- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Ще ми тряяят и яки мощни слушалки
Коя е най-добрата марка слушалки за компа да са мнооо мощни моляя Кви кинти са и те![]()
който търси - намира . ^^
Нищо лично, колега, но по - добре си оправете правописа, не сме каруцари! Така обиждате само себе си!![]()
Бъди пръв или умри опитвайки се да станеш!
Въпрос на вкус казал заека и си облизал задника...
аеее кво се прайте на педагози тука всичките беее хахахахааа![]()
Ареее кажете отговора на въпроса който ви зададох бе не ви питам друго![]()
който търси - намира . ^^
Отговор на въпроса ти няма. На някой му харесват едни, на друг други..Първоначално написано от balon4eeeee
Ако ми напарвиш една свирка ще ти кажа супер яка марка слушалкиПървоначално написано от balon4eeeee
![]()
ами, 3.5 мм жакче, всички стават![]()
препоръчвам ти едни Sony
http://aukro.bg/item830086220-novi-s...-ipod-mp3.html
то густо, то пусто
Тапи..![]()
Philips най-новия модел, хем са евтинки, хем са добри. Около 20-25 лв. са.
Philips наистина са добриПървоначално написано от SolusChristus
![]()
купи си истинско Сони или Пайнер (ако имаш парички!
Хаквам PlayStation 2 и 3 - Soft Mod - PS2 - 10 лв. ; PS3 - 30 лв!!!
Хаквам/Ънбриквам PSP 1000/2000 (старо дъно) - 10лв!!!
Хаквам PSP 2000/3000/GO (ново дъно) - 10 лв!!!
Пловдив/Добрич
Скайп - zeamgo
GSM: 0883471335; 0896842527
Sennheiser,AKG или BEHRINGER
Никви Сони,Мони и пу*ки майни!![]()
Дъжд кола не мие и срам путка не ебе!
вие програмистите сте адски спрелите боклуци, слОшалки за 200 кинта, че били геймърски, ви за т'ва сте девствени, особено тоа 1я с заека дето си лизал задника, бах го в спрелия чурук!
аре кур за вас!
то густо, то пусто
Стига сте се правили всичките на големите интелектуалци човека ви зададе прост въпрос...Аз лично марка няма да ти препоръчам..
И зависи за какво ти трябват...Ако умираш да чуваш стъпките на копелетата в ЦС или подобни , слушалките от мп3-то ти или подобно ще вършат работа..Ако искаш за музика директо мога да ти кажа земи си едни свестни колони за по 100 лева има суперски...Мойте се за 250 лева 5.1 DB Surround..
www.plesio.bg Редовно пазарувам за техника от този магазин имат наистина голям избор и каталог...Провери съм,надявам се да сам помогнал![]()