- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Ей пубертети на къде сте тръгнали с тези цигари и алкохол
и кво,мислиш ли че ше промениш нещо с една тема....не си прави труда...
казаха ли ти гоПървоначално написано от PurpleDream
![]()
И що пък смяташ че щом някви нещастни и прости лапета го правят за гъзария всички го правят за това...айде бе!
Акъла щял да ни дойде,ама твоя нещо закъснял,щото говориш супер безмислено.Станал пича на 19 и сички са лапета.
Брях,брях
И т'ъз добра ...Първоначално написано от DieselBlood
ще го кажа на твоя език: "боли ме фара за спрадливия ти начин на изразяване и оригиналността ти ... пичето ще си казва квото си иска и ме боли хуя за мнението ти, изкажи си неудобрението към мен и бегай в друга тема, че замириса ... "
XAXAXA
i'm not talkin about the queens but (WHAAT?) the bitches ...
not the sisters but (WHAAT?) the bitches ...
not the young ladies but (WHAAT?) the bitches.. the bitches, the bitches... BIIITCH
Сам се издънваш - хем си против по-малките да пият и да пушат, ама на теб акълът още не ти е дошъл, щом си започнал.
1. Ти не им даваш пари за цигари/пиене на моите набори (като цяло)
2. Ти не си им никой, за да кажеш.
И аз не пия и не пуша, ама в на никой живота не се меся, защото всеки сам си решава за себе си.![]()
2012 iдва деца
изригвайте
not the young ladies but (WHAAT?) the bitches.. the bitches, the bitches... BIIITCH
и мислиш, че ти ще се разминеш ли?Първоначално написано от bebo111
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
СЕКИ ПРАЙ КВОТО ИСКА БЕЕЙЮЙЮЙЙ ТЪПЪНИИ НЕ ГО ЛИ СХВАНАХТЕ !?
който търси - намира . ^^
Никой не го оспорва, ама айде нема нужда от класификации ...Първоначално написано от balon4eeeee
Всеки има право на личен избор. Не си ти човека,който ще съди другите. Най-малкото,защото ти също пушиш и пиеш.
Хора,престанете с темите тип "вразумете се". Никой няма да ви послуша.
Щом някой е започнал да пуши заради 'гъзарията' .. познайте колко му е умствения капацитет.![]()
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
Големи моралисти станахте.
Не знам на вас колко ви е акъла щом пускате подобни теми.
Бас лова, че тоя вярва в Дядо Коледа.Първоначално написано от GodLovesYou
Who's next!
Има, имаПървоначално написано от bebo111
![]()
Аз съм горда, че не пуша и не пия :P
bebo, разрешавам ти да се убиеш и да ни лишиш от кафевото си присъствие
Първоначално написано от Force_bladeR
![]()
ти гледай себе си,ние сами ще се оправямеПървоначално написано от bebo111
който си е решил,че му се пие и пуши,ще си продължава да го прави,ако ще и 300 такива теми да пуснеш.Те просто са безполезни
![]()
Ами какво да кажа за пушенето и пиенето.Аз лично нямам нищо пртов(не че го поощрявам),но всичко трябва да си има граници.
Аз например в 6,7 клас пиех много бира(не че бирата е някакъв силен алкохол,но..) но веднъж бяхме близко до нас и майка ми видя..оттогава непия.Незнам дали ме е срам или какво но оттогава алкохол не съм близвала.
Може би съм се поставила на нейно място-представете да видите детето си да се налива с алкохол на улицата и да се прибира пияно.Майка ми ме питаше откъсе съм взела пари,дали съм дала мои пари и аз:да,не не тате ми даде(защото същия ден тате ме кара да ходя до магазина за бира)А не,не мамо чакай,мои пари са.Промених си мнението 5-6 пъти(защото незнаех какво се случва).Та представете си как се чустват родителите ви когато ви видят пияни или надрусани.
Не че казвам че нетрябва изобщо да пием алкохол-да може,но не да се налива всеки път.
А относно цигарите-преди бях против тях(даже мразех хората,които пушат),но това си е личен избор.Има хора които наистина немогат да ги откажак,колкото и да искат.
Та с една дума не съм против алкохола и цигарите,но ако са в границите на нормалното!
Хората са ангели с по едно крило. За да полетят трябва само да се прегърнат.
(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)
И да не си мислите че някой ше се повлияе от шибаното ви мнение?!Хората пият пушат друсат се без да им пука какво казват другите
![]()
ми не си прав/аПървоначално написано от bebo111
навсякъде е това..но никой не разбира за това..а ние се гордеем че иаме ДЕЦА в изтрезвителното..![]()
по темата ..не плащам да се тровя !![]()
Добре де какво толкова имате против пушачите?Аз пуша но вредя само и единствено на себе си.Не смятам че на автора му пука особено за здравето на околните просто иска да се изкара големия моралист
Темата е безсмислена . Щом някои е решил да се напива и да пуши , това си е негов проблем. И освен това е глупаво човек , който пуши да казва на другите да не го правят .![]()
Някой са против тези работи.Бях си писала с едно момче в импулс и започнахме редовно да си пишем по скайп.Видяхме за първи път на един купон,където много яко се напуших,пих,правих много глупости и от тогава момчето се отврати от мене. Нито се е обадило нито ми е писало,но не е голяма загуба за мен де![]()
![]()
![]()
Хаха и най-интересното е ,че всички от моя клас просто искат д асе правят на важни. Да невръснете 97,96,95ей тея чавета го правят. За това има дребни идотки в класа
. Не ми пука кой пуши пред мен не стават по-важни
. Пушете и пийте няма лошо за мен си има време .
![]()
![]()
Бе нека се тровят! Избрали са грешния път и колкото и да им се казва, те си мислят че са супер интересни![]()
Няма верен и грешен път, има просто път. Всеки си избира един и тръгва по него.
Аз лично, нямам желание да ми се дава акъл да не пия.Аз съм си избрал и го правя, защото ми харесва, вашето мнение не ме интересува ни най-малко.
В темата няма смисъл.Ама никакъв.