- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Хвана ме шубето...
Хора надявам се аз да съм луда отколкото да е истина обаче преди 15 минути на врата ми се почука..Аз казах ''да влез'' обаче никой не се обади!!!Пет минути по-късно вратата на хола се затвори сама (никаде не е отворено за да става течение).Наще се събудиха и дойдоха да ми опяват защо съм тряскала силно че съм събудила брат ми дрън,дрън.обаче аз не съм си мърдала от стаята.![]()
P.S.Знам че темата е ви се струва тъпа психо и ебавка обаче аз не знам какво да правя!!!![]()
крадци?
И аз така си помислих после защото и това ни се е случвало обаче нямаше никой.Първоначално написано от pretzel
Не искам дате плаша, но ако скоро има починал човек, може духа му да витае. От личен опит ти го казвам. При нас понякога и предмети се местят. Не се вманиечавай. Успокой се. Това са фантазии.![]()
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Попринцип не вярвам в духове и тем подобни .. но ми харесва да чета и да гледампросто има тръпка и понякога ме кара да се замисля дали наистина няма такива неща
![]()
3 Doors Down - Here Without You
ти пък..наплаши я още повечеПървоначално написано от nIkEnCeTy_bE
![]()
..щом няма никoй се успокои и лягай![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
владеете телекинеза, без да знаете и да искате ;/Първоначално написано от nIkEnCeTy_bE
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
кой е тоя филм?
те ваще си праят ебавка с тебе, не се спичай![]()
![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
духът на Мачкай Чесън е бил.....не виждате ли във VBOX7 колко клипа има с духа му![]()
![]()
![]()
![]()
Не исках да я наплаша, но го казвам от личен опит. И на мен така ми е ставало, но знам защо е.![]()
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Първоначално написано от nIkEnCeTy_bE
![]()
![]()
![]()
![]()
Аууу тва ме разби!
![]()
Към авторката:Не обръщай внимание на такива глупости.
Смей са ти. Да загубиш най близкия си човек ии да те е страх. Щото наистина се е случвало и не само на мен![]()
Стига бе! И на мен ми се е случвало да си мисля, че клавишите на клавиатурата сами си чаткат през ноща, но се оказа, че бил радиатора, който нагрявал. Случвало ми се е да чувам, че от кухнята се чува миене на буркани, докато всички в нас спят, а да се окаже котката ми. За всичко има обяснение. Физика е всичко, никви паранормални явления!
-Къде са хората - попита най-сетне Малкия принц. - Човек се чувства малко самотен тук
-Човек е самотен и сред хората - отвърна змията.
!!!Първоначално написано от Snickers
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
Преди няколко месеца дядо ми почина,а аз спя в стаята,в която го сложиха,за да го видят за последно близки и приятели.Ако починалият те е обичал приживе,няма смисъл от какво да се страхуваш.Той няма да ти направи лошо.Първоначално написано от nIkEnCeTy_bE
Това с местенето на предметите и еди-си какво е абсолютно въображение породено от стрес най-вероятно...
Не не мисля така, защото аз сама се уверих, че е така. И не само веднъж се е случвало. Аз дори се учудих и питах майка ми нещо да си местела това онова. Тя вика не изобщо аз не влизам тука.
Ами една вечер и на мен ми се случиха странни неща.
Сигурна съм,че не си заключих стаята,защото трудно заспах онази нощ,по навик съм свикнала да се заключвам,чувствам се по-сигурна.![]()
Но на другия ден видях,че е заключено и,че бисквитите ми бяха изядени,пък оставих поне 5-6 в пакета.![]()
Знам как звучи ама наистина се постреснах..така че просто изчакай малко да мине време и ще се успокоиш от самосебе си.![]()
"Аз съм това,което оцелее от мене."
Ох в нас чаши падат посред нощ.Да не ти пука.И аз отначало се стрясках,но сега не ми дреме.В нас е от течението.Ще кажете ''Какво пък е това течение,че чеши бута?''.Да и още как.Особено ако си на по-високите етажи,отворен прозорец + малко ветрец.Спокс.
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
Куррррр за тебеПървоначално написано от Golemkur
Има много неща, които могат да бъдат причинители на подобно нещо.
1) Човек. Може и външен.
2) Игра на съзнанието. Повярвай ми не подценявай съзнанието си. Може да ти извърти такива номера, че ти да помниш едно със сигурност, а то да е съвсем друго. Казвам ти го от личен опит. Понякога се случва несъзнателно. На мен ми се е случвало да чувам стъпки в стаята си и от тях да се будя, но не отварям очи. И чувам нещо като шепот. Когато си отворих очите обаче се оказа, че няма нищо. Съзнанието е удивително и не е изключено да е това. Не използвам думите въобразяваш, внушаваш и т.н. защото не ги обичам поради субективната представа, която хората имат за тези думи.![]()
Майкъл Джексън идва за теб...
На майка ми и бяха изчезнали очилата преди време...преобърнахме мапълно буквално целият диван където ги остави за последно,дигахме го,местихме го,обърнахме цялата къща и след 1 час бяха на дивана,който бяхме разбутали,сменили покривки и т.н,а нямаше абсолютно никой у нас или т.н.
Съвсем сериозно говоря.
LastFM
Progressive House by Serge Devant,Nadia Ali and Hadley!
мачкай чесън е жив![]()
аз така колко съм се стрескала .... а ония ден спя си аз ... и по едно време се събуждам, смисъл отварям си очите и виждам срещу мене човешко лице ...ама без ебавки точно се1 стои пред моето лице ... така се уплаших, сърцето ми се разтуптя ... ужас .... и осъзнах че това е била възглавницата ми![]()
Но веднъж през ноща като се събудих изпитвах панически страх .. Чувствах се вкучанена и неможех да помръдна, чувствах студ и много, ама много ме беше страх .... сякаш виждах светлина ..... това наистина стана а на сутринта си бях ок ..... нзз но мен тръпки ме побиват от такива неща .... Голямо шубе съмм
![]()
Марио