- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Ей пубертети на къде сте тръгнали с тези цигари и алкохол
Като пушите за велики ли се имате а ? Или като се напиете за голямо геройство ли го вземате ??? Ама няма вечно да сте невръстни дечица !До време живота ще ви оправи вас! А невръстни Момичета, които пият като деградирали селяни е много грозно ! ТОВА САМО В БЪЛГАРИЯ ГО ИМА НЯМА ДРУГА ИЗВРАТЕНА ДЪРЖВА КАТО НАШАТА!
М всеки си избира как да живее. Не разбирам какво ще ти навреди това, че другите пушат или пият?!Аз лично не пуша, но обичам когато се съберем компанийка и да пийнем ей така за настроение и мисля, че в това няма нищо лошо. Все пак един живот живеем нали така?? :P
![]()
Ок ама не някакво 15 годишно осрано лапе дето още не може да си измие гъза да пие като деградирал селянин !!!Първоначално написано от nightwish14
Нито пуша,нито съм се напивала.
Няма нищо лошо един тийнейджър да си пийне малко,когато му е на кеф,но да не прекалява.Всичко трябва да си има граници.
За пушенето пък... Там наистина е много зле.Възрастта,от която децата започват да пушат,пада с всеки изминал ден.Жалко е.Просто тябва да се осъзнаят,че в това няма никакъв смисъл.'Айде някой да ми каже-какво като пуши?Само си дава парите(като сега дори цигарите ще поскъпнат) и се трови.Защо,за Бога?
И все пак мисля,че всичко до голяма степен е въпрос на възпитание.
и кво ти като не пушиш и не пиеш велика ли си?
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Не,не съм велика и не се мисля за такава.
Но според мен правилният избор е моят избор.
Тровете се,добре.Просто е жалко.
^ въпроса ми беше към авторката
А ти като пиеш и пушиш велика ли си?Първоначално написано от PurpleDream
Не съм против пиенето. Просто има време и място за това. Не трябва да се прекалява с алкохола,важното е да ти доставя удоволствие.
В днешно време всички 97-96-95 набор смятат,че това е най-лесния и бърз начин за издигане в "обществото"![]()
Вместо да пушиш вземи запиши някакъв спорт или кръжок и там се усокоявай и избивай излишната енергия![]()
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
Първоначално написано от meche95
ех, ама и ти да не останеш по- назад бързаш да отговориш с въпрос...Първоначално написано от joannalof
мн тъпа тема, който иска ще пие и ще пуши, авторката колкото и да си криви душата няма да го промени тоя факт, единствено успя да ме ядоса с тъпата си тема...
ае секи чоек си избира ко да прай... като искаме ше пушим...Първоначално написано от bebo111
![]()
И какво като пушим, да не би да сме по-жалки от вас? Такива теми са безмислени! И да гъзари са какво? Те си избират живота, така се изказвате сякаш зависите по някакъв начин от тях, те се тровят не вие, те си дават парите, а не вие!
Вафла..
Това ли е бъдещето на България,като пушите и пиете после какви деца ще раждате на България!?
NS STRAIGHT EDGE 88
haхахаха ако ме чуете как кашлям сутрин, ще ви се иска да не пучите![]()
Пуша, не за газария.. а за да се успокоявам .. рядко пия.. Заради пиянство съм ходил в полицията.. и от товага съм намалил пиенето.. НО цигарите не мога.. и само не ми казвайте "С воля става" я попитайте родителите си, Как се отказват цигарарите. Пък и са пуберите дото пишат.. да не мислите, че осъзнават още какво правят? Сигорен съм, че на повечето: 13, 14, 15 пуберите, техните не знаят че пушат.. и когато пушат винаги гледат през рамо О.о
Ква си ти,че ще ми държиш сметка,ма.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
И да паднем,и да бием,пак ще се напиииееем![]()
Това е положениетоНе,сериозно,не е никак розово,ама...
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
О Боже ... СПрете да мислите за другите и глейте собствения си живот,но май нямате такъв и аз не знам какво да мисля вече ..
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Първо не съм Момиче а Момче. Второ няма лошо да се пийва като има някакъв случай когато сте се събрали компания. Трето не е норомално недоразвити организми да пият и пушат като деградирал душевно болен се слянин ! Четвърто какви са ви големите притеснения че пушите?? Петто Аз съм на 19 години и от много скоро пуша и то не редовно.Шесто Като станете по на 20 години акъла ще ви дойде ама късно![]()
^ нямало лошо да се пие, ти пушиш... какъв е смисъла на темата ти тогава...
ти си решил да пушиш и другите решават да пушат, но преди теб... къв ти е проблема...
пффф... намери си хоби..
можеше да изпушиш една цигара вместо да пускаш тая тъпа тема....
Ти пък все едно кой знае кво откритие си направила.Всеки си отговаря за себе си...
ne beri grikja jivota tebe qko 6e te 4ukaПървоначално написано от PurpleDream
Аз не разбирам защо автора или авторката си мисли,че всички,които пушат или пият го правят от газария или за да се направят пред някой
Ами то повечето като че ли са така...O.oПървоначално написано от blackphobia
A тогава защо пият и пушат ? Тия вредни навици разкриват слабия характер на много хора...Първоначално написано от blackphobia