- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Неделя..
В момента и без това съм си на тръпни.. отдавна не съм изпитвала чувството с радост да очаквам утрешния учебен ден,защото се чувствам подготвена примерно,толкова е готино.
Не мразя неделя, защото от понеделник до петък се изморявам в работата, петък и събота вечер се изморявам от среднощни преживявания и ми остава единствено неделята за почивка, а аз обичам да си почивам и да се излежавам в неделя![]()
хахаха признавам си около 1 минута се чудих как да го опиша![]()
Тъкмо се връщах да го добавяПървоначално написано от SofiaRegularCunt
![]()
нз ще мисля за снощи?!?![]()
![]()
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Неделя мразим.
В повечето случаи, като се събудя в неделя сутрин, ми минава като лента съботата(как съм прекарала, спомени, дупки и пропуснати моменти). В неделя е времето, където най-много се навъртам в нас, прекарвам по-голямата част от деня в нас.
Примерно днес е неделя - наспах се, отидох на едно кафе, прибрах се, скоро пак ще поизлязла, ще се прибера и ще имам за задача да преразгледам някои неща за даскало/почета книжка/подпирам диваните/кисна във ваната.
Неделя е най - умрялата работа в седмицата.
Ставам сутрин с нагласата да свърша супер многото работа, която имам.. цял ден канене, канене............. канене, резултат - нищо.
Вечерта тюхкане как цял ден не свърших нищо и как ще изкарам кофти седмицата. Това е. Всяка неделя. Нищо.
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
-същата е и моята работа,Първоначално написано от Romance
оставям я неделята за някакви задължения
и тооочно нищо не правя .. :/
Death is inevitable.
Our fear of it makes us play safe,
blocks out emotion.
It's a losing game.
Without passion you are already dead.
охохо
аз днес съм на урок, после трябва да чистя и ПАК да уча...
но и аз мразя неделя. вие ми се свят винаги в неделяи имам твърде много работа, а твърде малко време. и не знам защо, но мразя да излизам в неделя. обичам да си помързелувам и да си чета някаква глупост, но това рядко става
![]()
неделя.много хубав ден.като стана има закуска![]()
![]()
Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.
Неделя е ден за изтрезняване...и за психическа и физическа (особено психическа) подкотовка за предстоящата седмица
![]()
Ще уча.
аз учаПървоначално написано от balon4eeeee
.иначе може малко по-късно да изляза с една приятелка,ще поуча,някое филмче и тва ще бъде
ujasen,otvratitelen den.
dori ne znam shto e taka. po nekfo nepisano prawilo nedelite vinagi sa gadni,depresarki,shitavi,etc.
we're flying high,we're flying right up to the sky![]()
![]()
Неделята е идеален ден за отпочиване от предишната вечер.
Една тренировка, учене, няколко филма и накрая един хубав сън. Всъщност се оказва приятен ден.
Че какво и е на неделята почивка мен ме натежава носталгията за леглото Понеделник Когато съм станал рано и съм на даскало осъзнавайки че ме чкат 5 дена простотии
I am your God so WORSHIP ME!
Cash money P3ns10n33r art,music blah studio
It hurts but i never show....... Eminem rulzzz
Niksq :* (hug)
Тема за моя ден![]()
Неделята е най-прекрасния ден![]()
В него отделям внимание на себе си само на себе си в този ден всичко е чудесноден за почивка , ден за размисъл (не политически
)
ден за всичко важно позитивен такъв![]()
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
все ми е тая...
без тва в даскало никoй не учи в 9 клас... ;d;d
+ 1.
Не може да им се поверва на нашата мощ.
Харвардски колежани завинаги! После лакти, тупаници и шутове във въздуха!
Brutality and snobbery
will keep the cults at war!
It's just music why such hate
there's nothing to be solved at all !
И аз обичам неделите.Първоначално написано от HexGirl
В неделя...оставам сама. Без родители, приятели и всякакви хораПросто сама. Мисля си цял ден и цяла нощ мои си неща, без да чувам глас, без никой да ме занимава, без никой да ме дразни и т.н. Винаги си боядисвам косата в неделя
Оооообичам неделите
Само дето...ми откраднаха и този ден спокойствие и известно време няма да бъде същия.
She watch the sun-thats all she needed to let go
She held the sea-thats all she needed just to Be Free !
К.р за стойките. Само пуловерчета и якички + тупаници и шутове.
Brutality and snobbery
И най важното! СОФИЯ НЕ Е НЮ ЙОРК! Едно от най-великите послания които съм чувал от тая сцена за приблизително 5-6 години насам. Безценно да гледаш насрани физиономии.
Brutality and snobbery
кви сте гадни и двамата