.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 77
    Мега фен
    Да не ти пука. Не съм против алкохола - нека се пие, ама с мярка. Аз лично също мразя геройските напивания. Пий, ама с мярка. Пушенето - абсурд . Това е все едно да давам пари за да умра.

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    де да бяха само 15 годишните ми те вече и от първи клас почнаха...
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Голям фен Аватара на Wildchildd
    Цитирай Първоначално написано от elito0o0o0
    Колкото до темата.. де да бяха само 15 годишните ми те вече и от първи клас почнаха...
    Ужаст.Ся кво ще праим,а?а?питам!
    Имат възможност почнали са, тва е лично техен проблем, а не твой или на някой друг.

ДО чука написал темата. Не пуша, пия най-много една халба бира с приятели и спортувам. Спрете да пишете идиотщини, невъзможно е да поставиш всички по един знаменател. Не че го няма проблема, но какво, мислиш си че ще промениш нещо с тая тема?
    А какво да говорим за непуберите, които продават по-силни неща. Ами какво ще кажеш за "малцинството" от 2 милиона цигани? Ами за управлението? Ами за полицията дето имаш чувството че само си седят на задниците? Проблеми много, теми още повече.

бегай е
    аз не пуша и не пия!

Супер фен Аватара на CoNviCt
    Град
    Over the law
    темата наистина си е безсмислена,нито пуша нито пия и наистина съм си велик

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Цитирай Първоначално написано от Wildchildd
    Цитирай Първоначално написано от elito0o0o0
    Колкото до темата.. де да бяха само 15 годишните ми те вече и от първи клас почнаха...
    Ужаст.Ся кво ще праим,а?а?питам!
    Имат възможност почнали са, тва е лично техен проблем, а не твой или на някой друг.
    К`во ми се дървиш ,бе? Не мога ли да изразя мнение ? Пф... омг.
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Мега фен Аватара на mrtn
    Град
    В галактическото пространство..
    Тука едва ли не казвате, който пие и пуши е някъв пропаднал.
    Ще ме извинявате, аз пуша и пия в умерени количества колкото да ми стане весело.
    Това какво означава, че съм пропаднал ли?
    естествено вече съжалявам, че пропуших, но каквото е писано..
    Вафла..

Супер фен Аватара на Shia
    Може да се пуше и пие,но с разумното обяснение.
    При нас едното дете(10г) пуши редовно цигари от първи клас с яко мутирал глас като Дарт Вейдър,защото нямаше приятелки и се взе с две близначки(12г.),които и те пушат,защото видяха,че някои от наща група пушат и пропушиха,за да има за какво да ги викаме с нас,а то за да им вземат цигарите.

Град
    София
    е начи ебати хората
    кво кво,пушиш и вече си най-голямото деграде,тка ли излиза?
    аз съм на мнение,че тва е пубертет,съзряване и тн,най-нормалното нещо е да искаш да опиташ без някой да те линчува за това.друг е въпросът,че не трябва да се прекалява,но това си е до човека,дали ще се осъзнае навреме или не.ако е тип 'неосъзнаващ се' ,и да са го спирали да пуши и пие в пубертета,нататък няма кой да го спре и го очаква същото.
    тва че пушиш и пиеш на 16 не значи,че винаги ще си на този акъл,нали така

Re: Ей пубертети на къде сте тръгнали с тези цигари и алкохо

Цитирай Първоначално написано от bebo111
    Като пушите за велики ли се имате а ? Или като се напиете за голямо геройство ли го вземате ??? Ама няма вечно да сте невръстни дечица !До време живота ще ви оправи вас! А невръстни Момичета, които пият като деградирали селяни е много грозно ! ТОВА САМО В БЪЛГАРИЯ ГО ИМА НЯМА ДРУГА ИЗВРАТЕНА ДЪРЖВА КАТО НАШАТА!
    На пълно съм съгласен с теб.
    Аз съм на 14 и нито пуша нито пия, според мен няма смисъл да да пушиш и пиеш, тъпо е.
    Wazaaaaap niggas?!
    c0ci

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Чак сега прочетох цялата тема, за което се извинявам.

Темата е вече по-старичка и въпреки че е започнала с обиди, я оставям, но се надявам да не продължават и да не ес дават такива квалификации.

По темата като тийнка нито пушех, нито пиех.

