- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Малко помощ
Имам няколко въпроса, на които се надявам да ми отговорите:
1.Какво мислите за тази преса за коса-изправя ли хубаво, колко дълго държи ... http://www.ria1-bg.com/images/presi%...kosa/EK-34.jpg
2.Къде мога да я намеря(ако може точно място В СОФИЯ)
3.Можете ли да ми препоръчате друга хубава преса с първата приставка на тази(за най-дребните вафлички), с която като се изпрвя да държи поне 2 дена
4.Според вас тази добра ли е, защото срещам хубави мнения за нея http://elekom.bg/details_perm_45.html
Не си взимай такъв боклук като първата.Много изгаря,изправя бавно и ефекта е нетраен.Разгледай...сега има много хубави преси на изгодни цени.Провери в сайта на Техномаркет.![]()
Wouldn't life be perfect if mondays were fun, junk food didn't make you fat, girls didn't cause so much drama, guys weren't so confusing and all alcohol was free...
Моля ви помагайте. Най-спешно ми е къде мога да я намеря, защото една позната чака да и отговоря !!!!
В аптеката?![]()
Във всеки магазин където продават преси го има тоя боклук.Пак ти казвам не си струва.Има каде каде по-хубави![]()
Wouldn't life be perfect if mondays were fun, junk food didn't make you fat, girls didn't cause so much drama, guys weren't so confusing and all alcohol was free...
Не аз ще си я купувам, а една позната я е имала и е доволна, затова сега иска да си я вземе пак, че и е изгоряла. А другите въпроси са, защото ще си купувам преса и се чудя каква.Първоначално написано от BlueMushroom
Първоначално написано от bori96
Значи,да те съветвам-аз имам като първата!
Единствено я бива за вафлички.. изправянето не и е познато..
адски е гадна..
по-добре вземи втората.. или там приятелката ти..
аз сега имам една професионална и много съм доволна от нея..
мисля,че е на Orbit,ама не съм много сигурна..
таа така! НЕ СИ Я КУПУВАЙ ПЪРВАТА!!!
Първия не съм го ползвала - но повечето не са доволни от нея..
Аз имам втората ( http://elekom.bg/details_perm_45.html ) - доволна съм
За точно място не мога да ти кажа..Не съм от София![]()
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
А за втората нещо повече можете ли да ми кажете? Изправя ли хубаво, колко време държи и моля ви за онзи приставка..ако знаете преса с такава plsss
1.ако очакваш тази преса да ти изправи косата,ще има да мечтаеш..
2.е как къде?тей ли не си запозната малко с нещата?-в магазините за техника..навсякъде я има!
4.една комшийка я има и ме е правила и е мн добра наистина!
а относно това колко държи не мога да ти кажа..зависи от косата.
На мен ми държи докато не си измия косата.![]()
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
На всеки косата е различна,обаче да ти кажа..Първоначално написано от slynchoo
ако е свикнала да я гориш.. и най-слабата преса ще ти стои и след кто се изкъпеш дори.. а тази втората има малко прилика с моята.. но не е същата!
здравеите търся си приставка за преса Преса за коса JR-232 приставката представлява много дебели вални4ки ако някои има или би желал да помогне да пише благодаря за вниманието !!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()