- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Домашна система за избелване на зъбите
Здравейте, извинете ако има подобна тема на тази, но не сам наясно с търсачката. Значи искам да ви попитам дали сте използвали някаква домашна система за избелване на зъбите и по конкретно коя, дали сте доволни, за колко време, каква цена , колко нюоанса избелва, дали причинява някаква допълнителна чуствителност..Благодаря ви предварително!
![]()
Защо просто не отидеш в някоя клиника, а искаш да си правиш някакви системи, които не знаеш дали не ти вредят и дали изобщо ти помагат?
It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted
сода за хляб![]()
![]()
Да и аз това съм го чувала, но вече има доста добри пасти за зъби.Първоначално написано от StAniTu
А и със содата не трябва да се прекалява, че уврежда емайла.
♥ There are 365 suns - one for each day .. ♥
Това за емайла е вярно![]()
Колкото до прецедурата да ти избели някой зъболекар зъбите, струва ми се не е никак евтина. Ако не искаш да прибягваш веднага до това, смени няколко различни пасти за зъби с избелващ ефект. Виж коя ще ти действа и я използвай редовно. Смятам, че резултатите ще са добри. Все пак ти си учиничка предполагам, зъбите ти не са криви и покафенели като на 50 годишна баба, че да не успееш с най-простите методи![]()
Ами дори да не са й такива зъбите, жестоко ме съмнява, че каквато и да е паста за зъби би имала ефекта на професионално избелване. Да не говорим, че ако наистина една избелваща паста за зъби действа както трябва, то тя на 100% изтънява емайла.Първоначално написано от iiirish
Една процедура за избелване на зъби започва от 100лв. до ...където може да ти стигне фантазията.Но вярвай ми, тези пари така или иначе ще ги дадеш за разни разтвори и пасти за зъби с уж избелващ ефект. По-добре, ако има възможност, да заложи на сигурното.
Това, което е лесно, не е интересно.
Да, но щом момичето пита за "домашен метод" значи си прави изводите има или няма възможност да даде 100 или повече леваПървоначално написано от Claudette
![]()
+1 мдаа.. мий си ги след всяко хранене и ще са ти белички та ще светкатПървоначално написано от daru6a1
:P
♥ There are 365 suns - one for each day .. ♥