ако тя те е зарязала, непременно излез с нея! виж дали съжалява, ако е така накарай я пак да се влюби в теб, изчукай я още един път и я заеби по най-гадния начин който ти мислиш че ще я накара да се чувства гадно и като боклук! деба и тъпите бивши
и аз съм като тебе, но все още се колебая какво бих направил ако ми се обади (което ще стане), дал ида и простя (много малко вероятно) или да я унижа и да си го върна, за да види какво ми беше и все още ми е, защото я обичах много.
не си мислете че съм някой гад, просто трябва за себе си да знам че съм победител в една раздяла, защото винаги има победители и победени., сега съм от победените за жалост, но има време. обади ли ми се, поиска ли да се върне ще се успокоя и ще я забравя много лесно - по описания горе начин. тва е решението, защото веднъж ми се е случвало и едва след като момичето дойде да ми се моли за прошка (а аз се мъчих месеци наред, не спах и тн) и аз и казах в очите че е боклук след една-две срещи на които дадох всичко от себе си (голям театър) ми олекна и всичко за един миг се изпари. повече никога не я сънувах а тя сигурно още се сеща за мен, въпреки че минаха години. те така и с бившата ми
давай пич, е*и и майката и я прееби здраво да съжалява цял живот