.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тест за бременност-кога?

Здравейте!
    Искам да ви попитам следното: На 2ри декември към 1 часа сутринта правихме секс с гаджето ми и той като си го е искарал явно презерватива се е изхлузил и паднал на леглото , той се опита да си го вкара пак (без да види, че презерватива го няма) и като си вкара главичката аз усетих липсата му и почти веднага го искарах. Малко се панирахме, понеже нали някой хора твърдят, че на главичката се образуват няколко капки, в които има сперматозоиди. Подмих си се мн добре и на сутринта пратих гаджето да купи тест за бременност. Днес трябваше да ми дойде цикала(още го няма), но той е малко нередовен, което е странно понеже го имам от много години. Надявам се, че липсата му се далжи на стреса, който търпя покрай изнасянето от нас, 2 садебни дела, леко луди родители, които не се усещат как ми рушат психиката и тн. Пък и съм станала 43кг а при 43 ми спира цикала принципно (дам леко сам анорексичка...тр да сам 54кг) ама се старая да не съм.
    Нека се върнем към въпроса: Взех си тест за бременност Шуър Чек, но се чудя кога да го направя. Едни твърдят, че тр да е м/у 7мия и 10тия ден за да отчете правилно теста, а на листовката пише, че трябва да се направи на 1вия ден от липсата на цикъл, но гафа беше много скоро преди да ми дойде цикъла буквално 3 дена преди него и според мен няма как да отчете правилно теста. Другото гадно нещо е, че всеки ден си пр тест за овулация с Бейби Тестер и овулацията ми ще е буквално тия дни и възможно ли е да забременея все още, ако не съм до сега след като са минали 3 дена от гафа?...Кога да ползвам теста?
    Послепис: Пълнолетна съм!

Голям фен
    Виж сега - няма как да си в цикъл и в овулация едновременно - не че е невъзможно, но по принцип двете неща са едно след друго - овулацията на втората седмица от цикъла и две седмици след това менструация. По това дето казваш не мисля, че има смисъл от какъвто и да е тест - нито е свършил, нито нищо. От едно вкарване без презерватив шанса ти да забременееш клони към отрицателните стойности. Но ако толкова държиш да си правиш тест за бременност - поне една седмица след гафа. Най-добре на първия ден закъснение, но в случая е прекалено рано.

Знам, че шанса е минимален, но ме плаши това, че все пак има и минимален шанс. За всеки случей съм го взела този тест, за да съм сигурна, че няма проблеми. Ако имаше по-голям шанс до са да бях пила Ескапел вместо да се занимавам с тестчета. На майка ми и на мен овулацията ни е по време на цикъла и кажи речи можем да забременеем точно тогава.

според мене няма шанс да забременееш, но за да бъдеш сигурна си направи тест

Ией да се похваля: преди 10 минути си направих тест "Sure Check" и...резултата е ...ОТРИЦАТЕЛЕН!!!

Повече от фен Аватара на Azgalor
    Цитирай Първоначално написано от graphicflower
    Ией да се похваля: преди 10 минути си направих тест "Sure Check" и...резултата е ...ОТРИЦАТЕЛЕН!!!
    Поздравления!!!
    Иначе следващия ти ? щеше да е колко пари стува и кога е момента да направя аборт и съотвено ще боли ли

Мега фен Аватара на t0d1t0
    офф за онази течност сте се заблудили и сега със теста... Ех деца,нищо не знаете,нищо не можете да направите като хората... Защо ви е да правите секс изобщо?!
    Станислава

Re: Тест за бременност-кога?

добре, а защо тест на първия ден, а не ЕСКАПЕЛ или някакво друго?? щом имаш опасения..теста няма да ти спре "бременността" но не мисля, че се е случило нещо.. нямам много опит, но не ми се струва вероятно..
    I don`t care .. ;] ..

Мега фен Аватара на t0d1t0
    ^ тоя раздел не е за теб.
    Станислава

Цитирай Първоначално написано от graphicflower
    Здравейте!
    Искам да ви попитам следното: На 2ри декември към 1 часа сутринта правихме секс с гаджето ми и той като си го е искарал явно презерватива се е изхлузил и паднал на леглото , той се опита да си го вкара пак (без да види, че презерватива го няма) и като си вкара главичката аз усетих липсата му и почти веднага го искарах. Малко се панирахме, понеже нали някой хора твърдят, че на главичката се образуват няколко капки, в които има сперматозоиди. Подмих си се мн добре и на сутринта пратих гаджето да купи тест за бременност. Днес трябваше да ми дойде цикала(още го няма), но той е малко нередовен, което е странно понеже го имам от много години. Надявам се, че липсата му се далжи на стреса, който търпя покрай изнасянето от нас, 2 садебни дела, леко луди родители, които не се усещат как ми рушат психиката и тн. Пък и съм станала 43кг а при 43 ми спира цикала принципно (дам леко сам анорексичка...тр да сам 54кг) ама се старая да не съм.
    Нека се върнем към въпроса: Взех си тест за бременност Шуър Чек, но се чудя кога да го направя. Едни твърдят, че тр да е м/у 7мия и 10тия ден за да отчете правилно теста, а на листовката пише, че трябва да се направи на 1вия ден от липсата на цикъл, но гафа беше много скоро преди да ми дойде цикъла буквално 3 дена преди него и според мен няма как да отчете правилно теста. Другото гадно нещо е, че всеки ден си пр тест за овулация с Бейби Тестер и овулацията ми ще е буквално тия дни и възможно ли е да забременея все още, ако не съм до сега след като са минали 3 дена от гафа?...Кога да ползвам теста?
    Послепис: Пълнолетна съм!
    аве момиче успокой са какви тестоте ,каква бременост,то ако тай се забременяваше,аз от година сигурно го правя без презервативи и несъм ти за 5 мин да забременеш,МОЖЕ ДА ЗАБРЕМЕНЕЕШ САМО АКО МОМЧЕТО СВЪРШИ В ТЕБ (СПЕРМА) УСПОКОЙСИ НЕ СИ БРЕМЕННА.

Супер фен Аватара на Linns
    Град
    Милано

Цитирай Първоначално написано от sunshinepp
    добре, а защо тест на първия ден, а не ЕСКАПЕЛ или някакво друго?? щом имаш опасения..теста няма да ти спре "бременността" но не мисля, че се е случило нещо.. нямам много опит, но не ми се струва вероятно..
    Ескапела не е шега работа.. Няма смисъл да се пие при минимална, почти несъществуваща вероятност да е бременна..
    Схванете най накрая, че Ескапел се пие само и единствено в случай, че сте правили секс без контрацептиви.. Пффф

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си