Цитирай Първоначално написано от doomkillerr
Цитирай Първоначално написано от Force_bladeR
Цитирай Първоначално написано от straus
Последните драйвъри си сложи, пусни играта на оптимални настройки, почисти малко регистрите на компа, пусни една дефрагментация. Сигурно буташ един уиндоус повече от половин година...
ауу не.. "Сигурно буташ един уиндоус повече от половин година" ЙАААХАХАХ! НЕ НЕ НЕ..УБИ МЕ! то ако беше това, че Windows-a на някой е от еди-колко си време.. какво ли щеше да бъде ти какво на всеки втори ден ли сменяш ОС-а?
Чудя се какво да ти отговоря "Force_bladeR"?!?! Че то от компанията "Microsoft" сами си признават, че през определен период от време (около 6 месеца) операционната им система се нуждае от преинсталация... и точно за това се чудя какво да ти отговоря! Ако смяташ, че "Windows" е перфектната операционна ситтема - тотално си в грешка! Ти и аз я използваме защото ни е "по-лесно" така - иначе има какво още (и то много) да се желае от нея!!!

П.С. - Както ти отговорих и по-рано: проблема ти е или от компютъра или от операционната система!!! Релииза съм го пробвал и е безпроблемен!!! Така че премисли от какво може да е! То и на мен GTA IV ми върви с 20-тина кадъра в секунда на резолюция 1920х1200 - при полужение, че съм с GF-9600GT и то малко клокната, ама какво да направя да взема да ревали?!?!

Ами... операционната система я смених половин месец преди да release-нат играта..

А и чакай сега? Това, че питам съвсем нормално и че имам проблем с играта "реване" ли означава? Майко, майкоо.. и вие не знаете какво пишете