.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    И аз преди време имах един подобен спор, май най-добре да се появи ДаркКис и да ви обясни на всичките кое, как и защо.

Интересно ми е обаче как винаги на едно място се събират хора дето твърдят, че няма загуба на мускулна маса при бягането.

Мисля, че следното e достатъчно доказателство кой крив и кой не (tmi)

www.bb-team.org/forums/viewthread/2079/+%D0%B8%D0%B7%D0%B3%D0%B0%D1%80%D1%8F%D0%BD%D0%B5+ %D0%BD%D0%B0+%D0%BC%D1%83%D1%81%D0%BA%D1%83%D0%BB% D0%B8&cd=1&hl=bg&ct=clnk&gl=bg]Бягане и изгаряне на мускули? - bbteam[/url]

A това е, мисля, на което EternalEyes искаше да обърнете внимание (последният абзац):
    Разликата между загуба на мазнини и загуба на килограми

Ужас... Хванах се главата като изчетох масата изписани простотии

Мега фен Аватара на EarthShaker
    Цитирай Първоначално написано от Celence

A това е, мисля, на което EternalEyes искаше да обърнете внимание (последният абзац):
    тва е за диети, не за бягане.. то е ясно, че когато мазнините свършат се посяга към белтъчините

Град
    Горна Оряховица
    И аз преди време имах един подобен спор, май най-добре да се появи ДаркКис и да ви обясни на всичките кое, как и защо.

Интересно ми е обаче как винаги на едно място се събират хора дето твърдят, че няма загуба на мускулна маса при бягането.

Мисля, че следното e достатъчно доказателство кой крив и кой не (tmi)

www.bb-team.org/forums/viewthread/2079/+%D0%B8%D0%B7%D0%B3%D0%B0%D1%80%D1%8F%D0%BD%D0%B5+ %D0%BD%D0%B0+%D0%BC%D1%83%D1%81%D0%BA%D1%83%D0%BB% D0%B8&cd=1&hl=bg&ct=clnk&gl=bg]Бягане и изгаряне на мускули? - bbteam[/url]

От ликна, който си дала:
    Дали бягането ще изгори мускулна маса, зависи от диетата ти.
    Уважавам DarkKiss, така че ако обичаш недей да заплашваш така с нея. А кое как и защо е, са го обяснили многократно биолозите и биохимиците, остава ни само да потърсим и почетем. Аз съм чела сравнително малко, но достатъчно, за да разбера какви безумия се изливат навсякъде. Разбирам защо някои хора са заблудени все още относно това как функционира метаболизма, но продължавам да се учудвам с каква сигурност защитават тезите си. Явно като ти повтарят една и съща глупост достатъчно дълго, вече я приемаш за закон.

тцтц, ся заплашена се чувствала...

Град
    Горна Оряховица
    тцтц, ся заплашена се чувствала...
    Тц тц, колко забавно да изваждаш 1 дума от поста ми, несвързана с темата, за да се заядеш. Евала, супер си!

Брех, ирония! Ми, айде и аз да почна...
    Не, ти си супер! Супер си, първо, защото като видя, че момичето вече не отговаря на тези, които спореха с нея, някои от тях, между другото, доста нагло хихикайки се като последните кифли, реши и ти да дойдеш да и кажеш колко зле, и колко е заблудена, па да излезеш много яка, че нали не си сама, има теб кой да те защити в спора, освен това кво му е, ако ти отговори да и праснеш още една смееща се емотиконка и да и кажеш още веднъж как не може да не се смееш на глупостите и и колко е заблудена. Но това не е всичко! Супер си, още, защото, реши да ръсиш акъл, въпреки, че сама си каза, че не си чела много. Реши да влезеш в спора, не за да докажеш правотата на тезата си, а да заемеш позоция в спора срещу еди-кого-си. (много е заблудено детето, eternaleyes, горкото, че и ти трябваше да се намесиш!) Ноо нека се върнем на същественото, ето ти го твойто твърдение, от преден пост:

но ти си толкова заблудена, че до края на живота си ще вярваш, че при спринтове се "горят мускули" Razz Извинявай, на това наистина не мога да не се смея Very Happy
    Докато се смееш обаче, явно забрави да кажеш защо аджеба мислиш, че си права, за разлика от момичето, което отговори на всеки един въпрос, който и зададохте, макар и да не е било вярно, но отговори като го каза по начина, по който го разбира. Какво направи ти, която се смееш на глипостите и? Първо изплю високоинтелигентното си мнение (което вече цитирах), че няма такова нещо при бягането като изгаряне на мускулна маса, после аз пуснах една статия и ти кое цитира? Следното : "Дали бягането ще изгори мускулна маса, зависи от диетата ти. ". Много бързо си смени мнението - от тезата, че няма такова нещо като горене на мускули, че било пълна глупост, ся отиде на това, че зависело от диетата... естествено! Нали така е удобно в твоя защита да го цитираш от статията, защото важното е да излезеш по-умен от другия, хвана се за първото нещо като удавник за сламка, само и само да излезеш права в спора.
    В целия форум споровете се водят по същия - вместо да защитиш тезата си и да кажеш защо е така, задължително трябва да кажеш ДРУГИЯ защо греши и колко е зле. Чест.

Град
    Пловдив
    моля ви се,престанете да спорите за пълните глупости относно ДаркКис-единственото,което може да направи авторката е да и пише на лично и да я пита,тъй като според мен тя най-много разбира от тези неща,като се има предвид с какво се занимава
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    RageAgainstTheMachine - тате
    cherrygloss - мама
    Sunshinebabybyy - сестриче
    xNymphetamineGirlx - сестриче
    Discard - братче
    polssa - сестриче

Град
    Горна Оряховица
    Всъщност, не си противореча. Горенето на мускули наистина зависи от диетата, а не от конкретна физическа активност, било то крос, спринт, ходене или щракане с пръсти. Няма много вярно в твърдението, че еди-кое-си гори мускули, а другото гори мазнини.
    Иначе съм съгласна, че се заядох малко повече от необходимото, но е в отговор на същото. И няма сега да продължавам да вадя цитати за това кой къде се е заял, защото така не се стига до никъде.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си