.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Hybrid View

Супер фен Аватара на roshlichka
    Град
    Някъде таммм...

помощщ.. гадна пъпка

ами значи от 2 месеца без 3 дни ми се появи гнойна пъпка изтисках я ама все не минава ир стои гадна червена отвратителна е .. с какво да я махна.. срам ме е да ходя с нея

Град
    в света на приключенията ..
    може да е цирей
    не я идтисквай !! отиди на лекар

Отиди на лекар както казаха по горе може да е цирей , което малко ме съмнява , но ти провери за всеки случай ако е най-обикновена пробвай със Зинерит това е единственото нещо , което ми е помагало някога при такива проблеми!Въпреки , че са ми излизали най-много 1-2 пъпки по лицето като бях на 18-19 години

www.dragon.bg - елате цъкайте..

Желателно беше да не е стискаш. Не мога да разбера какъв е смисълът да си стискате пъпки и след това да ходите като "шаркосани". Като си стискате гнойните пъпки след това поне с нещо ги мажета.. Иначе.. бая бактерии ще се развъдят От опит знам.. минах го отдавна тази период :P

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Цитирай Първоначално написано от marielitka
    Желателно беше да не е стискаш. Не мога да разбера какъв е смисълът да си стискате пъпки и след това да ходите като "шаркосани". Като си стискате гнойните пъпки след това поне с нещо ги мажета.. Иначе.. бая бактерии ще се развъдят От опит знам.. минах го отдавна тази период :P
    На мен рядко ми се появяват, но като имам ги стискам и после мажа със спирт. Знам, че не е хубаво, но при мен минават по-бързо така и не ми остават белези.

Супер фен Аватара на bloodymirror
    Цитирай Първоначално написано от marielitka
    +1

Голям фен Аватара на d3sincet0y
    Град
    Nяkъde п0 sVeта...
    емиии... аз имах нещо подобно точно на върха на носа... смисъл не беше гнойно, ама някакво такова червено, надуто... стоя 2 месеца някъде... ама вече мина
    времет0 тu uztuча

Re: помощщ.. гадна пъпка

Цитирай Първоначално написано от roshlichka
    ами значи от 2 месеца без 3 дни ми се появи гнойна пъпка изтисках я ама все не минава ир стои гадна червена отвратителна е .. с какво да я махна.. срам ме е да ходя с нея
    Ха-Ха-Ха-Ах-Ах-Ах ??!?!??! Схвана ли?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си