- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Нека си припомним доброто старо време :Д
а попай моряка
И "циганска баница"![]()
майка ми едвам ме караше да се кача, за да си взема една филия с марграин и сол, която си изяждах по стълбите надолупо цяял ден на площадката
аз предпочитах лютеницата, или чубрика, но никой не ме питаше![]()
ям к'вото имаше...
Аз пък имам колекция от гумени барбарончета. Осем бройки - мама и татко Барба и шест брамбъзъка...Първоначално написано от Canis_Dirus
![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Айде бе! Сигурно 97 е било, никъв шанс да съм го гледала след тва.Първоначално написано от SofiaRegularCunt
I will never bother you,
I will never promise to,
I will never follow you,
I will never bother you.
имаше едни войничета малки![]()
аз искам да върнат 'невада' с къци вапцаров ,останалото е алъж вериж![]()
НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ЕЕЕЕЕЕвадаааааааааааааааа аааааааа
!Първоначално написано от hottie
Именно!
представям си по-онова време без компютри и чудесии ,сигурно това предаване е било кулминацията на вечерта за целия ни народ ..![]()
Ами "Улицата" и "Клуб НЛО"? Нямаше такъв смях... И снаксовете Фондуня, помня, че майка ми беше купила цял кашон, толкова ги обичах...
на мен ми липсват оризовите ядки![]()
ако някой знае къде се продават, в едни малки пакетчета - хрупкави и препечени да казва!![]()
не е много от едно време, ама от 7-8 години ги няма![]()
Бонбони "Виолетки". Лудата химия. Изядеш едно и после 2 часа ти е лилав езика. Ама адската вкусотия.
Супершоу Невада голямата награда беше Форд Мондео. На ония години западни коли имаха супер малко хора. И коли имаше МНОГО по-малко. На улицата имахме 2 паркирани коли. Сега са над 20 за супер късата отсечка...
Grumpy old madman
Ех помня като малка не съм се спирала. Сандвича и пак навън. Какво ли не играехме-жоменка, народна топка, че и футбол с момчетата сме играли...
![]()
...don't care what I've become but fear what I am becoming...
"Как ще ги стигнем" с Тодор Колев май се излъчваше пак от Зала 1. Първото late night show - много преди Трифонов.
Grumpy old madman
абее който не знае колко тежи трансформатора на радугата да не говори за доброто старо време!
Ку-ку беше супер яко предаване.
Слави, Зуека, Токмакчиев, Камен Воденичаров
Слави - отстрани късо отгоре и отзад - дълга коса и плитка. Това комбинирано с къси гащи и жълто сако. ПО ТЕЛЕВИЗОРА!
Grumpy old madman
Just because she comes off strong,
doesn’t mean she didn’t fall asleep crying.
And even though she acts like nothing’s wrong,
maybe she’s just really good at lying.
исам да съм дете пак![]()
искам да съм дете пак![]()
Помня като малък, като чуех песента Offspring - Pretty Fly
и в место да пея give it to me baby пеех гимицуни бейби![]()
ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ !!!!
това беше преди 6 години бе![]()
Първоначално написано от SofiaRegularCunt
мм междудругото баща ми ми го е разказвал това, защото по обективни причини не го помнята .. прабаба ми тогава го е чула по телевизора това за АЕЦ и после не е излизала от тях изобщо .. и след 1 месец е починала, баща ми казва, че заради притиснение или нещо такова ..
![]()
`` Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него ! ``
![]()
![]()
![]()
Ко
![]()
![]()
Аз съм баба мИчта![]()
![]()
Brutality and snobbery
will keep the cults at war!
It's just music why such hate
there's nothing to be solved at all !
Ами футбола от едно време помните ли го .. пълните стадиони,големите мачове,големите дербира ... !
И САМО ЛЕВСКИИ ОБИЧАМ ТЕ АЛЕЕ !