- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Правилният човек за вас
Ани кой е това?Първоначално написано от sunshinepp
ауу поласкана съм, че някой е запомнил нещо, което съм писала толкова много пъти ..Първоначално написано от ThePretender
![]()
е да така е .. нооо ако момчето наистина много много ми хареса бих направила изключение с моя фетиш към пухкавите сладки момченца ..
![]()
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
мхм, след година и 9 месеца ^^ не че не искаме и сега ама чакам да стана на 18.... само има една подробност... в гимназията в която уча е забранено да се сключва брак докато си там, без значение дали си пълнолтен....Първоначално написано от sunshinepp
ама много ясно че предпочитам брак пред училище
![]()
the woman look so good she make u masturbate
i'm not talkin about the queens but (WHAAT?) the bitches ...
not the sisters but (WHAAT?) the bitches ...
not the young ladies but (WHAAT?) the bitches.. the bitches, the bitches... BIIITCH
Нищо, че съм момиче, все пак ще споделя .. мисля, че намерих партньора, който ми подхожда ( не за друго не казвам перфектен, няма такъв) .. държи на своето и си отстоява мнението като мен .. в ръцете му се чувствам сигурна ..![]()
![]()
Доста глупава тема. Човек цял живот търси момичето ,което обича.Ако знаехме какво искаме щеше да е доста по лесно
__Peace Fools__
А кой не те иска споделиПървоначално написано от sunshinepp
![]()
мен лиПървоначално написано от Alex3nd
??
I don`t care .. ;] ..
perfektni nqma ...no idealniq za men trqq da e kato tfoito opisanie no v mujki rod :]]Първоначално написано от Alex3nd
If I played you like a toy?
С моя приятел сме заедно от година и не сме си омръзнали.Никога не ме е разплаквал ,не ми е давал повод за ревност,винаги,когато имам нужда от него,той е до мен.Държи се много добре с мен,не сме имали нито един сериозен скандал до сега.
Мисля,че това е напълно изчерпателно какво разбирам под "правилен " човек![]()
И грешният става правилен стига да ми е влязъл под кожата! Искам някой да ме грабне![]()
Момчето до мен е момчето което съм търсила ... Човек който ме разбира,подкрепя , влиза ми в положението .. изслушва ме, поставя ме на първо място пред всичко останало и още и още много неща. Общо взето такова момче ми трябва и го имам ,уважавам и обичам.
ShawnMac![]()
*
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
С една дума - Иван,, което значи, че никога няма да съм с правилния човек, не и в близкото бъдеще
![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
тва, че евентуално съм сладка на аватара.. не значи че той трябва да ме иска нали..Първоначално написано от Luscious_Heart
еехх ако така ставаха нещатааа..
аз съм много много зла.. той за тва не ме иска
![]()
I don`t care .. ;] ..
бее не е важно кой е .. просто 1 момче..Първоначално написано от AlokiNn
I don`t care .. ;] ..
baba miПървоначално написано от AlokiNn
![]()
If I played you like a toy?
зла си хахахахаххаПървоначално написано от sunshinepp