.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Как да се накъдря с пяна ?

Смисъл , тя тая пяна след като се изкъпя ли се слага , защото аз така съм пробвала и нищо не става. Абе..как става да се накъдря с пяна?? Някакви клипчета акjavascript:emoticon(':P')о ви се намират...шращайте. :P :P :P

Голям фен

-

Има десетки такива теми ... защо само ги повтаряте ... разрови се малко ... потърси в Google ... в youtube има много клипове ...

Слагаш пяна на ръката си и мачкаш или пък правиш плитки, слагаш пяна и като махнеш плитките си къдрева и косата ти ще държи по - дълго време ...

Голям фен Аватара на blondeVIP
    Град
    NYC
    може и с дифузер след пяната ;pp мачкаш здраво и после на дифузера. . всякак става не е сложно
    And so I put this on my life
    Nobody or nothing will ever come between us

You know i'd do anything for you.. but you won't do the same !!!

Голям фен Аватара на F_CK_all_I_need_is_U
    Град
    Jamaicaa
    Глей ся

То има много значение с кфа коса си.Мойта примерно е доста чуплива и даже без пяна я мачкам и става...се тая
    Значии..след кат се изкъпеш си намачкай много косата докато е мокра БЕЗ ПЯНА!Мачкай докато те заболят ръцете.После, докато е още влажна пръскаш топче пяна в ръката и мачкаш, мачкашшш.Повтаряш действието и си гоотова

Аз си взех неска на garnier fructis и се надявам да е яка ;дд

:P

успех
    When life gives you lemons, you paint that shit gold.

Голям фен Аватара на crazymm
    Ами моята коса като е права?
    Пробвала съм плитки, ама не става... И пяната ми държи 1-2 часа, след тфа косата ми се изправя и остават 2-3 чупки - мнооого грозно . Чудя се в мен ли е грешката или в пяната
    I`m your harlotry, baby..
    Only yours, only now [mm]

Голям фен Аватара на meche95
    Цитирай Първоначално написано от crazymm
    Ами моята коса като е права?
    Пробвала съм плитки, ама не става... И пяната ми държи 1-2 часа, след тфа косата ми се изправя и остават 2-3 чупки - мнооого грозно . Чудя се в мен ли е грешката или в пяната
    да и аз съм така и нз как

Град
    Veliko Tyrnovo
    Това, че не става можа да не е от панята, а от косата. Аз примерно все си мислех, че пяната или дифузера ми не стават, или че не го правя както трябва. Карала съм всичките ми познати да ме правят с техните продукти и все не ставаше, ама аз не се отказвах. Фризьорката ми ме направи последния път, платих си и стана и издържа точно 2 часа, след това косата ми изглеждаше така сякаш не съм я мила никога и се отказах от

Супер фен Аватара на Djuff
    Слагай лак да държи по - дълго...може би

Голям фен Аватара на meche95
    аха значи косата не подлежи на подобно нещооо

Мега фен Аватара на slynchoo
    Град
    Yambol
    слагаш пяна на мокра коса и мачкаш..
    може след това да си вържеш косата на кокче.. и след 30 мин. някъде я отвържи.
    And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Ето как го правя аз:
    На суха коса си намокрям ръцете и почвам да мачкам косата, докато стане леко на чупки, но не трябва косата да става мокра.
    След това по същия начин с пяна, докато стане цялата на чупки. Понеже държи 1-2-3 часа, слагам лак за коса, Държи цял ден.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Голям фен Аватара на F_CK_all_I_need_is_U
    Град
    Jamaicaa
    Е па, като е права и не става, накъдри я с пресата мн яко става.
    When life gives you lemons, you paint that shit gold.

