Ето какво ми се случи отивам си аз на доктор и като пич нямам час идва една бабича и ми казва,че е за 2:30 след което вади бялото листче което потвърждава но когато тя дойде беше 2:45 аз тихо заявих"Извинете много но сте си изпуснали часът и сега ще чакате всички останали да мине" след което тя каза"Ама аз съм с час и не съм длъжна да ви чакам!"След което излезна човека който беше при лекарката и тая(извинявам се за израза)Дърта шматка веднага се заби в кабинета...Понеже съм пич аз и останалите преди нея я изчакахме.Обаче какво се случва на другия ден отивам си аз при друг лекар с направление(няма да казвам на какъв лекар)И си чакам от там ми казаха,че доктора не бил в тоя кабинет и ме пратиха при хирурга чакам си пред хирурга и същата ДЪРТА ШМАТКА се показва и си казах на акъла"чакай да се избъзикам"...
Аз:Пак ли сте за 2:30??
Дърта шматка:Не този път съм за 3:50(много ме издразни как го каза)
Аз:Е има още 20 мин до тогава така,че май съм 1-ви
Дърта шматка:Ма как ще сте 1-ви аз съм с час...

Та драги Др.Тийн да запитам къде пише,длъжен ли съм да пускам хора който са си изтървали часът или са дошли много по рано
Ако се казва нещо в някой правилник или нещо от закона нека някой да ме светне защото някой ден ще превъртя и ще направя така,че не само вниманието на един доктор ще получи а и на цялото спешно отделение!!!!

Поздрави