- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Когато неможете да спите..
На мен доста често ми се случва даже,но аз знам най-добре как да се оправямммм .... С безсънието...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
че той редбула е бозичкаПървоначално написано от lubomirky
![]()
иначе,когато имам безсънна нощ,размишлявам над това какво към свършил днес или си представям![]()
po4ti vseki den![]()
If I played you like a toy?
Аз се будя поне по 2 пъти на нощ..
Ходя до хладилника да си взема мляко. То друго не ми се прави, след тва лягам и си мисля за някви простотии..
I`m your harlotry, baby..
Only yours, only now [mm]
\Първоначално написано от clever
/
Don't worry, be happy!
Най-често гледам Тв или пред компа.. Ако ме мързи да ги включа просто си мисля за нещо и чакам да ми се доспи..![]()
Аз като не мога да заспя трябва да хапнаможе въобще да не съм гладна, ама трябва да сложа нещо в корема и тогава вече заспивам
![]()
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
И на мен ми се е случвало. Дори сега не лягам, защото преди 2 просто не мога да заспя. Не знам защо последните дни така се получава![]()
Стоя на компа до някое време, след това лягам и слушам радио![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
ами какво да направя? чакам да ми се доспи.
не съм спала от 6 дни в момента.
адски изтощена,преуморена и с главоболие съм,но нищо не е в състояние да ме приспи. шанс..
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
Пробвай да четеш българската граматика, като не можеш да заспиш, добре ще ти се отрази.![]()
Male
Безсънни нощи имам само като съм по купони
Ииии то пак спа по 2 часа![]()
Най - чесно като ми е топло ... И като съм много щастлива ..Ама иначе си спя като бебе ..
![]()
отвратително е,деба..
напоследък не мога да спя въобще,на стрес ли се дължи,на кво,не знам
иначе лежа лежа и като видя,че няма да стане,ставам и уча хах и без тва винаги има нещо,по което не съм си научила,та си наваксвам..
и добре знаете,че като седнеш да учиш е неизбежно да ти се доспи, рано или късно..
не се научихте, значии..![]()
не_______знам
не_________можете
п.т. - пускам си музика >.<
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
пускам си телевизора, и до 30 минути съм заспал..![]()
Вафла..
Мразя когато като си легна и се въртя 1 час в леглото и не мога да заспя..особено ако съм утре на даскало и простоооно просто си мисля за мнооого работи и то .. унасям се постепено.. ако е по сериозно бих си чела любимата книга
![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
Еми,да,случвало ми се е.За радост-не е честно,но пък понякога си има..
ЪЪ,нищо.. въртя се в леглото,времето минава и готово.О,понякога слушам и музика на телфона.Ако слушаш към 1 час-помага.Лично на мен ми се доспива.
![]()
I'm not in love this time,this night...
И при мен понякога така се случва - като не мога да се сетя за нещо.Първоначално написано от meche95
В 8 клас решавах една задачка по математика, не успях, цяла нощ мислих и към 2-3 станах, защото се сетих.![]()
Обикновено се успокоявам със задачи по математика... Обожавам я.![]()
Понякога чета и книги.
И при купони не спя, но и рядко ходя де.
Кока-кола, кафета, шоколади по принцип консумирам доста рядко.
Ся вече ще пия млекце всяка вечер.
А пък баща ми не понася часовникът да трака и го бута в шкафа.После алармата си му звъни достатъчно силно...
Значи всеки един човек има такива безсънни нощти в следствие от
1.много кофеин
2.много шоколад
3.на някои хора им действа луната
4. времето
5.вълнението през деня
6.ако сте спали на обед
и т.н
ако наистина често ти се случва това защо не пробваш някой чай?
Специално за безсъние ги продават по магазините и не са скъпи
Успех![]()
[/b][/i]
Пускам нощтната лампа и на нея започвам да чета някоя книга. След половин час вече очите ми до такава степен са изморени, че сами се затварят![]()
И спря да се върти за миг земята..
и аз съм така..винаги!!Първоначално написано от ecstazy
вечерта-не мога да заспя.
сутринта-не мога да стана.. ;D
[size=2][i][b]All that we are is the result of what we have ever thought -Buddha.