.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Как да заобиколя наказанието :D

Здравейте 8-ми клас съм и снощи един приятел дойде да спи в нас .. Вечерта излязохме и карахме колата на баща ми, а когато се прибрахме той беше буден и разбра какво сме правили. Сега наказанието ми е до края на месеца единствените ми излизания да са го магазина и до училище .. Ако можете да ми помогнете как да ги накарам да ме пускат да илизам защото каталясвам в нас

Супер фен Аватара на someonerandom
    8 клас си гепал колата на баща си? wtf
    Ако темата не е ебавка(мнооого трудно за вярване ) ще си седиш вкъщи

Цитирай Първоначално написано от someonerandom
    Повярвай не е ебавка човека кара по добре от баща ми!

Ако си сериозен, мен ако питаш и това наказание ти е малко.

няма начин. седиш и си мълчиш, щото може да измисли и нещо по-гадно

Град
    Видин (:
    Бъди добър, не ги ядосвай. Когато имат някаква работа помогни ако можеш, пък може и да се смилят и да ти намалят наказанието.
    Вярно е, че разумът и любовта по наши дни са често скарани.

http://jivotinki.com/a/nav/profile/a/260/h/338/

ее кво се спичаш толкова останаха 2 седмици .. спокойно ей ся ще мината и на училище кат трагнеш ..

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    един приятел го беше направил същото с гепането, и го наказанах. той седна да говори с тяхните, кара колата с баща си и от тогава му дават колата - беше 9 клас, сега вече има него щото е пълнолетен. кажи как са стояли нещата искал си, а не са ти давали, не ги лъжи. най много да се опознаете повече, наказанието незнам дали ще ти го отменят, не съм в тяхните глави

Голям фен
    Град
    В нас :]
    Те и едни тапагьоси (дето живеят пред нас) се пистят всеки ден с колата на майка им...

А относно твойто нагазание,еемии ще си го търпиш,слушай там да не става по-лошо и си трай.

Град
    Sofia
    Първо се радвай, че не те е видял някой идиот като мен, защото щеше да лежиш със строшени крака и ръце когато дойдат да те прибират полицията, линейката и баща ти. Нямаш си на идея какво се случи на един такъв като тебе само, че със скутерче който не спря на един стоп и за малко да го убия. Настигнах го и после 1 месец беше подут и син. И след като дойде баща му и полицията баща му го дотроши от бой.
    Ако караш в полето или на полигон - ок. И то през деня. Аз карам от 7 годишен и на 12-13 обикалях сам но само по черни пътища. Лудост е особенно нощно време да взимаш колата. А ако те засече някой пиян идиот и те блъсне и убие ?

Това лято. Един мой приятел който е на 16 и един негов приятел който е на 17. Този на 17 скоро щеше да прави 18 и да вземе книжка. Тръгват да се разходят през деня между 2 села. Обаче на един завой колата поднася защото е имало пясък. Той се опитва да я върне в пътя с по рязко дръпване на волана но тя се завърта повече и се преобръщат. Въртят се в полето много пъти. Колата е на сол. Момчето - шофьора на 17 умира след 12 часа в болницата. Кам мислиш се е чувствало другото момче. Сега 3 месеца след инцидента още сънува кошмари. И всяка вечер плаче за най добрия си приятел.
    А ти ако се блъснеш и убиеш твоят приятел а ти оживееш - дали ще можеш да си го простиш? Или си достатъчно тъп за да не ти пука.
    И какво ти пречи да кажеш на баща си: тате, много ми се кара кола. Моля те, дай ми да покарам малко. Дали ще ти откаже ? Просто ще го направи така, че да е безопасно за теб. А не малоумно да взимаш колата. И явно не си разбрал защо те наказват а приемаш наказанието все едно не е за тебе и случайно ти се е случило.
    Замисли се сериозно над това. Много сериозно. И се надявай да не ме срещаш на пътя защото тогава ще си мечтаеш за такова дребно едномесечно наказание.
    Пак ще е едномесечно ама в гипс и в болницата.

омфг 8ми клас си гепил колата на баща ти ..!? ще си изтърпиш наказанието
    you say im going nowhere
    and thats what keeps me dreaming
    you wish i would just shut-up
    and thats what keeps me screaming ;d

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Оф..знам,че всички искате да карате коли на тая възраст (особено момчетата) ама и аз де...но поне караите с родител...(не,че има кой знае ква разлика..).Ще си търпиш наказанието сега

Град
    в света на приключенията ..
    кажи че отиваш навън да бягаш или нещо да спортуваш......... ии междувременно като излезеш звънни на приятели и така ..
    иначе голЕмо си шеметче да караш на тати колата леко малък си .. хахх
    ае успех дано помогнах

Мега фен Аватара на LittleDude
    Град
    bs™
    като му купиш BMW 7 Series 760i :P

Голям фен Аватара на Shadowsogirl
    То па едно наказние... Има още две седмици до края на ноември, аз ако взема колата на баща ми, няма да изляа от къщи една година...

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от MetallicManowar
    Цитирай Първоначално написано от someonerandom
    Повярвай не е ебавка човека кара по добре от баща ми!
    без да се включиш ти, звучеше по-достоверно, повярвай ми.

2ма пича решили да се избъзикат с малоумните ретарди от тийнпроблем...
    за малко да успеете

Супер фен Аватара на Korrnyy
    Супер безотговорно Един месец направо не е наказание Можехте или вие да се утрепете или да утрепете някой друг
    Трагедията е пълна...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си