- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Ей пубертети на къде сте тръгнали с тези цигари и алкохол
Да не ти пука. Не съм против алкохола - нека се пие, ама с мярка. Аз лично също мразя геройските напивания. Пий, ама с мярка. Пушенето - абсурд . Това е все едно да давам пари за да умра.
де да бяха само 15 годишните ми те вече и от първи клас почнаха...
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Ужаст.Ся кво ще праим,а?а?питам!Първоначално написано от elito0o0o0
Имат възможност почнали са, тва е лично техен проблем, а не твой или на някой друг.
ДО чука написал темата. Не пуша, пия най-много една халба бира с приятели и спортувам. Спрете да пишете идиотщини, невъзможно е да поставиш всички по един знаменател. Не че го няма проблема, но какво, мислиш си че ще промениш нещо с тая тема?
А какво да говорим за непуберите, които продават по-силни неща. Ами какво ще кажеш за "малцинството" от 2 милиона цигани? Ами за управлението? Ами за полицията дето имаш чувството че само си седят на задниците? Проблеми много, теми още повече.
бегай е
аз не пуша и не пия!
темата наистина си е безсмислена,нито пуша нито пия и наистина съм си велик![]()
К`во ми се дървиш ,бе? Не мога ли да изразя мнение ? Пф... омг.Първоначално написано от Wildchildd
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Тука едва ли не казвате, който пие и пуши е някъв пропаднал.
Ще ме извинявате, аз пуша и пия в умерени количества колкото да ми стане весело.
Това какво означава, че съм пропаднал ли?
естествено вече съжалявам, че пропуших, но каквото е писано..![]()
Вафла..
Може да се пуше и пие,но с разумното обяснение.
При нас едното дете(10г) пуши редовно цигари от първи клас с яко мутирал глас като Дарт Вейдър,защото нямаше приятелки и се взе с две близначки(12г.),които и те пушат,защото видяха,че някои от наща група пушат и пропушиха,за да има за какво да ги викаме с нас,а то за да им вземат цигарите.
е начи ебати хората
кво кво,пушиш и вече си най-голямото деграде,тка ли излиза?
аз съм на мнение,че тва е пубертет,съзряване и тн,най-нормалното нещо е да искаш да опиташ без някой да те линчува за това.друг е въпросът,че не трябва да се прекалява,но това си е до човека,дали ще се осъзнае навреме или не.ако е тип 'неосъзнаващ се' ,и да са го спирали да пуши и пие в пубертета,нататък няма кой да го спре и го очаква същото.
тва че пушиш и пиеш на 16 не значи,че винаги ще си на този акъл,нали така![]()
На пълно съм съгласен с теб.Първоначално написано от bebo111
Аз съм на 14 и нито пуша нито пия, според мен няма смисъл да да пушиш и пиеш, тъпо е.
Wazaaaaap niggas?!
c0ci![]()
Чак сега прочетох цялата тема, за което се извинявам.
Темата е вече по-старичка и въпреки че е започнала с обиди, я оставям, но се надявам да не продължават и да не ес дават такива квалификации.
По темата като тийнка нито пушех, нито пиех.![]()
Не виждам защо изобщо сте я оставили тая тема.Не ви ли писна да правите теми,с които да се опитвате да четете морал на някой?!Всеки си има собствен живот,ще го живее както си иска .. ако някой се трови с алкохол,цигари или наркотици си е негов проблем и прави всичко на негова отговорност.С една тема няма да промените нищо.
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
ТРЪГНАЛИ СА КЪМ РАЯ, ЗАВИЖДАШ ЛИ ИМ, ПУТНЯ?!
<N>
Не е вярно. В Германия 13 годишните си пушат джойнта в стаята, а родителите са на долния етаж или в другата стая. Германчетата не пушат цигари по простата причина, че: 1- джойнта е по- евтин, и 2- автоматите изискват лична карта. Ест, винаги има тарикати, та общо взето, броя на пушачите в училищата е долу- горе колкото този на българските ученици. (имайки предвид населението на двете държави.) Но за сметка на това пият. Много. Французите също. Във Франция дават и на 9- 10 годишните да пият вино ( въпреки че от здравословна гледна точка червеното вино е полезно). Руснаците също много пият... Не сме ние, и икономически развитите държави са пълни с деградантиПървоначално написано от bebo111
![]()
нА маЙкати у .. искаш ли ?Първоначално написано от HanopkaH
![]()
![]()
на който му се пие да пие на който му се пуши да пуши не мога да разбера на вас какъв ви е проблема ...![]()
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
мании ти ама вече и на по 13 години са почнали да се правят на големите ''пиячи'' хахаа просто е супер жакло или някво лапенце на 11 години с цигара в ръка.. хахаа.Първоначално написано от bebo111
![]()
Когато човек изгуби някой, чак тогава разбира колко го е обичали ще разбере след време колко му липсва..
[quote="bebo111"]15 ГОДИШНО !!! тцтцтцц МНОГО уе.. аз ги гледам някакви по малки от мен (аз съм на 13) да се напиват и да се праят на ВЕЛИКИ.Първоначално написано от nightwish14
..цигарите и алкохола вече не са нищо...вече е модерно да се употребяват наркотици![]()
Грозно е да видиш една "натокана" пикла на 12г. с цигара в ръка насред улицата и се обяснява на нейното "биефеф" как миналата вечер се е напила в диското, повръщала е и не помни нито с кой се е прибрала, нито кога и си уговарят час за диското довечера.
На България проблемите са й много. Примирете се или се изнесете - няма да се оправи!![]()
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
оле то по едно време говореха по новините, че някви пишлемета си инжектирали спирт в кръвта, за да се напиели по- бързо или някви такива, ама беше миналата година![]()
![]()
![]()
![]()
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!