- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- 10-те типа мъже, които ни дразнят
Ха аз се бях забъркала с едно момче дето беше 3 типа в 1![]()
- Кула от слонова кост
- Здравей, как си приятелю
- Буре с барут
Не ме питайте как съм се оправяла![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Е как ? В дългите самотни нощи с най-добрия ти приятел вибратора, когато почне да крещи по улицата ти се криеш в магазинаПървоначално написано от GossipGirl89
И в крайна сметка той по-цял ден кисне у тях и цъка УОУ !!!
![]()
![]()
De-Phazz - Anchorless
Е това беше върха на простотията.Мн сериозно се замислям дали да не направя една тема и за момичетата поне няма много да му се мисли... Не са много видовете... Ест няма да го направя защото не падам на вашето ниво.ДА не кажа че 90 процента от мъжете на СВЕТА притежават поне едно от тези 10 "качества" !!!! Само се опитвате да ни промиете мозъците защото знаете кой са по умни.Даже е и научно доказано !!!
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"
Нямате си работа. Струпайте си сексистското женско мислене в една,единадесета категория. Нещо като кифла,ама три букви са различни.
Да само дето проблема беше доста по-голям, защото и аз самата много бързо се паля и когато знам, че някои ме обвинява без причина или че не е прав за нещо ии... става Трета световнаПървоначално написано от Vichko0o
Попринцип гледам да съм допломатична с хората ама има някои като същия тоя индивид дето просто няма как да си дипломатичен щото то не разбира от дума... живее си в някъв измислен свят и си меля само неговото и неще и да чуе за по-различно мнение по въпроса
Иначе в сексуално отношение ми въздействаше доста пирятно
ама като почнеше да спори за нещо... имах чувството, че си говоря със стена
![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Ами.....всеки с проблемите си, да безгрешни хора няма, когато обичаш някого не обръщаш внимание на дребни неща като тези. АХАХАХА как се запалиха всички обаче...да не сподели някоя статия човек..Не съм я писала АЗ, че да ме съдите![]()
btw. от всичките 10, за мен най-дразнещо е "Свалячът"..Мисля, че е тъпо да 'зарибяваш' други жени/момичета, докато имаш някой до себе си.....то всеки човек си има различни виждания де, но има ли смисъл ? Казваш едно, а после правиш точно обратното и ставаш друг човек..доста ми е странно..
Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам ... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кoшмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!
1ва точка е точно за мен,е не съм чак толкова зле,обаче трудно приемам друга гледна точка от моята
![]()
Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.
Все едно момичетата не ги правят тея "зарибявания" рано или късно, когато имат гадже, ама хайде.
Първоначално написано от Snickers
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Аз не знам какво искам! Или поне в моментаПървоначално написано от Vichko0o
. Ето, признах си, доволен ли си ?
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
искам ... искам... искам... искам... искам да знам какво искам![]()
ЖЕНСК0 СЪМ
Искам омлет.
Със сирене и кашкавал.
И половин кило картофи от "дивака"
Ем дае, ама няма реален начин да ми сготвиш, така че ситуацията се превръща малко в дразнене :Д.
Сега огладнях повече.
Очевидно аз съм тип мъже. Буре с храна.
сетих се! искам чантичка, обувчици, палтенце, баничка, парички (около 10 000 евро) искам да не ходя на даскало и НАЙ - ВАЖНОТО - да видя как се срутва училището![]()
![]()
ЖЕНСК0 СЪМ
Е, аз мога да ти го изпратя. Само си избери дали да е в хартиено пликче, найлоново, в алуминиево фолио ли да е, или пък в кутия(да не се развали формата :д).
И после цял живот да просиш на улциата, защото нямаш образование, а 10000 евра си ги изхарчила за около месец за "ботишку" "банички" и дрешки от молЯПървоначално написано от darsit0
То като в ресторант. Богато обслужване получава. Може и на бакшиш да се реша.Първоначално написано от mArMaLaDkA
Аз пък си мислех, че по принцип ще има бакшиш, затова и бях толкова любезна.![]()
Студентски живот.
Нямаме финанси, да си купим цигари и зеленчуци.
Но за един добър омлет, мога да се жертвам.
Просто много ми се яде, пък не съм ял хубав от около половин година.