- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- искам да ви питам
сега гледам в кое училище да кандидатствам.Много ми се иска в Джон Атанасов, но проблемът е че живея в Надежда , а то е в квартал Изток.
You can't play on broken strings.You can't feel anything that you heart don't want to feel.You can't feel something ain't real.
Аз лично не виждам смисъл , щото просто постоянно ще се чувстваш уморена и изтощена от това постоянно пътуване и....но все пак това си е твоето бъдеще реши си ти !!![]()
To infinity and beyond.
няма да си единственият човек.. Какъв тип училище си търсиш да видя някак мога ли да помогна ?![]()
Никое училище не заслужава 4 часа на ден загубено време :P
Боса по асфалта минавам,
знам че няма мода такава -
просто детски навик още в мен живее.
Май имаше предвид 1 час отване + един час връщане. Няма ли начин някой да те кара? Или с автобус?Първоначално написано от melinor
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
живея до нея, родителите ми са я завършили..
не ми казват хубави неща за нея, особено пък щом ти е толкова далеч.. не знам
we follow the danger wherever it goes.. we are the believers... we are.. heroes...
Jeff Hardy forever!!
Според мен си заслужава. Все пак говорим за нещо, от което може да се каже, че зависи бъдещето ти. Два часа не са толкова много. Моето училище също е далеч от нас, но това никога не е било достатъчно голям проблем за мен, че даже да обмислям да не уча там... Ако наистина искаш да учиш в Джон Атанасов, разстоянието не би трябвало да те спира.