.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 73

Хвана ме шубето...

Хора надявам се аз да съм луда отколкото да е истина обаче преди 15 минути на врата ми се почука..Аз казах ''да влез'' обаче никой не се обади!!!Пет минути по-късно вратата на хола се затвори сама (никаде не е отворено за да става течение).Наще се събудиха и дойдоха да ми опяват защо съм тряскала силно че съм събудила брат ми дрън,дрън.обаче аз не съм си мърдала от стаята.

P.S.Знам че темата е ви се струва тъпа психо и ебавка обаче аз не знам какво да правя!!!

крадци?

Град
    София
    куррр
    Кур за цеца 2 за лузърпул.

Цитирай Първоначално написано от pretzel
    крадци?
    И аз така си помислих после защото и това ни се е случвало обаче нямаше никой.

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Не искам дате плаша, но ако скоро има починал човек, може духа му да витае. От личен опит ти го казвам. При нас понякога и предмети се местят. Не се вманиечавай. Успокой се. Това са фантазии.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Град
    Свищов
    Попринцип не вярвам в духове и тем подобни .. но ми харесва да чета и да гледам просто има тръпка и понякога ме кара да се замисля дали наистина няма такива неща
    3 Doors Down - Here Without You

Супер фен Аватара на TheGirlNextDoor
    Град
    `Soмэewhэrэ...
    Цитирай Първоначално написано от nIkEnCeTy_bE
    Не искам дате плаша, но ако скоро има починал човек, може духа му да витае. От личен опит ти го казвам. При нас понякога и предмети се местят. Не се вманиечавай. Успокой се. Това са фантазии.
    ти пък..наплаши я още повече

..щом няма никoй се успокои и лягай
    това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
    имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..

владеете телекинеза, без да знаете и да искате ;/

Ще си бъда нараненото дете,
    чиито думи никой не разбира,
    ще изчакам да поспре да ме боде
    и в прегръдката на нежността ще се завия.

кой е тоя филм?

Мега фен
    те ваще си праят ебавка с тебе, не се спичай
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

духът на Мачкай Чесън е бил.....не виждате ли във VBOX7 колко клипа има с духа му
    никога пред никой на колене!!!
    http://www.impulse.bg/user/yambolov

Град
    Варна
    Не исках да я наплаша, но го казвам от личен опит. И на мен така ми е ставало, но знам защо е.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Аууу тва ме разби!

Към авторката:Не обръщай внимание на такива глупости.

Град
    Варна
    Смей са ти. Да загубиш най близкия си човек ии да те е страх. Щото наистина се е случвало и не само на мен

Град
    Шумень
    Стига бе! И на мен ми се е случвало да си мисля, че клавишите на клавиатурата сами си чаткат през ноща, но се оказа, че бил радиатора, който нагрявал. Случвало ми се е да чувам, че от кухнята се чува миене на буркани, докато всички в нас спят, а да се окаже котката ми. За всичко има обяснение. Физика е всичко, никви паранормални явления!
    -Къде са хората - попита най-сетне Малкия принц. - Човек се чувства малко самотен тук
    -Човек е самотен и сред хората - отвърна змията.

Цитирай Първоначално написано от Snickers
    владеете телекинеза, без да знаете и да искате ;/
    !!!

Ще си бъда нараненото дете,
    чиито думи никой не разбира,
    ще изчакам да поспре да ме боде
    и в прегръдката на нежността ще се завия.

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Смей са ти. Да загубиш най близкия си човек ии да те е страх. Щото наистина се е случвало и не само на мен
    Преди няколко месеца дядо ми почина,а аз спя в стаята,в която го сложиха,за да го видят за последно близки и приятели.Ако починалият те е обичал приживе,няма смисъл от какво да се страхуваш.Той няма да ти направи лошо.

Това с местенето на предметите и еди-си какво е абсолютно въображение породено от стрес най-вероятно...

Град
    Варна
    Не не мисля така, защото аз сама се уверих, че е така. И не само веднъж се е случвало. Аз дори се учудих и питах майка ми нещо да си местела това онова. Тя вика не изобщо аз не влизам тука.

Град
    Бикини-Ботъм
    Ами една вечер и на мен ми се случиха странни неща.
    Сигурна съм,че не си заключих стаята,защото трудно заспах онази нощ,по навик съм свикнала да се заключвам,чувствам се по-сигурна.
    Но на другия ден видях,че е заключено и,че бисквитите ми бяха изядени,пък оставих поне 5-6 в пакета.
    Знам как звучи ама наистина се постреснах..така че просто изчакай малко да мине време и ще се успокоиш от самосебе си.
    "Аз съм това,което оцелее от мене."

Супер фен Аватара на brokeninside13
    Цитирай Първоначално написано от yambolov
    духът на Мачкай Чесън е бил.....не виждате ли във VBOX7 колко клипа има с духа му
    ПФФФХАХАХА

Супер фен Аватара на vampirekiss
    Ох в нас чаши падат посред нощ.Да не ти пука.И аз отначало се стрясках,но сега не ми дреме.В нас е от течението.Ще кажете ''Какво пък е това течение,че чеши бута?''.Да и още как.Особено ако си на по-високите етажи,отворен прозорец + малко ветрец.Спокс.
    I'm not in love
    but I'm in love with the way you make me feel
    baby I'm not in love
    i know i lead you to believe that your the one
    but I'm sorry to say I'm not in love

Цитирай Първоначално написано от Golemkur
    куррр
    Куррррр за тебе

Има много неща, които могат да бъдат причинители на подобно нещо.

1) Човек. Може и външен.

2) Игра на съзнанието. Повярвай ми не подценявай съзнанието си. Може да ти извърти такива номера, че ти да помниш едно със сигурност, а то да е съвсем друго. Казвам ти го от личен опит. Понякога се случва несъзнателно. На мен ми се е случвало да чувам стъпки в стаята си и от тях да се будя, но не отварям очи. И чувам нещо като шепот. Когато си отворих очите обаче се оказа, че няма нищо. Съзнанието е удивително и не е изключено да е това. Не използвам думите въобразяваш, внушаваш и т.н. защото не ги обичам поради субективната представа, която хората имат за тези думи.

Майкъл Джексън идва за теб...

На майка ми и бяха изчезнали очилата преди време...преобърнахме мапълно буквално целият диван където ги остави за последно,дигахме го,местихме го,обърнахме цялата къща и след 1 час бяха на дивана,който бяхме разбутали,сменили покривки и т.н,а нямаше абсолютно никой у нас или т.н.
    Съвсем сериозно говоря.
    LastFM
    Progressive House by Serge Devant,Nadia Ali and Hadley!

мачкай чесън е жив
    никога пред никой на колене!!!
    http://www.impulse.bg/user/yambolov

Град
    София
    аз така колко съм се стрескала .... а ония ден спя си аз ... и по едно време се събуждам, смисъл отварям си очите и виждам срещу мене човешко лице ...ама без ебавки точно се1 стои пред моето лице ... така се уплаших, сърцето ми се разтуптя ... ужас .... и осъзнах че това е била възглавницата ми Но веднъж през ноща като се събудих изпитвах панически страх .. Чувствах се вкучанена и неможех да помръдна, чувствах студ и много, ама много ме беше страх .... сякаш виждах светлина ..... това наистина стана а на сутринта си бях ок ..... нзз но мен тръпки ме побиват от такива неща .... Голямо шубе съмм
    Марио

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си