- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Champions League
тука да си лафим за тия граднове на Европа..
по тема:grande inzaghi..grande milan..a rosonera si amo voi... =D>
![]()
Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.
Тази година Манчестер и до полу финал няма да стигнат.Фаворитите в момента са Реал.Милан те са пък най-зле.Барса едва ли ще успее да си запази титлата
тая година съдията няма да подарява на едни и да отнема от челси...
мноооооо скапано беше когато челси отпаднаха дано тая година няма такива изцепки и челси да играят с желание
гранде засадаПървоначално написано от term0t0
Аз пък съм за Баварската Машина , Арсенал и Старата Госпожа :P един от трите е на финал![]()
аз съм за ливерпул кефат ме как играят напоследак нещо нестава играта но са добри искам да ги видя на финал дали ще стигнат до там незнам![]()
Момче съм
ти за кой си прИНТЕР?!Първоначално написано от cunt
![]()
Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.
кои са тези? да не са онея дето биха гранде милан с 4-0 преди няколко седмици![]()
Интер се видя както отборче са.На техен терен Барса си играеше както иска.Липсваха попадения но на Ноу Камп ще е друго
ниикогааа не отписвай Манчестър от сметките си![]()
интересен сезон ще е...
мнг се израдвах на Милан,когато биха Реал
преди мача: ооо, реал ще ги смажат...
а в крайна сметка..![]()
![]()
Говорете си вие за Милан, Барса и Реал, но според мен фаворит е Арсенал. Най-резултатен отбор в Англия, 1ви в групата си съм 10 точки. Мисля че този сезон те могат да покорят Евро върхът.
Гранда е един и той е Черно Море... друго не признавам ...Първоначално написано от term0t0
Да, и кои са им в групата? Роналдо ако не играе за Реал, ще стигнат до традиционния осминафинал. Арсенал и те са макс до полуфинала. Тая година фаворити както в последните сезони Барцилоната, Юнайтед, Челси, Арсенал и Милан. Другите нямат никакви шансове да стигнат до полуфиналите.Първоначално написано от WrongLife
кур и за трите отбора...нищо нема да направятПървоначално написано от missionimpossible
СМЪРТ ЗА МИЛАН (НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ОТРЕПКИ!)
ахахаххаха xDкои са тези? да не са онея дето биха гранде милан с 4-0 преди няколко седмици
кво ми говорите за Арсенал?
това не е отбор с характера на шампион
никога не са били и никога няма да бъдат
винаги са били добър отбор, но нищо повече
винаги са и ще остават в подножието на върха![]()
А отбори като Байерн Мюнхен, Ливърпул и т.н (при цялото ми уважение към тях) е смешно да се говори, че са претенденти за титлата при положение, че има вероятност да отпаднат.
хахахах
аз не мога да дам прогноза, но очаквам отново английско-испанска доминация![]()