- Форум
- По малко от всичко
- Пълнолетник
- Мотори vs Коли
Интересно как моторите не бяха добили популярност преди вървежните филмчета с млади момичета и куул момчета, единия от тях мисля беше Torque.
След тези филми манията за мотори беше в пълна сила и се превърна в грешния вид мания, дори и за тези, за които това не е влечение а средство да бъде малко по-готин...
Ще си карам стария дарак (автомобил), успех на всички с мотори, пазете се, че доста обелени съм виждал![]()
http://BGm8.bg - Твоето ново хоби!
Нали се сещаш, че Biker Boyz и Troque са два от най-смешните филми с мотори ? Те са толкова измислени, че всеки уважаващ себе си моторджия ще ги пуска на децата си вместо картуун нетуърк. Ако мнението ми ти се стори смешно - пиши в moto-zone.bg и ще видиш как ще те оплюят за тези 2 филма. Аналогията с колите са Бързи и Яростни - супер измислените каскади могат да надъхат само малолетни...
Абсолютно съм съгласен с теб "dominating". Филми като, "Troque", "Biker Boyz" и т.н. изобщо не представят истинската реалност по отношение интереса и манията по моторите. За мен те са нещо, като пародия на оригиналните филми с много измислени (невъзможни) каскади и т.н. По скоро мога да спомена един истински филм за мотори, който се казва "Следата на сянката" (на английски "Fixing The Shadow") с Чарли Шийн в главната роля! И аз съм фен на двуколесните машини и страстта към тях, но не за да "забия" някое хубаво момиченце, а заради чуството което се изпитва на мотоциклета и свободата, която ти осигурява!Първоначално написано от dominating
![]()
Автомобил естествено, моторите някакси са за самоубийци, но всеки си има вкус![]()
Набирам фенове за Вашата Фейсбук страница (ако ме потърсите до 31.10.2011г - получавате до 30% намаление от цената), за контакти в скайп: ivanovvarna
има такава тема вече...
-> кола за работа, мотор за кеф
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
кола за работа, мотор за кеф
просто,кратко,ясно....
Когато искаш да постигнеш нещо, не трябва да бързаш просто
НЕ ТРЯБВА да спираш ...!!!
Първоначално написано от ivanovvarna
Ще си карам сстария автомобил,моторите ми изглеждат много дебилно
самият факт, че се кефиш на аватар покаязва колко си заблуден![]()
Аз може и да съм ограничен - никога не съм твърдял обратното. Факта, че пишаш на шльокавица обаче показва ти колко си неграмотен и колко добре знаеш да пишеш на родния си български език![]()
П.П. - горната нападка я написах щото пича отсече така нещата все едно не се е качвал на мотор а ги е гледал само отстрани и не са му харесали щото не се е повозил/покарал
П.П.2 за Аватара съм прав - освен невижданите спец ефекти във филма няма нищо друго
Нищо лично![]()
Преди 2г един фр. ме вози на Yamaha yzf r1 с 291 км/ч, чувството което изпитах беше неповторимо 10000 оргазама х10 нещо таковаот тогава се зарибих,взех си кошница и бръмча до колкото мога, но едно мога да кажа МОТОР=СВОБОДА
стъпка по стъка идва новата дръпка...
Явно голямо доверие си имал на този твой приятел, защото при скорост от 291 км/ч - дори най-малката грешка е = на почти сигурна смърт, независимо от това дали си с 4-5 каски на главата и си облечен в 2-3 екипа...Първоначално написано от KO3
![]()
Високата скорост доста вдига адреналина и чувството след това е доста приятно (поне за мен), но все пак трябва много да се внимава с високите скорости - особенно при мотоциклетите!
П.С. - Иначе съм съгласен за "МОТОРА = СВОБОДА"![]()
ти да не мислиш че ми каза с колко ще кара,просто ме пита искаш ли да се возиш![]()
стъпка по стъка идва новата дръпка...
Напълно съм съгласен с тебе! Само чакам да се позатопли, и тръгвам на курсове за А категория... нямам намерение да правя каквито и да било "стънтове", искам просто да си карамПървоначално написано от KO3
![]()
аз щом съм писал така ,значи е имало защо . Спокойно можеш да ми видиш постовете ... от общия брой да имам 10-15 такива и то защото съм нямал фонетик ,а не искам да търся с куче буквите . Аз мога да ти кажа ,че пиша на родния си език доста по-грамотно от 80% от посетителите на сайта . Взех си матурката с 5 и 43 ,което означава ,че от 90 година хората съм по-грамотен от пак долу горе толкова .Първоначално написано от dominating
![]()
Естествено че кола - 100 пъти по добре е да имаш четири допирни точки вместо две. С колата можеш да правиш доста неща и то интересни- е да мотора ти дава един вид личностна свобода , но за да правиш каквото и да е било с него трябва да задобрееш МНОГО МНОГО бързо.
Аз лично предпочитам колите пред моторите ! Предполагам че това се дължи на сигорноста и комфорта . Предпочитам с 240 km/h с кола от колкото с 300 с железен кон при който най-малкта грешка може да е фатална . Бих си купил една R6-ца при условие че всичко е наред и имам тази финансова възможност без да се притеснявам че това е била излишна покупка . За лятото и да му се израдвам като децата![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ще си позволя лек коментар - като средни стойности сцеплението на мотора с пътя е около 3 пъти по-голямо спрямо сцеплението на колата с пътя. Разбира се всичко това зависи от марката кола, марката мотор от вида на гумите които се използват от качеството на пътищата (което в България не е от най-високите) от избор на траектория по пътя...Първоначално написано от WhiteOneBG
Старо Американско кабрио... това е![]()
Ентусиазиран НЕпукист™
"Господ на небето , OPEL на шосето ! "
Значи за да правиш с мотор чудеса "трябва да задобрееш МНОГО МНОГО бързо..." - а с колата не... - така ли да разбирам?!?!Първоначално написано от WhiteOneBG
![]()
Я виж какво учих на първия си урок по "кормуване", преди да взема книжка:![]()
[vbox7]http://vbox7.com/play:2e465b42[/vbox7]
Мотора е некролог ! Предпочитам покрив над главата !
Много хора не харесват моторите, но който се сдобие с мотор, трудно се отказва от него. Въпреки, че имам книжка, нямам кола. Не бих отказал и на мотор, и на кола, въпреки, че моторите са доста опасни. Колата също е опасна.