- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- майка му д3ба - синята смърт
абе постоянно ми излиза шибаната синя смърт
през 10 минути
от какво може да е![]()
![]()
![]()
![]()
грешка в ОС
грешка в някое приложение/програма
При мен е излизало и по 2те причини - 1 път ОС и 1 път при стартиране на CPUz
http://en.wikipedia.org/wiki/Blue_Screen_of_Death
нищо не съм добавял по ОС-а както и програмите не съм сменял скоро![]()
![]()
![]()
![]()
единствено Юторрента започна да ми пише, че някви нВидиа драйвари трябвало да сменя ?.. дали ще е от това ?
Причините може да са БЕЗКРАЙНО много.Първоначално написано от ComputerIsTheKey
Направи System Restore, ако пак е така, преинсталирай Windowsa.
Няма кво да прави Restore, напаво да преинсталира, по бързо ще стане.
отначало направих ресторе но ефекта никакъв![]()
върнах го с 1 ден
д3ба от както пуснах темата не ми е забивал![]()
сложи му линукс и няма да има синя смърт
Хаквам PlayStation 2 и 3 - Soft Mod - PS2 - 10 лв. ; PS3 - 30 лв!!!
Хаквам/Ънбриквам PSP 1000/2000 (старо дъно) - 10лв!!!
Хаквам PSP 2000/3000/GO (ново дъно) - 10 лв!!!
Пловдив/Добрич
Скайп - zeamgo
GSM: 0883471335; 0896842527
какво за неяПървоначално написано от volvolin4o
сега пак ми стана http://i45.tinypic.com/2u4r2o3.jpg това ми излиза при пускането
истината е, че би трябвало да нямам нВидиа в компа защото съм с Ати о_0
някой ако може да намери тия шибани драйвъри
иначе линокса е милион години пред шибаните линдолс тъпаци ама не ми се занимава
виждал съм случеи, в които бие сини екрани, поради това, че рамта не работи с избраното дъно...
вярно е, че проблем може да идва и от РАМ, ама като нещо се прецака универсалното е да преинсталираме ОС (което се прави в повечето пъти). Е не всеки разбира до такава степен да намери корена на проблема
Пробвай с БитКомет, разкарай тоя utorrent, дали ще ти го дава пак
определено дъното ми поддържа рама ;дПървоначално написано от volvolin4o
мммммм не знам още 1път ако ми го направи ....
В преинсталацията му е майката... На мен ми се е случвало да се появява син екран, след като свързах втори хард на стария ми компютър. След няколко рестартирания се оправи!![]()
вчера някъде през 20 мин ;дПървоначално написано от volvolin4o
д3ба може ли от прегряване да е ? ама в тоя студ и аз съм му махнал левия капак ебати прегрявката![]()
не ми се вярва да е от прегряване...амааа всичко е възможно
ма ти му пускай климатици и няма проблеми...![]()
лятото не е прегрявал а на 15 градоса ли да прегрее... и на мен не ми се вярва ама вентилатора на процесора 1 по такъв звук издаваше ;д
аз трябва да го почистя че прахлясъл ;д
имаш прах!?
кога последно го чисти? понеже е напълно възможно и там да е проблема...
да речем преди 4-5 месеца, че може и повече![]()
![]()
от както пуснах горния пост 2пъти се ебе
![]()
![]()
![]()
майка му синя да еба
даже не става да го снимам синьото веднага се ресва![]()
![]()
утре ще му оправя шибаната железария да видим дали е от нея![]()
Не е от греенето...
Преинсталирай "Джама", някой системен файл може да се е скапал и да не може да извърши дадена операция и за това да излиза... Може един repair 1во, но не съмнява да помогне![]()
Какво пише на синия екран. При 90% от случайте се дължи на Рам-та, това е вярно.. ай една картинка.
можеби имаш програма която все още не е затворена а ти си мислиш че си я изтрил и ти твари процесора сигурно е за това ем изтегли си експи мениджър или виста мениджър зависимост от ос разчисти с нея и да видим
Dobyr vecher (za vas) priqteli.
Iskam da spodelq kakvo stana.
Izchistih Hardwareto, no problema ne e ot tam.
Blue killer otnovo mi be6e na startUP (maika mu !).
Vzeh si diskcheto s Windows slagam i kakto podobava shte pravq Reprair.
Repraivam go ush, NO shibanoto kopele "zasicha" na 34tata minuta. Napisah "zasicha" zashtoto ne minava na 33tata kogato trqbva da vkarvam CDkey i t.n., a si sedi na 34 i otgore se smenqt "windows movie maker" i otdolu opiasanieto im ... (t.e. obob6tava mi kakvi laina shte mi se instalirat). Probvax 2pyti da go reprairna i 2pyti 1 i sy6ti shit!
Alternativata ........ Linux Ubuntu. Predi chas chas i ne6to go instalirax, no kakvo da vidq? Jixat! Ot 160gb hard ot koito C:\ beshe 20gb (go nqma) i D:\ beshe kym 130 ... (koeto e svobodno cqloto). Da vkaram malko informaciq otnosno svobodnoto mqsto na harda mi (ob6to svobodnoto be6e okolo 10-15%) a sega e 95% o_0
Snimki, filmi, igri, C:\ - vsi4ko tova go nEma o_0
Nishto ne sym iztrival nishto ne sym pravil osven 1 shiban reprair ......... WTF WTF male napravo ne znam davaite nqkakvi saveti kak moga da opravq lipsva6tata mi informaciq :@
Sega sym s Ubuntu za6toto ne iskax da iztrivam Cto i da instaliram otnovo Huindows.
ps. Sorry za latinicata i na men mi e mnogo gadno kato pi6a tova sigurno go pisax +5 min.
Blagodarq za otzovalite se.
MOLQ NE ME IZTRIVAITE POSTA ! KOGATO OPRAVQ PROBLEMA NQMA DA IMA KIRILICA I SHTE REDAKTIRAM POSTA !
ти ме фърли у филмО...за момента абсолютно нищо не ми идва на ум...![]()