Цитирай Първоначално написано от BadEmotion
Цитирай Първоначално написано от HexGirl
Така мило мое ,
никой не ти даде нормален отговор затова нека кажа аз Това го работех близо 3 години , работа като промоутър . За да станеш такъв-ва трябва да си регистриран към дадена фирма , или директно към завод за някакви продукти например" Нестле " ако те одобрен те водят на обучение или направо те пускат да работиш години не се искат , поне аз така знам . Възнаграждението е около 15 лв за една кампания а всяка кампания трае ок 1 до 3 часа в зависимост дали е с цел продажба или просто за реклама . Отиди в бюрото по заетост и кандидатстваш за работа като промоутър в такава фирма за промоутъри , в Кауфланд не наемат хора за тази работа те ги взимат от тези фирми
Би ли разяснила повече за това обучение, ако е възможно А в месеца горе-долу колко кампании има или всеки път е различно?
има обучение ако си нает иначе не ами най-засилено е есента и зимата лятото няма почти една кампания на нов продукт е близо 2 седмици и доста парички се трупат за няколко дена си вадиш чисто 100 лв сама мажеш да си сметнеш , фатката е да те земат в промоутърска фирма