Ето и моят отговор.... Аз съм се опитвала няколко пъти, но моята коса е почти права и за това не ми става. Но последният път след като се изкъпах, леко си подсуших косата със сешоар и започнах да слагам обилно количество от пяната. После с едната ръка си мачках косата , а с другата хванах сешоара. При мен се получи! :P :P

Аз къдря косата си с гел за мокър ефект. Мачкам я ( суха ) и после с сешоар. Става супер.
    “ А ти сигурно си мислиш,
    че животa е игра?
    Ако “Да” - тя е доста хардкор игра.. “

Голям фен Аватара на shadows92
    Плитки-по доброто решение,защото с пианата не става на всеки хубаво!!! А аз когато се направя с плитки на мокра коса,седя ден-два и после дооформям с пиана и много хубаво става!!!

След като си измиеш косата си я намазваш с пяната,след което с дифузера....косата става много хубава.Има някои,които си я мачкат с ръка,но не става нищо...освен едни ''пръчки''-така да го нарека..
    And the world around us wont stop turning to night..
    I like.. I like..

http://www.impulse.bg/Minionchee

Докато косата ти е още мокра се слага пяна за коса. Първо нанасяш в корените после надолу до връхчетата. След това изсушаваш с дифузере докато не ти изсъхне напълно косата и накрая дооформяш с пръсти. Успех!

Повече от фен Аватара на stylo
    моета коса е много гъста и тежка,почти права е,ама има някакви гадни чупки в краищата и е малко над лакътя.Така не става с пяна като я прая,даже става по-отвратителна,като сплескана. единствения начин да я поначупя е или с плитки ,или с маша.Но нямам време всеки път да я плета,пък и не обичам да я горя много много. не знам ако някои има такъв тип коса и се бори със същия проблем моля да даде съвети.На мен много ми седи като я накъдря с маша,но накаккъв друг начин освен с пяната няма ли?

Голям фен Аватара на liim0nka
    А кво трябва да се напише в youtube за да ги видя ти клипчета..
    It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted

Фен Аватара на ilsss
    Град
    Burgas
    Дайте някакви снимки да видим резултата

Супер фен Аватара на roshlichka
    Град
    Някъде таммм...
    Моята коса е абсолютно същата.. Права и непокорна.. както и да я направя тя си зане нейната и все се изправя.

Голям фен Аватара на Shadowsogirl
    Мойта досега я мачках с пяна. xD Понеже не ми се става утре да я правя на маша... Та... Мачках я без пяна, със пяна, докато я къпя, поначупи се, сега я оплетох на плитка, пък утре сутрин ще видя какво ще стане? А ще помогне ли ако сложа и пяна или лак върху плитката?

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от stylo
    моета коса е много гъста и тежка,почти права е,ама има някакви гадни чупки в краищата и е малко над лакътя.Така не става с пяна като я прая,даже става по-отвратителна,като сплескана. единствения начин да я поначупя е или с плитки ,или с маша.Но нямам време всеки път да я плета,пък и не обичам да я горя много много. не знам ако някои има такъв тип коса и се бори със същия проблем моля да даде съвети.На мен много ми седи като я накъдря с маша,но накаккъв друг начин освен с пяната няма ли?

моята е същата ... напълно те разбирам ... почти всяка вечер съм на плитки ... става бързо и поне не вреди ... сега даже пак съм на плитки ... сутринта косата ми не е къдрева но е начупена и стои добре ... пък с пяната стои така все едно не е мита от седмици

Значи и аз до скоро имах голям проблем с пяната.. Косата ми по никакъв начин не се къдреше.. а е долу-горе чуплива. Ето какъв начин измислих:
    След като се изкъпете,подсушете косата с кърпа.Наведете главата си на долу и си сложете една топка пяна за коса в ръката ( моята е на TAFT за къдрици) и започнете да мачкате,докато не ви заболят ръцете.Който има печка (от онея веялките) се навежда и започва да мачка , но не стискайте много косата.. леко я мачкайте докато не изскъхне.Като сте готови слагате Лак за коса.. :) При мен къдриците стават страхотни и държат два дена :) Надявам се да съм помогнала! :)

мойта коса е къса и гъста, лека издължена напред, мислите ли че ще стане с пяна, или ще приличам на разплетена кошничка

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си