- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Против АКНЕ !!!
Помощ... кажете ми всичко възможно за махане на АКНЕ ! Маски , Някви.. шампоанчета,гелчета,кремов е и всякви такива.. казвайте и цениМоля ви .. Спешно ми е
![]()
крем акне аут струва 6-7лв и помага
Humans need fantasy to be human.
Аз мога да кажа как на мен ми действа МАЯТА. Невероятна е. Ползвам най-обикновена, води се жива мая, на Yuva (Юва). Струва 30 ст. кубчето, а почиства невероятно кожата, прави я много гладка и нежна. Няма да заличи пъпките, но много помага и освежава видимо. Разтопявам я малко в микровълновата в някаква чашка и си мажа цялото лице. Стоя 15-20 мин. и ми се отразява чудесно!
Пробвай със серията на Garnier Pure Active- или ако скраба за лице ти идва доста тейък , използвай 3 в 1
Първоначално написано от dead_princess
Къв ти е проблема?! Кът ми трябва темата .. ще питам - искам съвети , не някви тъпи спамове![]()
ami az bih ti predlojila TOALETNI TRICi ... izmivai si liceto s nego dva puti v sedmicata .. :} i shte po mine.
ina4e i drugo moga da ti predloja .. clearasil .. no nz kolko struwa tuk
sigorno e okolo 8 lv nai mn... i dosta pomaga.
drugo drugo........maji si liceto s med i izvara..razburkva6 i stoish okolo 20/30 min..dokato si gledash tv ili stoish na pctova e mila... dano ti pomogne..az imah problem s pupkite i se opravih malko ..izlizat mi samo kogato shte mi idva
![]()
aaaaaaaa i oshte neshto moga da ti predloja ! ! ! !
predi da si legnesh maji samo pupkite s pasta za zybi... izgarq gi :P
probvala sam nqkolko puti i pomagaama trqbva vseki den
![]()
![]()
Става и с Лавандулов спирт-1,50 и изгаря пъпките.Трябва да се мажеш с него 2 пъти на ден.+Крем Здраве и за 1-2сед. си готова без пъпкиПървоначално написано от Alabala16
(от личен опит)
a3
.: machoka :.
I Love
Vania
Kabakova
of boje .. :P kato ne iska da probva nqma da probva .. ot tvoeto mnenie ne se nujdae nikoiaz prosto iskah da pomogna i nemoje da se namaje s nai qkiqqq krem i da i minat. Vsqko zlo za dobro. az znam 4e pomaga i zatova sam i go zapisala....
a3
.: machoka :.
I Love
Vania
Kabakova
Exfoliac крем+гел /в 2 серии- за тежко и умерено акне/.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
КИРИЛИЦААА инче те банваат без предопреждение!!!Първоначално написано от Alabala16
И няма да ми пипате мненията.![]()
I Love
Vania
Kabakova
Отиди на лекар! Той най-добре ще ти каже с какво да се мажеш , а не така да ги раздразниш повече!![]()
Както виждаш при всеки различни неща помагат - така,че експериментирай!![]()
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
Мазал съм се и с Акне Аут и с крем "Здраве" и с "Бочко" и със салицилов спирт ,но единственото нещо което пробвах преди 3 дне бе маска с мед помогна ми много и драстично пъпките спряха да излзиат утре ще си правя маска с хума .... друго какво да ти кажа комбинацията салицилов спирт+хлонитромицин(мисля че беше) е супер след маската с мед поне 1-2часа след нея и после продължаваш само с спирта и хлонитромицина всяка вечер (ако искаш и сутрин но той нагарчва) 1 месец и после задължително го спри Е надявам се да съм помогнал
Аз вече две години пия бирена мая.. Много помага на кожата, косата, ноктите, имунната система.. Но на кожата много ми помогна, аз затова започнах да я пия..
аз се мажа с крем здраве и крем нивеа ... доволнас съм от тях. пия и гери капс .. като хранителна добавка..и без това са евтини.![]()
за ноктите помагат !!!!! .. и за косата също.. за проблемна кожа,очни проблеми.! .. бе меда сущо помага..но не сам се мазала отдавна,просто ми е гадно..мн лепканаи добрия вариянт е .. спри с грима,ако използваш.. слагай си крем здраве сутрин и вечер и това е...трябва да си почине кожата според мен
![]()
az shte ti preporucham ZINERIT mnogo e dobur ima deistvie sled 2 sedmici gore dolo i e evtin 10-15 lv![]()
:P
аз 6те ти препоръчам ЗИНЕРИТ многооо е добро то е като антибиотик6те имаш ефект след 1 седмица някъде
и струва само 15 лв
![]()
:P