- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- момиче от училище
Здравеите,
изкам да ви попитам дали има някакав проблем ако излизам с момиче от моя клас. Много ми харесва непрекъснато сме заедно но не знам какво ще си помислят другите от класа. Моля да ми помогнете и да ми кажете дали е добра идея или по добре не.
да не ти пука ;]
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
недей им обръща внимание ;]]
If I played you like a toy?
после ще ви бъде АДСКИ трудно.. ако имате некви чувства всичко ще бъде ужасно.. ЛИЧЕН ОПИТ!Първоначално написано от tsetsko
I don`t care .. ;] ..
Пич карайте си просто така както до сега не се замесвай в по сериозни връзки.... Ще си писнете много бързо та това е цял ден на дск после примерно кафе разходка... 10-20 дена максимум и ще се скарате, а после няма да се понасяте в дск както и ако имате общи приятели и на тях ще навредите... Карайте си както е било до сега.. от личен опит ти го казвам![]()
![]()
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"
Аз съм с моята от една година почити .. и сме в един клас имало е неразборателство от прекаленото прекарано време заедно,но за краткоА останалите от класа ни се кефят и то доста..така че аз бих ти казал действаи
![]()
Напълно съгласен! И аз съм го изпитвал на собствен гръб...Първоначално написано от sunshinepp
![]()
Един човек тук е размардал сивото вещество. Другите пак хварчат по "обичайте се" , "давай" .Първоначално написано от FantaMen
А ти сигурно си мислиш,че животът е игра?
Ако да, тя е доста хардкор игра.
нооо ...
Първоначално написано от sunshinepp
![]()
If I played you like a toy?
Pwnage Мога ли да го приема за комплимент?Не се хваля но съм получил доста уроци от минали връзки......
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"
Ами ако си сигурен, че наистина имаш чувства към нея и тя има към теб може и да действаш, но е много трудно ако после скъсате и трябва да се гледате всеки ден. От личен опит го казвам![]()
еми ще се провам и ще гледам да не свърши зле
олеле закъса го.. ама ти си избирашПървоначално написано от tsetsko
![]()
I don`t care .. ;] ..
проблемът е никакъв аз също съм ходил с момиче от моят клас и е много забавно по цял ден сте заедно... учениците се кефят на макс при 1вата ви целувка пред тях... някой се превземат и се чудят кво става... ама иначе си е шоу... и искам да ти кажа само едно нещо.... пълен напред!!! другите ги остави да те критикуват.. трябва да се радваш че си в устата им![]()
Сладък ангел с непоносимо чувство за хумор
алергичен към безперспективни хора...
Да, има, недей го прави.
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Независимо дали ти е от класа или не,щом ти харесва ще си излизаш с нея...никoй от класа ти не ти е никъв че да изразява мнение за връзките ти...да не ти пукаединствения проблем е че ще сте постоянно заедно и може да си омръзнете бързо,ако няма какво да си покажете и не се разнообразявате в свободното си време.
Да .. това е супер. Не се притеснявай какво ще кажат дружките от класа. Мисли за твоите и нейните чувства. А това дали ще ви е гадно, АКО скъсате зависи само вас, всеки е различен. Не е задължително да се мразите, да ви е кофти, ала-бала. И за това не притеснявай! ;ддПървоначално написано от BoBa4eWeR
най-вероятно е да fail-нете доста здраво и после мъки...![]()
ох, това ми напомня на един мой случай, първата ни целувка с една съученичка... отдавна беше ама още ме топли... имаме няколко загорели фИешЪни в класа дето я сваляха и като се целунахме пред тях как им увехнаха прическите само... ех спомени![]()
REGGAE BOOM <3