.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 81 от общо 81
    Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    с една силна,пораснала на акъл жена на мъжа ще му е по-трудно,защото първо,че няма да доминира,второ мацката ще знае какво дава и какво иска да получава във връзката им...другото е,че една връзка е по-сериозна колкото хората участваще в нея са по-зрели,а сериозните неща повечето мъже ги плашат..пък и мъжкото его си казва думата

Защо си мислите,че момчетата не искат интимност ? Не искат романтика и всичко останало ? Аз много бих искал да намеря това момиче,за което си заслужава да бъда романтичен и ако ще звезди да й сваля...Дано да я намеря някой ден и ще и покажа...
    Много от вас ще кажат : "да,да ....говори си, не ми пречиш" и ще са прави,но те ще са прави за себе си. Само ние самите знаем какво крием в себе си и какво таим в душата си...
    Много от вас ще кажат : "оффффф комплексар спри да говориш и млъкни! " донякъде ще са прави... Аз съм на 17 и съм нямал приятелка,всеки ден отминава чакайки да дойде момичето ,което аз искам.Момичето,с което да бъда романтичен и да се радвам на всяка секунда прекарана с нея.
    Радвам се за това,че съм способен да видя красотата в това създание - момичето. То е по-нежно дори и от роза. Представете си току що разпъпила се роза... Кажете ми сега виждали ли сте нещо по-красиво,нещо-по истинско от нейната кожа гладка като кадифе,или от нейната красива коса,коята е по прекрасна дори и от лятно небе обсипано със звезди?Много не осъзнават какво имат! Аз мога да направя само едно единствено и много просто нещо.Както е казано в една моя любима книга : "Чакай и се надявай...".

Мисля,че пича над мен има нужда от чаша скоч и платен отпуск

Какви "силни жени" във форум за тинейджъри? Заблудата на голяма част от девойките във форума е, че си мислят, че знаят какво искат и оттам им се вдига самочувствието излишно.

Цитирай Първоначално написано от krisity17
    защото искат малко и незряло момиче ... пък ако могат да ги прекарат...още по-добре за момчетата
    +1
    .. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!

Цитирай Първоначално написано от fc
    На вас жените ви дадоха малко права последните два века и много големи станахте? В историята не съществувате, какво ми говорите, че сте по-силни? От вас следа няма!
    ахахахааа прочел си нещо копеле
    i'm not talkin about the queens but (WHAAT?) the bitches ...
    not the sisters but (WHAAT?) the bitches ...
    not the young ladies but (WHAAT?) the bitches.. the bitches, the bitches... BIIITCH

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си