.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37
    Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    за

претпо4итам да си имам мои деца и попринцип няма да си осиновявам но иначе съм за

Мъжете може ли да се впишем в темата ?

Моето мнение съвпада с това на кремчето.Не знам дали ще мога да се държа поравно.Дали ще мога да преодолея инстинктите си ? За това отговарям с "Не", тъй като не съм сигурен в себе си.

въпреки че съм на 14 винаги съм съм си мислела за далеечното бъдеще и от 2год съм решила че когато дойде подходящия момент да си имам дете ще бъде осиновено защото има много българчета които заслужават семейства
    cant tell my nothing now
    baby i know how to fly

nothing hold me down
    im going tuch the sky

dydzzz <3

http://www.teenproblem.net/f/viewtop...530&highlight=

Мега фен Аватара на Sisito941
    Цитирай Първоначално написано от Serseri91
    Мъжете може ли да се впишем в темата ?

Моето мнение съвпада с това на кремчето.Не знам дали ще мога да се държа поравно.Дали ще мога да преодолея инстинктите си ? За това отговарям с "Не", тъй като не съм сигурен в себе си.
    Разбира се..вписвайте се.. И вашето мнение искам да разбера..
    Не бързай като караш!
    2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!

http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM

http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!

Голям фен Аватара на CrAzYanDlaZy
    Град
    марс
    Аз съм "за" и бих осиновила, защото е хубаво да дадеш на едно дете дом и семейство! За нещастие има много деца, които не ги осиновяват и отрасват в домовете докато станат на 18 години. А това е ужасно, ужасно е да не знаеш значението на думата "семейство", да нямаш на кого да се довериш, да нямаш кого да помолиш за помощ... защото понякога приятелите могат да те предадат, но семейството ти винаги ще е до теб!
    На 15 съм и аз, като авторката.

Голям фен Аватара на Moderatorius
    Преди бях напълно против, но сега доста се замислям. Ако имам достатъчно пари, защо не? На 18 съм.

Град
    Blondeland
    Ако имам финансовата възможност и подкрепата на човека до себе си - да, бих осиновила , дори и две . Ще го направя , когато детето е още съвсем мъничко, за да се избегнат проблеми с адаптацията, объркването и прочее. Когато порасне , или когато започне да съзнава света около себе си , ще му кажа - при никакви обстоятелства няма да скрия истината, защото то трябва да я знае.
    Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
    In the jingle jangle morning I'll come followin' you..

Супер фен Аватара на rosencetooo
    ,,За'' осиновяването съм , в крайна сметка всяко дете има правото да получи своя дом , семейство , любов.Дали аз бих си осиновила ? - незнам не съм се замисляла никога.
    ... Живей с мечти, а не със спомени ...

"за" - винаги можеш да спасиш човешки живот така пък и някой трябва да бие рекорда на А. Джоли...
    (>O_o)>

Мега фен Аватара на Colouring
    Аз съм 'за'!
    Защо едно дете да няма семейство,което го обича,вместо да се мести от дом на дом,без никаво бъдеще?

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    Бих си осиновила дете, стига да имам възможност. Независимо дали имам или нямам мои собствени. То пак ще си е мое дете - аз ще го гледам, аз ще го възпитавам, аз ще се притеснявам вечер за него къде е. Аз ще му проверявам и помагам с домашните, аз ще му се карам, когато постъпва безотговорно, аз ще бъда щастлива заедно с него и ще му бърша сълзите, когато му е мъчно. Само няма да съм го родила. Но то ще е мое.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си