- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Подувало ли ви се е лицето ?
Начи на мене преди време ми се е случвало , когато ям прекалено много сол или накакъв гаден салам и на другата сутрин лицето ми е подуто . Очите ми стоят все едно съм ги притворила абе много е неприятно . На вас случвало ли ви си е ? Защото днеска става 1 седмица и аз всеки ден съм някаква подута направо е толкова неприятно , чевстваш се като балон. Не мога да разбера , защо се получава така . Разбирате ли ме за какво ви говоря ? А имате ли представа защо става така ?
![]()
![]()
който търси - намира . ^^
да не би да си алергична към нещо ?
не ми се е случвало иначе![]()
..*МаYБе I Just don't CARE*..
ами не знам ... няма към какво около мен да съм алергична но е особено неприятноАко продължи ще отида на лекар вече ... ааа тва може ли да се получи от надебеляване , че напосредък ям в промишлени количества
![]()
![]()
^ Да,възможно е да си алергична..Най-добре отиди на лекар
Иначе на мен не ми се е случвало![]()
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
е добре няма към какво около мен да съм алергична . Нищо в околната ми среда не се е променило . Ама вижте , то не е да се подуя като балондори не е забележимо почти но аз си го усещам и се чувствам особено неконфортно .
![]()
Това 100 на 100 е алергична реакция към нещо което се съдържа в салама.. отиди на лекар.
Еми да..има хора,алергични към отделни вещества,има и хора,които не са алергични към нищо (като менПървоначално написано от roshlichka
) така че-бързо при лекар..защото алергията е страшно нещо!
Може да е от цикъл бе, стига сте я плашили.
съгласнаПървоначално написано от PinkFloydSound
http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
Препоръки,мнение,критика...
Ако си алергична 90% е шанса или да се изринеш цялата или да получиш алергичен шоквероятно просто много ядеш или хормоните са ти пощуряли
алергична си към нещо за да ти се подуе цялото лице
отиди на лекар както казаха повечето ...
не ми се е случвало
Eйй май е едно нещо споменато малко по-нагоре . Точно през тази седмица ми се случи това явление![]()
![]()
![]()
Аз съм феномен, знам.Първоначално написано от balon4eeeee
![]()
![]()
Споко, нормално е да се подуваш цялата, като ти дойде.
Не че ви интересува сигурно но ми мина ето днеска не съм така :]]]]]
Защо си мислиш ,че е от храната?Мен ми подпухват очите и лицето ,когато спя по-малко.Аз знам един много ефикасен начин,за да спадне отока:като знаеш или предполагаш,че ще се подуеш,слагаш една метална лъжица във фризера и на сутринта си я слагаш на очите и държиш около минута на всяко око.Прави се няколко пъти.