.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 54 от общо 54
    Супер фен Аватара на DesireToFire
    Цитирай Първоначално написано от meche95
    достаа често ии мисля за всичко мн кофти ама като почна да размишляваам могя цяла нощ пък ако мисля за нещо примерно име на песен като не се сещааам стооой та гледааай е така съм цяла нощ
    Олей и аз така за песните Чувам я в главата си до най-малката подробност, даже мога да я изпея без да и знам текста, ама името ... Докато не се сетя или проверя не мога.
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

Поне веднъж на два три месеца ми се случва да не мога да спя, и дори да нямам желание за сън и стоя будна до 7, след което си започвам деня както обичайно и странното е, че не трупясвам още на обяд.
    Иначе като много искам да заспя, но не успявам, най-често гледам телевизия, слушам музика или просто се въртя в леглото и размишлявам. Ако безсънието е по-силно и книга чета, но обикновено, когато не мога да заспя всъщност ужасно искам да си легна и нямам сили за четене. Много кофти ситуация е, особено ако на следващия ден ставам рано, едва отлепвам.
    I will never bother you,
    I will never promise to,
    I will never follow you,
    I will never bother you.

Град
    na vsqkude kudeto mi xrymne :P
    чесно казано случва ми се често но не ми е неприятно
    s0 dEamN cRazyyYy...

Супер фен Аватара на brokeninside13
    Случва ми се е доста често. ((но не ми е неприятно)) Най-вече лятото...лятотоо не спя през 2-3 дни, ноо когато имам такава нощ обичам да седна на прозореца и просто да си пуша и да слушам музика По принцип на мен ми помага да заспя следното пускам си някой филм и заспивам...почти винаги се получава

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си