Цитирай Първоначално написано от BePoHuKa
Лелее всички мъжки как натовариха жените Много сте интересни значи.. говорите само за жени и как искате да ги изчукате, но когато не ви отърва - жените са ужасни и са виновни за всичко.. Аз не съм съгласна, че жените изневеряват повече. Я се замислете колко пъти сте чували за самотен татко? А я сега за самотна майка?? Пф.. Света вода ненапита сте всичките Мога да споря с години И не защото се защитавам, защото не съм права, а защото съм права и знам как да го докажа.
Е точно това няма нищо общо с въпроса кой изневерява повече.. след развода, когато мама и татко са "самотни", при възраст от 35-45 год. една жена по-трудно може да си намери приятел, отколкото един мъж. Отделен въпрос е, че и децата в повечето случаи остават при нея

Цитирай Първоначално написано от Zaharinka
Когато не ми дава това от което имам нужда просто си го търся другаде.Ако в последствие се усети,че ме ощетява от към ласки и се промени,изневярата не я повтарям.
А защо просто не поговориш с него? Трябва ли задължително да изневериш? Еми повече няма какво да добавя.