- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Врачки гледачки ии т.н.
какво ще кажете за тфа:
имам една приятелка от испания която живее там и и бяха гледали а карти там. доста неща и бяха акзали даже и за мен са казали туй онуй ;д.
аз незнаино зашо мнс е заинтригувах и сега искам да отида "да ми предскажат бъдешето" хахахаа
какво мислите вие имали ли сте подобни случки .. ии дали си струва да си губя времето :Д =)![]()
хаха помисли ме за хаху хуху ама аз съм санувам бъдещето на много мои блиузки и приятели и винаги се е случвало. напълно съм убеден че хората могат да гадаят но е трудно да разграничиш шарлатаните от истинските гадатели! все пак паранормалното не е невъзможно -- просто липсва логично обяснение за него
![]()
Живей на ръба, в противен случай заемаш твърде много място!
Скрий се някъде![]()
най-много да ти вкарат някой кофти филм от типа "2012.."
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Бягай при Черинка. Познава минало, настояще и бъдеще по семенна течност. Засега е безплатно.![]()
![]()
![]()
хахаха вие сте били страшнии идотии веее ппхаъхаъахъа![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не си давай парите, аз ще ти кажа - бъдещето ти ще е ужасно.
![]()
Без повече подобни картинки!
.: machoka :.
Dejствително може да има хора с някви способности, ама сред всичката паплач самообявили се за врачки, ясновидци, вещици.. малко трудно може да си сигурна на какъв попадаш.
Съветвам те да не се занимаваш изобщо.![]()
You got to work hard
For your dreams to come true
Got to keep the flame alive...
не само че не си струва ами си и кретен ако отидеш
.
Лазерно гравиране на плочки, запалки Zippo и други предмети по избор!
За повече информация посетете >>> http://gravirane.pulslight.net/ <<<
.
Аwe кенеф смотан айде въри се скрий някъде ве новак - нещо мн отворен се напрай на 9-тото си мнениеПървоначално написано от playboichetoo
![]()
Cheese :
- I wanna chocolate milk
Пич , фъфлиш ли семки ?
Хоумър Симпсън :
Не ми шъткай, ма жено !
МОМИЧЕ СЪМ
Аз лично не вярвам на такива глупости. Има хора, които наистина имат дарба, но при тях едва ли ще се вредиш от днес за утре... Чувала съм, че се чака с месеци, дори години... А специално такъв случай имах един път с една приятелка - беше си записала час при няква врачка и ме помоли да отида с нея за компания та се видяхме в чудо послеНякви пълни глупости й беше наговорила, че даже и мен ме накарла де влезна при нея щото УЖ "виждала" нещо...
Спомням си, че ме беше стресирала чак с глупостите дето ми наговори... А за капак на всичко ни взе по 10 лв и на мойта приятелка, и на мен...
Така че моят съвет е изобщо да не се занимаваш, защото из България е пълно с такива шарлатани, които се чудят как да ти вземат парите и ти пълнят главата с всевъзможни простотии... А и какво толкова има да знаеш за бъдещето - то е ясно, 2012 всички ще умрем
![]()
![]()
![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
хаа въздуухПървоначално написано от Cheese
каде си трагнал бее мамино детенце
хоиии зимаи биберонката и пижамката че сънчоо мина
![]()
кфо общо има тфа че сам написал 9 коментара и голяма работа ти сиг. си 9 клас пхаа смешен
![]()
2012 няма да умрем !!! Само в мечтите ни![]()
жалкооПървоначално написано от UnKnOwNmAtTeR
![]()
хахаха