.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Домашна система за избелване на зъбите

Здравейте, извинете ако има подобна тема на тази, но не сам наясно с търсачката. Значи искам да ви попитам дали сте използвали някаква домашна система за избелване на зъбите и по конкретно коя, дали сте доволни, за колко време, каква цена , колко нюоанса избелва, дали причинява някаква допълнителна чуствителност.. Благодаря ви предварително!

Голям фен Аватара на liim0nka
    Защо просто не отидеш в някоя клиника, а искаш да си правиш някакви системи, които не знаеш дали не ти вредят и дали изобщо ти помагат?
    It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted

сода за хляб

Голям фен Аватара на Aniiiii
    Град
    Лондон
    Цитирай Първоначално написано от StAniTu
    сода за хляб
    Да и аз това съм го чувала, но вече има доста добри пасти за зъби.
    А и със содата не трябва да се прекалява, че уврежда емайла.
    ♥ There are 365 suns - one for each day .. ♥

Мега фен Аватара на iiirish
    Това за емайла е вярно
    Колкото до прецедурата да ти избели някой зъболекар зъбите, струва ми се не е никак евтина. Ако не искаш да прибягваш веднага до това, смени няколко различни пасти за зъби с избелващ ефект. Виж коя ще ти действа и я използвай редовно. Смятам, че резултатите ще са добри. Все пак ти си учиничка предполагам, зъбите ти не са криви и покафенели като на 50 годишна баба, че да не успееш с най-простите методи

Супер фен Аватара на kindergarden
    24 каратово жълто злато

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от iiirish
    Това за емайла е вярно
    Колкото до прецедурата да ти избели някой зъболекар зъбите, струва ми се не е никак евтина. Ако не искаш да прибягваш веднага до това, смени няколко различни пасти за зъби с избелващ ефект. Виж коя ще ти действа и я използвай редовно. Смятам, че резултатите ще са добри. Все пак ти си учиничка предполагам, зъбите ти не са криви и покафенели като на 50 годишна баба, че да не успееш с най-простите методи
    Ами дори да не са й такива зъбите, жестоко ме съмнява, че каквато и да е паста за зъби би имала ефекта на професионално избелване. Да не говорим, че ако наистина една избелваща паста за зъби действа както трябва, то тя на 100% изтънява емайла.
    Една процедура за избелване на зъби започва от 100лв. до ...където може да ти стигне фантазията. Но вярвай ми, тези пари така или иначе ще ги дадеш за разни разтвори и пасти за зъби с уж избелващ ефект. По-добре, ако има възможност, да заложи на сигурното.
    Това, което е лесно, не е интересно.

Мега фен Аватара на iiirish
    Цитирай Първоначално написано от Claudette
    Това за емайла е вярно
    Ами дори да не са й такива зъбите, жестоко ме съмнява, че каквато и да е паста за зъби би имала ефекта на професионално избелване. Да не говорим, че ако наистина една избелваща паста за зъби действа както трябва, то тя на 100% изтънява емайла.
    Една процедура за избелване на зъби започва от 100лв. до ...където може да ти стигне фантазията. Но вярвай ми, тези пари така или иначе ще ги дадеш за разни разтвори и пасти за зъби с уж избелващ ефект. По-добре, ако има възможност, да заложи на сигурното.
    Да, но щом момичето пита за "домашен метод" значи си прави изводите има или няма възможност да даде 100 или повече лева

Голям фен Аватара на daru6a1
    Само едно ще ви кажа !! Ако си миете редовно и качествено зъбите няма да ви се налага да ходите по зъболекари,, да пръскате стотици левове за процедури и да си рушите имейла !!

Голям фен Аватара на Aniiiii
    Град
    Лондон
    Цитирай Първоначално написано от daru6a1
    Само едно ще ви кажа !! Ако си миете редовно и качествено зъбите няма да ви се налага да ходите по зъболекари,, да пръскате стотици левове за процедури и да си рушите имейла !!
    +1 мдаа.. мий си ги след всяко хранене и ще са ти белички та ще светкат :P
    ♥ There are 365 suns - one for each day .. ♥

Мега фен Аватара на DimovB
    Град
    Стара Загора
    ...зъбите ти не са криви и покафенели като на 50 годишна баба...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си