеки нормален и той не беше идеален. И ми се струва ограничено, не моето мислене, а това на тези всичките който го имаха за перфектен ОТ ДО.. Не е така..
    Ти ми се обусноваваш на коментар от някакъв си негов приятел, без име и какво ли още не.. Аз се обосновавам на книги, списания, вестници, интервюта от това, което съм следяла през живота му и от собствената си глава..Не го обиждам в никакъв случай думи нямам да опиша възхищението си към него,. Просто разбиранията са ни различни.. За мене мъж значи :

Силна натура, човек с твърд характер, половинката която е по - силна и властна .. Това имах предвид и ДА факт е, че той не бе такъв.. За човек - ангелче, какъвто бе той .. аз не мога просто да го приема за истински мъж,, и мнението ми е породено от просто характера му нищо друго. На външен вид и по всичко останало той си е мъж ,, но истинския мъж е друго.. ВИждам, че пише на ника ти 29, ако си на 29 години би трябвало да ме разбираш какво имам предвид под истински мъж

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Супер фен Аватара на raduna
    Град
    ТУК
    Цитирай Първоначално написано от thoronaro
    Цитирай Първоначално написано от JohnnyQuid
    и все пак....

... ДЖАКО Е РАЗЛОЖЕН ТРУП!
    И все пак ако не знаеш Майкъл е балсамиран което ще рече,че никога няма да се разложи.LONG LIVE THE KING.

JohnnyQuid 0:1 thoronaro

хах още си спомням как преди той да почине като някои чуе6e че слушам МJ и ме гледаха накриво... после като почина и някак всички му обърнаха супер голямо внимание! не е честно! такава звезда като него си е заслужавала вниманието и докато е бил жив! още си спомням сутринта в деня в които той почина как излязох да тичам и само негови песни слушах ... и само след няколко часа беше навсякъде по новините - краля е починал много ми стана тъжно! RIP, страхотен е, надявам се никога да не го забравят! и още нещо.. колко ТЪПО медиите постъпиха като го плюеха че е *********** деца а когато почина и поне 3 седмици след смърта му като пусках ТВ и все за него говореха и го боготворяха

Голям фен
    Град
    Бандитке много си права!!

Аз по принцип не го харесвам много много,но като виждам колко хора го обожават и аз получавам така да се каже респект от това което е направил и още се сещам как танцуваше-беше доста гъвкав
    I am your God so WORSHIP ME!
    Cash money P3ns10n33r art,music blah studio
    It hurts but i never show....... Eminem rulzzz
    Niksq :* (hug)

Голям фен
    Град
    Дам ^^ уникален танцьор беше...

Ааа искамн да ви покажа едно клипче -> http://vbox7.com/play:ef04d84b

Какво мислите?Съгласни ли сте с моя коментар (SunnyTime-1-вия)

Според мен Боби се справя добре,но като Майкъл,както каза Орлин (мисля,че беше той) няма!!

Здравейте!Намерих форума ви и реших да ви пиша!
    ИМАМ ЕДНА МОЛБА ДО ВАС!
    Моля ви гласувайте за Майкъл в една класация, но понеже нямам право да я поствам тук ми пишете на лични за информация
    Имаме още 4 дена до края на гласуването!Благодаря

Град
    Sofia
    Единственото,което мога да кажа за тая тъпа чернилка е :Куче космато,да ме хванеш за пишато

Голям фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от Belair
    Единственото,което мога да кажа за тая тъпа чернилка е :Куче космато,да ме хванеш за пишато

Оффф...яя умирай по кофитее

Нямам думи...мнного ама мноооого си зле..като не ти изнася кво правиш тука бе?

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от SunnyTime
    Цитирай Първоначално написано от Belair

Оффф...яя умирай по кофитее

Нямам думи...мнного ама мноооого си зле..като не ти изнася кво правиш тука бе?

Голям фен
    Град
    офф не ми се занимава със същества като теб..

m1v3

Междодругото това за гласуването...не няква глупост НЕ гласувайте...Като гласувате сваляте рейтинга на Майкъл!Недейте да гласувате!

Град
    Варна
    късно късно... Вече гласувах няколко пъти И как така свалям рейтинга като гласувам за него?
    Am I invisible because you ignore me?

Голям фен
    Град
    DOLL ми не знам аз като гласувам се сваля..

Вотът на Майкъл не растеше, защото сайтът беше хакнат!
    После се оправи.Сега не знам как са нещата, вече не влизам там, защото много се изнервих от този нагласен вот!

Голям фен
    Град
    Нагласен?!?

Имаш в предвит,че е нагласено той да спечели или нещо друго,че не те разбрах?

А ии пратих тоя линк на приятели и те казаха,че вота е ш**

Малко със закъснение пиша, ама в крайна сметка Майкъл победи.След няколко оплаквания за нагласеният вот всичко се оправи.А иначе феновете на Кристина са пуснали нещо, така че само нейният вот да расте.Да, ама накрая резултата беше 6% срещу 84% за Майкъл!

Голям фен
    Град
    Суперрр

Като гледам нещо темата взе да изостава.. ;(

Град
    Никъделенд
    Не съм влизала тук много отдавна и сега виждам, че има тема за Майкъл. Гледам да не обръщам внимание на негативните коментари и се включвам да кажа браво на всички, който го държат в сърцата си... Знам, че го държат там, защото са го опознали и са видяли неговата истинска същност. Той е най-великия Изпълнител за мен.
    Продължавайте да го обичате, защото Той го заслужава.
    Аз го обичам и ще го обичам завинаги!
    Той ме научи да бъда по-добър човек, той ме научи на много ценности и съм му толкова благодарна за това.

It's all for love! L.O.V.E! \/
    Винаги, когато се почувстваш сам, не забравяй, че имаш себе си!

Голям фен
    Град
    ^^ Toчно така!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си