.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Има ли особено значение в днешни дни

кой университет точно си завършил ? Или е по-важна дипломата ? На какво мнение сте ? Смятате ли, че са склонни да наемат повече хора с диплома от СУ примерно в сравнение с такава от ВТУ ? В момента аз уча английска филология във Великотърновския университет и се чудя дали бих могъл да работя с дипломата си от там във Варна или в София или даже някъде извън България ? Или може би ще ми е необходима определена магистратура ? Как смятате ?
    Obi4am momichetata poveche ot vsichko...

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Ако искаш в чужбина няма да е зле, ако можеш, да изкараш поне магистратурата там.

Мисля, че в България има значение дали си завършил ВСУ или СУ, но основното и водещото са качествата. Иначе в чужбина образованието играе значителна роля. Има значение и университета.

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Аз ще ти кажа кое е най-важното, за да успееш! Трябват ти ВРЪЗКИ. Познаваш ли правилните хора, нямаш проблем да те вземат Така е в днешно време.
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Цитирай Първоначално написано от ThePowerOfLove
    Аз ще ти кажа кое е най-важното, за да успееш! Трябват ти ВРЪЗКИ. Познаваш ли правилните хора, нямаш проблем да те вземат Така е в днешно време.
    и като си връзкар и те сложат на най-доброто място кво?
    нали като си некадърен и проваляш работата пак шти бият шута

Супер фен
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от plmn
    Цитирай Първоначално написано от ThePowerOfLove
    и като си връзкар и те сложат на най-доброто място кво?
    нали като си некадърен и проваляш работата пак шти бият шута
    Всъщност за съжаление няма да му бият шута! Важното е :,,Фирмата да е щастлива!'' Това е мисълта на шефовете. Другите ще вършат и неговата работа. След като той е с връзки, няма да го изгонят. Дори и да има по-добри от него, няма да ги назначат, защото, той е връзкар.
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Пич, налягай си парцалките и каквото си започнал, завърши го.
    Ако имаш качествата, ако имаш тъпията, ако имаш план за бъдещето си и да, правилните хора, които обаче да те насочат и помагат (а не шуробаджанащина - все по-малко работи това), ще се реализираш там, където искаш.
    активизъм/превенция; писане; музика

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си