Не виждам защо изобщо сте я оставили тая тема.Не ви ли писна да правите теми,с които да се опитвате да четете морал на някой?!Всеки си има собствен живот,ще го живее както си иска .. ако някой се трови с алкохол,цигари или наркотици си е негов проблем и прави всичко на негова отговорност.С една тема няма да промените нищо.
    .. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!

Супер фен Аватара на Neftochimic
    Град
    Bourgas
    ТРЪГНАЛИ СА КЪМ РАЯ, ЗАВИЖДАШ ЛИ ИМ, ПУТНЯ?!
    <N>

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич

Re: Ей пубертети на къде сте тръгнали с тези цигари и алкохо

Като пушите за велики ли се имате а ? Или като се напиете за голямо геройство ли го вземате ??? Ама няма вечно да сте невръстни дечица !До време живота ще ви оправи вас! А невръстни Момичета, които пият като деградирали селяни е много грозно ! ТОВА САМО В БЪЛГАРИЯ ГО ИМА НЯМА ДРУГА ИЗВРАТЕНА ДЪРЖВА КАТО НАШАТА!
    Не е вярно. В Германия 13 годишните си пушат джойнта в стаята, а родителите са на долния етаж или в другата стая. Германчетата не пушат цигари по простата причина, че: 1- джойнта е по- евтин, и 2- автоматите изискват лична карта. Ест, винаги има тарикати, та общо взето, броя на пушачите в училищата е долу- горе колкото този на българските ученици. (имайки предвид населението на двете държави.) Но за сметка на това пият. Много. Французите също. Във Франция дават и на 9- 10 годишните да пият вино ( въпреки че от здравословна гледна точка червеното вино е полезно). Руснаците също много пият... Не сме ние, и икономически развитите държави са пълни с деграданти

Фен Аватара на devilchety
    Град
    Варна : ))
    всеки си избира как да живее

Град
    София
    Където си искам

Супер фен Аватара на CoNviCt
    Град
    Over the law
    Цитирай Първоначално написано от HanopkaH
    Където си искам
    нА маЙкати у .. искаш ли ?

Супер фен Аватара на Jus7DreamBoy
    на който му се пие да пие на който му се пуши да пуши не мога да разбера на вас какъв ви е проблема ...
    СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
    Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
    Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
    Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.

Повече от фен

Re: асд

Цитирай Първоначално написано от nightwish14
    М всеки си избира как да живее. Не разбирам какво ще ти навреди това, че другите пушат или пият?! Аз лично не пуша, но обичам когато се съберем компанийка и да пийнем ей така за настроение и мисля, че в това няма нищо лошо. Все пак един живот живеем нали така?? :P
    Ок ама не някакво 15 годишно осрано лапе дето още не може да си измие гъза да пие като деградирал селянин !!!
    мании ти ама вече и на по 13 години са почнали да се правят на големите ''пиячи'' хахаа просто е супер жакло или някво лапенце на 11 години с цигара в ръка.. хахаа.
    Когато човек изгуби някой, чак тогава разбира колко го е обичали ще разбере след време колко му липсва..

Голям фен Аватара на Wildchildd
    Цитирай Първоначално написано от CoNviCt
    нА маЙкати у .. искаш ли ?
    Ти пък къде бе?

Re: асд

[quote="bebo111"]
    Цитирай Първоначално написано от nightwish14
    Ок ама не някакво 15 годишно осрано лапе дето още не може да си измие гъза да пие като деградирал селянин !!!
    15 ГОДИШНО !!! тцтцтцц МНОГО уе.. аз ги гледам някакви по малки от мен (аз съм на 13) да се напиват и да се праят на ВЕЛИКИ.

Град
    The Matrix
    ..цигарите и алкохола вече не са нищо...вече е модерно да се употребяват наркотици

Супер фен Аватара на slavito007
    Град
    Sin City
    Грозно е да видиш една "натокана" пикла на 12г. с цигара в ръка насред улицата и се обяснява на нейното "биефеф" как миналата вечер се е напила в диското, повръщала е и не помни нито с кой се е прибрала, нито кога и си уговарят час за диското довечера.

На България проблемите са й много. Примирете се или се изнесете - няма да се оправи!
    Цитирай Първоначално написано от charlotte^
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Известно ли ти е с какво се пълни пениса като се втвърдява ?
    Сигурно с ракия.
    Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    оле то по едно време говореха по новините, че някви пишлемета си инжектирали спирт в кръвта, за да се напиели по- бързо или някви такива, ама беше миналата година
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си