- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Я кажете някой магазин за ефтини стоки...
Я кажете някой магазин за ефтини стоки в смисъл на Адидас, Найк, Пума и др извесни марки на голями промоций знам че преди имаше но вече не помня кво е що е..
И АЗ!!!!!!! И АЗ !!!!!!! ТОВА ГО МРАЗЯ НАЙ- МНОГО ОТ ВСИЧКО! НА РЪБА НА НЕРВНА КРИЗА СЪМ !Първоначално написано от Chameleon
![]()
![]()
![]()
![]()
уаааааааааахахаххахахахах аха
пазар-shop ПУТКО!
то густо, то пусто
Епа древноримски учен съм ти кво мислиЙш ??![]()
![]()
ПП Аре малко по темата кво ше кажете?
ше кажеме вади венатаПървоначално написано от INSIDER
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Къде живееш да ти кажа удобно място?
Jebem te u usta, jebem te u oko
е тва е селянията, ем евтино ем гъзар с адидас бъди. аз нося адидас за първи и последен път в живота си маратонки, купих си 2 чифта и бях приятно изненадан като прочетох на кутията вече в къщи че са шити във виетнам, сигурно там струват 20$ а тука ги купих за 130 и 170 лв
е тия виетконг кога ни задминаха!
като се скъсат си минавам на ранърс пак, по 30 кинат и ми дреме на уя
^ някой да му обясни. аз нямам нерви...
според теб адидас къде трябва да се шие? И ако ти управляваш фирмата къде би направил заводите в америка където 1 чифт ще ти излиза около 40$ (грубо казано) или Виетнам, където работната ръка е ефтина и ще излизат 2$ (пак грубо казано).
КО?!![]()
то густо, то пусто
От София съм, начи няма значение марката, просто да са по качествени от илиенци. .. Преди имаше промоционални цени... А вие се комплексирате на макс![]()
ЗАКЛЮЧЕТЕ ТЕМАТА![]()
млъкни, че получавам характерни перисталтични движения, които напомнят за физиологичната нужда за дефекция.Първоначално написано от INSIDER
Ми пичага пиши Аутлет в гуугъл и гледай.Първоначално написано от INSIDER
еФтини или еВтини?![]()
Ти си голЕм идиот!Първоначално написано от kypo
![]()
Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.
Произведени в Европа обувки ще ви струват от 300 лева нагоре.
А то материалите и машините са едни и същи. Освен това в Европа просто няма кой вече да шие маратонки.
Grumpy old madman
И това го каза човек-икономист.Първоначално написано от kypo
![]()
![]()
А разходите по r&d, маркетинг и тн.? Кой живее от производство днес? Купувай си Рънърс. Те колко работни места са създали в Европа? А адидас? А рънърс колко подпомага спорта? А адидас?
Grumpy old madman
Болите дедовия, нали се подразбива за к'во става въпрос?Първоначално написано от desyty
![]()
Mи много ясно, заплатата на китаеца ако е 200 долара на германеца ще е 4000 евроПървоначално написано от Canis_Dirus
Каква далавера имат да произвеждат в Европа?
По-скоро на качеството и позиционирането на пазара, ама айде няма нужда.Първоначално написано от SofiaRegularCunt
Grumpy old madman
Ми и аз нямам скъсана дреха адидас, а това нося основно![]()
То аз имам едни български тениски на по 6-7 години и не са се скъсали. Както и 30 годишни китайски кецове, които не са скъсани, но не бих казал, че са качествени. Качеството за мен не е само здравина.
Grumpy old madman
Моята гъба за баня е направена от царевица и фибри![]()
![]()
Просто търся някъв светен суичер с яка и цял цип .. д;
6000 маркиПървоначално написано от SofiaRegularCunt
Grumpy old madman