Цитирай Първоначално написано от bloody04
здравейте! в началото на годината се преместих в друго училище. там срещнах едно удивително момче, което е в класа на "най-големият сладур в даскалото според някои момичета .. няколко пъти погледите ни се засичаха (може би бяха като погледи на 2-ма влюбени) когато пътувам с автобуса понякога се засичаме..и слизаме на една и съща спирка.. но той не ми казва нищо..върви пред мен и понякога се обръща сигурно за да погледне дали сам още зад него..направих 1-та крачка..тоест запознах се с него.. и очаквах, че щом вече сме се запознали ще ми казва едно "здр" когато се засичаме.. уви..не стана така.. една фр му поиска скайп..ама тя супер нахално отиде и му го поиска..трябваше аз да му го поискам, но сам толкоз срамежлива понякога.. писахме си в скайп 2-пъти..аз го попитах дали ме избягва..защото не го бях виждала няколко дни.. той отрече.. ако аз не му пиша той няма да се сети.. понякога се питам дали си губя времето с него и дали изобщо съм му поне малко симпатична..... една моя фр го попитала дали ме харесва .. той и отговорил че харесва някакво момиче но не от нашето даскало..когато тя отново му писала..го попитала какво е станало с онова момиче и какво мисли за мен... той казал, че вече не поддържал връзка с нея, а колкото за мен на пръв поглед съм била симпатична..днес когато го видях.. погледите ни отново се засекоха.. усмихна ми се.. чудя се дали нарочно минава през моя коридор за да ме срещне (на различни етажи сме), или пък просто ей така си минава.. офф не знам.. мисля че сам леко объркана защото не знам какво да правя... МОЛЯ, ПОМОГНЕТЕ със някакъв съвет
аа, ясноооо... щом вече не поддържа контакт с оная, ти стана изведнъж симпатична, почна да ти се усмихва... ммм, по-добре го зае*и, няма смисъл