.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Не разбирам защо е такава...

Така днес за 1ви път избягах от училище за целия ден,и разбира се с моя тъп късмет,майка ми разбра.Явно ме е видяла някъде и ми се обади.Та казах и аз че едно момиче,ме е помолило да отида с нея и аз съм се съгласия,защото съм й приятелка.Майка ми ми каза :"не ме интересува кой какво те е накарал,ти с какъв акъл избяга и т.н...повече няма да излизаш,никакви танци,докато не се научиш,да не ме лъжеш''. Е какво да правя?
    - Винаги давай на света и на хората около теб най-доброто,което можеш и имаш..въпреки всичко!

малелей кажи ми детенце , на колко си годинки ?
    който търси - намира . ^^

недей да бягаш от училище и да лъжеш майка си ?

10ти клас съм
    - Винаги давай на света и на хората около теб най-доброто,което можеш и имаш..въпреки всичко!

Супер фен Аватара на aloveyou
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от lubomirky
    недей да бягаш от училище и да лъжеш майка си ?
    +++

Цитирай Първоначално написано от sweet_f_pz
    10ти клас съм
    Значи горе-долу си на 15-16г..

Пораснал си,а се държиш като 11-12г. ДЕТЕ..
    Както каза "любомирку" недей да бягаш от у-ще и недей да лъжеш майка си[/b]
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Е какво,ще ми кажете,че някой 10токласник не е избягал поне веднъж в живота си,дори за 1 час ? Просто ми е чудно,защо прави толкова голям проблем за това,че съм избягала веднъж.Брат ми в 8ми и 9ти клас,с месеци го нямаше на училище и нищо не му казваха,сега е 11ти и пак си бяга но ... разбира се за мен,трябва да съм перфектна,едва ли не ...

ами по принцип на второто дете се възлагат по-големи надежди, защото един вид вашите вече знаят какви грешки не трябва да допускат

Супер фен Аватара на someonerandom
    Ами може да пробваш с нещо от сорта на "Аз знам хора(без да сопменаваш имена мн ясно )дето постоянно бягат,ти за 1 час,когато даже не са правили нищо важно(ако наистина не са,недей да лъжеш)ми толкова се ядосваш,нищо не съм пропуснала,просто тя ме помоли нещо такова...и наблегни,че повече няма да бягаш(и недей,не е особено добра идея,от опит знам )

Град
    в света на приключенията ..
    Цитирай Първоначално написано от lubomirky
    ами по принцип на второто дете се възлагат по-големи надежди, защото един вид вашите вече знаят какви грешки не трябва да допускат
    точно
    сиг на майка ти вече й е минало..
    учи си и не бягай втори път

Ами според мен по добре остави да мине време бъди добричка усмихната и гледай да ти се размине с наказанието А следващия път като решиш да бягаш , ако има такъв гледай да не те хващат.
    Във всяко зло има по малко добро и във всяко добро има по малко зло (символа Инг-Янг)

всеки има нужда да бяга от училище от време на време

кажи на майка си истината и дано оцени поне това, че си си признала
    Секса е важен!
    Алкохола е готин!
    Наркотиците стават!
    Любовта - да го духа!

Какво се притеснява толкова майка ти ! Вече децата в 7-8 клас бягат постоянно,а ти си 10 ! Как си издържала до сега незнам!

Супер фен Аватара на someonerandom
    Друга идея:направи се,че много се разкайваш,иди при нея,обещай и,че никога повече няма да я лъжеш и че съжаляваш и така нататък.Дано помогнахме

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си