Цитирай Първоначално написано от bulgarche
Ти определено не си за шоьорска книжка
Винаги можеш да отделиш по 40 минути за кормуване. Как за всичко останало имате време, но не и да си изкарате курса? Поредния пример с харчене на пари, предполагам пак са от мама и тати?
Аз курса си го изкарах за точно един месец, а след още месец вече правих първото си законно кръгче (междуградско пътуване предприех още същата вечер). Като се захванете с нещо поне го довършете. А инструктора сигурно ти е казал да не караш чужда кола - прав е, карай само учебната, ако не искаш да се изложиш. Както ти пречи че имаш 2 изпита в един ден? Да не са изпити за които учиш? Особено кормуването...преди това трябва да си си починала, защото е напрегнато, особено като си последен, а преди теб са скъсали 11 от 14 човека.

Ние с какво да ти помогнем?
Да, впрочем си късах г*за от учене за изпита си по език и точно в деня преди и 2та си изпита също учих адск много по английски. Всъщност е важно,защото не всичи са еднакво устойчиви психически и на мен определено напрежението ми дойде в повече-като бях на кормуването се притеснявах И за следващия си изпит,от който зависеха АДСКИ много неща. И да,това е грешка,но е в миналото. И родителите ми ми казваха-вземи си другия изпит,карането изобщо не е важно ! И те ме накарах да се явя на изпта си по език в същото време с кормуването ! Всъщност аз доста добре усещах автомобила и често инструктора ме хвалеше,че потръгвам много добре и че се справям с обратния завой и доста други ситуации. В същото време се сещаш,че правех и класни в училище. И ми дойдоха прекалено много неща на главата. Сигурна съм,че ако се занимавам само с карането ще се справя,защото аз съм такъв тип човек-когато си дам усилието,но само за едно нещо(като имам цел),успявам,но разпилея ли се по много неща,обикновено се получава така..