.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 45 от общо 45
    Супер фен Аватара на AlokiNn
    Цитирай Първоначално написано от sunshinepp
    Цитирай Първоначално написано от Alex3nd

Че как няма бе? Хаха и момичета може :P sunshinepp искам тебе да те чуя и моля вече по темата.
    оуу мершии ..
    моето мнение е, че няма перфектен човек на тая земя..но когато си влюбен, той/тя ти се струва перфектен.. и за тебе няма друг толкова идеален..толкова добърр..не знам..за мен има 1 човек ама аз няма как да съм с него..той не ме иска ..
    Ани кой е това?

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от ThePretender
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Докато не го срещна няма да мога да определя дали е точен или не .. а ако говориш за разни модели за "пефкетно момче" при мен няма такива неща ..
    Какви модели нали ти беше по "пухкавите" или се бъркам ?

П.П Вече съм намерил перфектното момиче за мен
    ауу поласкана съм, че някой е запомнил нещо, което съм писала толкова много пъти .. е да така е .. нооо ако момчето наистина много много ми хареса бих направила изключение с моя фетиш към пухкавите сладки момченца ..

Повече от фен Аватара на Nich
    Цитирай Първоначално написано от Nich
    аз мисля че настоящата ми половинка е възможно най-правилната съществуваща за мен
    бравоо, ще се жените ли?
    мхм, след година и 9 месеца ^^ не че не искаме и сега ама чакам да стана на 18.... само има една подробност... в гимназията в която уча е забранено да се сключва брак докато си там, без значение дали си пълнолтен.... ама много ясно че предпочитам брак пред училище

Цитирай Първоначално написано от AiKaTa
    ние, които обичаме истински обикновено не сме с хората, които обичаме.. и за това ги обичаме..!

вярно е
    I don`t care .. ;] ..

the woman look so good she make u masturbate
    i'm not talkin about the queens but (WHAAT?) the bitches ...
    not the sisters but (WHAAT?) the bitches ...
    not the young ladies but (WHAAT?) the bitches.. the bitches, the bitches... BIIITCH

Голям фен Аватара на m0n4yyy
    Град
    .. сухо море .. :P
    Нищо, че съм момиче, все пак ще споделя .. мисля, че намерих партньора, който ми подхожда ( не за друго не казвам перфектен, няма такъв) .. държи на своето и си отстоява мнението като мен .. в ръцете му се чувствам сигурна ..

Доста глупава тема . Човек цял живот търси момичето ,което обича.Ако знаехме какво искаме щеше да е доста по лесно
    __Peace Fools__

Повече от фен Аватара на Alex3nd
    ние, които обичаме истински обикновено не сме с хората, които обичаме.. и за това ги обичаме..!

вярно е
    А кой не те иска сподели

вярно е
    А кой не те иска сподели
    мен ли ??
    I don`t care .. ;] ..

Супер фен Аватара на buuu
    Град
    Бургас

Re: Правилният човек за вас

Здравейте, надявам се тази тема да не се успами, а всеки да сподели какъв е правилният човек до него. Момичето до мен трябва да не бъде толкова красиво, че да се надува или пък да е съвършенна тъй като ни видят да кажат тая пък закакво е с него, а не е с мен да не е с мен само заради парите или въобще да ме използва за нещо още не съм видял такова момиче дето да обича истински та ще помоля някой от потребителите да споделят дали са срещали такова момиче и каква смятат, че трябва да е половинката до тях.
    perfektni nqma ...no idealniq za men trqq da e kato tfoito opisanie no v mujki rod :]]
    If I played you like a toy?

С моя приятел сме заедно от година и не сме си омръзнали.Никога не ме е разплаквал ,не ми е давал повод за ревност,винаги,когато имам нужда от него,той е до мен.Държи се много добре с мен,не сме имали нито един сериозен скандал до сега.
    Мисля,че това е напълно изчерпателно какво разбирам под "правилен " човек

И грешният става правилен стига да ми е влязъл под кожата! Искам някой да ме грабне

Момчето до мен е момчето което съм търсила ... Човек който ме разбира,подкрепя , влиза ми в положението .. изслушва ме, поставя ме на първо място пред всичко останало и още и още много неща. Общо взето такова момче ми трябва и го имам ,уважавам и обичам.

Супер фен Аватара на FancyGirl
    ShawnMac *
    Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?

С една дума - Иван ,, което значи, че никога няма да съм с правилния човек, не и в близкото бъдеще

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Цитирай Първоначално написано от Luscious_Heart
    Как няма да те искааа.. виж ква си сладка на аватара!
    тва, че евентуално съм сладка на аватара.. не значи че той трябва да ме иска нали.. еехх ако така ставаха нещатааа.. аз съм много много зла.. той за тва не ме иска
    I don`t care .. ;] ..

Цитирай Първоначално написано от AlokiNn
    Ани кой е това?
    бее не е важно кой е .. просто 1 момче..
    I don`t care .. ;] ..

Супер фен Аватара на buuu
    Град
    Бургас

Че как няма бе? Хаха и момичета може :P sunshinepp искам тебе да те чуя и моля вече по темата.
    оуу мершии ..
    моето мнение е, че няма перфектен човек на тая земя..но когато си влюбен, той/тя ти се струва перфектен.. и за тебе няма друг толкова идеален..толкова добърр..не знам..за мен има 1 човек ама аз няма как да съм с него..той не ме иска ..
    Ани кой е това?
    baba mi
    If I played you like a toy?

Повече от фен Аватара на Alex3nd
    Ани кой е това?
    бее не е важно кой е .. просто 1 момче..
    зла си хахахахахха

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си